FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV 3 jucători, la un pas să plece de la CFR Cluj! Petrescu riscă să rămână descoperit

Dan Petrescu pierde trei oameni +35   FOTO
Dan Petrescu pierde trei oameni

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2020 15:44 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 16:43

CFR Cluj a pierdut meciul cu Craiova, 2-3, și mai are doar un punct avans față de olteni, iar formația lui Dan Petrescu are probleme mari. 

Au fost ceva probleme săptămâna asta și s-au văzut. Au fost probleme interne, apoi foarte mulți jucători care nu joacă din cauza regulii U21. Nu sunt motivați tot timpul, sunt puțin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu aș vrea să comentez”, a spus Dan Petrescu, dar fără să dea mai multe detalii. 

Traore, Arlauskis și Țucudean nu mai joacă la CFR Cluj 

Din informațiile GSP.RO, CFR Cluj nu le-a prelungit încă contractele lui Lacina Traore, Giedrius Arlauskis și George Țucudean. Astfel, începând cu 30 iunie, cei trei riscă să nu mai fie jucătorii campioanei, iar Dan Petrescu nu va mai putea miza pe aceștia.  Clubul încearcă să le prelungească înțelegerile, negociază cu aceștia, dar șansele ca ei să rămână sunt mici.

Dintre cei trei, Arlauskis era cel mai important pentru Petrescu, fiind om de bază și unul dintre cei mai buni jucători ai clujenilor. Antrenorul nu mai dorea să mizeze pe Traore, așa cum GSP.RO a anunțat, iar Țucudean a ratat mai multe meciuri din cauza problemelor la inimă. 

  • George Țucudean (29 de ani), fostul golgeter al Ligii 1 în ultimele două sezoane, și-a luat un concediu medical mai lung, în perioada septembrie - decembrie 2019. A revenit la echipă la reluarea sezonului, în februarie, dar a jucat foarte puțin, doar 34 de minute în total, în cele 7 partide din Liga 1 disputate de atunci.
  • Ivorianul Lacina Traore (30 de ani) a fost un pariu al lui Dan Petrescu, dar acesta nu a dat roade. A bifat 19 meciuri și a reușit 2 goluri și 2 pase de gol. 
  •  Lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani) a bifat 40 de meciuri, fiind unul dintre cei mai importanți jucători 

Dacă în atac are soluții, pentru postul de portar Petrescu trebuie să mizeze pe Otto Hindrich (17 ani, 1 meci în Liga 1) sau pe Grzegorz Sandomierski (30 de ani, 1 meci în Liga 1). 

Cristi Manea continuă 

În schimb, fundașul dreapta Cristi Manea (22 de ani) va continua la CFR Cluj până la finalul sezonului, campioana prelungind împrumutul de la Apollon Limassol

10 meciuriare Cristi Manea pentru CFR Cluj, club la care a venit în iarnă

FOTO Imagini tari de la CFR Cluj - Craiova 2-3

+31 FOTO

VIDEO.  Dan Petrescu: „Sunt probleme interne la club! Craiova e acum favorită la titlu”

+31 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, primele critici la adresa jucătorilor: „Ei nu ne-au ajutat în acest an!”

Atacul Craiovei a fost SUPERB! Prăbușire pentru CFR în atac. Notele din derby-ul de titlu spun totul: cine au fost vedetele de pe teren

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
189254898748309
Claude SH  •  01 Iulie 2020, 18:02

Un atacant e nevoie, gen Bus sau Duganzic, și un mijlocaș de creație.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  30 Iunie 2020, 09:01

Despre ce vorbim aici? Țucudean și-a anunțat plecarea, a confirmat Petrescu, Arla a semnat cu arabii, Lacina trebuie să se lase. Lucrurile sunt clare, se știu. Nu mai exista nici un risc. Schimbați titlul gesepeilor.

rocky2
rocky2  •  29 Iunie 2020, 17:55

Petrescu la un pas sa riste sa ramana descoperit! :)))) Doar-doar pomanagii ciobanului Ghiţă sa mai spere la ceva! Poate-poate gasiti ceva sa le dea de doi bani speranta capuselor din balariile Bercenilor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează