FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 mutări de începător! Cum a sabotat-o Reghe pe Steaua prin inovațiile făcute: l-a zăpăcit pe unul dintre cei mai buni jucători

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2016 10:16

Deși pornea ca favorită certă la câștigarea campioantului, Steaua a terminat anul pe locul 2, a fost eliminată din Cupa României și este la un pas din a ieși și din Cupa Ligii.

De-a lungul acestui an, jocul Stelei a suferit în multe momente, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf a părut că nu are nicio soluție pentru a remedia problemele. Ba mai mult, de câteva ori, tehnicianul a făcut mai multe alegeri total neinspirate, care au dus la o evoluție dezastruoasă a Stelei.

1. L-a văzut pe Tudorie fundaș

Pe parcursul acestui sezon, Reghecampf a încercat o mutare cu totul ieșită din comun. A căutat să-l reprofileze pe Tudorie din atacant în fundaș central. În perioada de pregătire l-a folosit în defensivă pe fostul fotbalist al Oţelului, însă s-a lămurit imediat că nu e o soluţie bună și a renunţat la idee. 

 2. L-a pus pe Adi Popa atacant

Mai mult, Reghe s-a gândit că Adi Popa poate fi atacantul de careu de care Steaua duce lipsă. Chiar și soluţia cu mijlocașul lateral pe post de  vârf clasic a fost una care a tras Steaua în jos. Reghecampf a apelat la această variantă și din cauza randamentului extrem de slab pe care l-au avut Golubovici și Tudorie. Așa cum era de așteptat, Popa nu a dat randament ca atacant și a revenit pe postul său.

3. L-a zăpăcit pe Aganovici

Un caz aproape ireal e cel în care se regăsește în acest sezon la Steaua croatul Adnan Aganovici. A fost bulversat total de Reghecampf, el fiind folosit pe absolut toate posturile cu excepţia celui de portar.

Până la meciul cu Astra, 0-1. nu bifase nicio apariţie ca fundaș central, însă în minutul 85 a fost introdus pentru a evolua în centrul defensivei. Unde a stat numai 3 minute, apoi a fost mutat fundaș stânga

 aga

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
hanmocar
hanmocar  •  01 Ianuarie 2017, 08:21

Fițuica se sabotează singură ,și-ar mînca de sub bul să aibă succesul lui Reghethustra !

127545191014316
Marcello Kazan  •  01 Ianuarie 2017, 05:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  31 Decembrie 2016, 18:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează