FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG MUREȘ

3 pentru titlu! La ASA Tg. Mureş continuă strategia de sezonul trecut, aceea de a transfera fotbalişti cu experiență

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2015 00:00

Dan Petrescu i-a convins pe Bănel Nicoliţă, Dacian Varga şi Pablo Brandan să vină la ASA pentru a ataca împreună titlul de campioană

Doar două zile au trecut de la instalarea oficială a lui Dan Petrescu pe banca tehnică a vicecampioanei României şi "Bursucul" a perfectat deja primele mutări, toate nume grele ale Ligii 1. Aşa cum GSP.ro a anunţat ieri în exclusivitate, mureşenii au ajuns un acord cu mijlocaşii Bănel Nicoliţă, 30 de ani, Dacian Varga, 30 de ani, şi Pablo Brandan, 31 de ani.

Aceste mutări vin după ce Petrescu a declarat că este interesat de jucători exprimentaţi: "Dacă iei tineri, va fi greu. O excepție se acceptă, dar eu îmi doresc jucători care au luat trofee şi au jucat la echipa națională sau care încă evoluează la prima selecţionată". Fostul antrenor al Unirii Urziceni mai are ca ţinte de transfer încă patru jucători foarte experimentaţi ce au evoluat în sezonul recent încheiat de Liga 1: Pecanha, 35 de ani, D. Niculae, 32 de ani, Maftei, 34 de ani și Geraldo, 34 de ani.

"Dan Petrescu mi-a spus că s-a dus la ASA ca să cîştige titlul, nu să termine pe locul doi. Dacă sînt lîngă Mister nu mai contează banii, pentru că putem cîştiga titlul"
Dacian Varga

"Am decis să semnez cu ASA. Venirea lui Dan Petrescu a contat cel mai mult. El m-a asigurat că nu vor fi probleme financiare. În sezonul viitor ne batem la titlu"
Bănel Nicoliţă

2 goluriîn 15 meciuri a marcat Nicoliță în acest sezon de Liga 1, pentru Viitorul

16 goluriîn 93 de meciuri a marcat Varga în Liga 1

138 de meciuriare Brandan în Liga 1, marcînd de 9 ori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cleo25
cleo25  •  13 Iunie 2015, 19:05
Postat de benise pe 13 Iunie 2015, 10:23

Au furat trebuia sa fie retrogradată aceasta echipa.

nu vezi ca nu te baga nimeni in seama ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juve30titluri
juve30titluri  •  13 Iunie 2015, 15:43

In sezonul 2013-2014 numai in tur Steaua a primit 10 puncte cadou din arbitraje favorabile. La finalul campionatului a avut 5 puncte avans fata de locul 2. Fara acele 10 puncte cadou Steaua termina pe 3.

benise
benise  •  13 Iunie 2015, 10:23

Au furat trebuia sa fie retrogradată aceasta echipa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează