Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2007 00:00
Olaroiu ramine principala tinta a lui Becali, dar patronul mai are si alte solutii in cazul in care nu-l va putea lua de la Al Hilal. "Eu am gresit ca l-am adus pe Hagi, eu am gresit ca l-am adus pe Lacatus", a spus Gigi Becali intr-un dialog pe care l-a avut saptamina trecuta cu redactorul-sef al Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan. A fost mesajul clar ca patronul Stelei il considera pe Lacatus la fel de nepotrivit pentru ros-albastri ca si pe Hagi. Cum probabil si "Fiara" va avea aceeasi soarta ca si "Regele", Becali se gindeste deja la alte nume care sa antreneze echipa incepind cu 2008.
Varianta ideala in conceptia lui Becali este Cosmin Olaroiu. "Cea mai mare greseala a mea a fost ca l-am lasat sa plece", a repetat Gigi zilele trecute. Totusi, Olaroiu nu poate rupe unilateral contractul cu Al Hilal. Echipa sa este pe locul 2 in Arabia Saudita, insa cu mai multe meciuri restante fata de lider, si va ajunge lider in cazul in care va cistiga toate aceste jocuri. Salariul extrem de mare pe care il are acolo, doua milioane de dolari pe sezon, este principalul inconvenient intr-o eventuala reintoarcere in Ghencea.
Patronul Stelei nu respinge nici ideea ca Razvan Lucescu sa devina noul antrenor al echipei sale. Numele lui s-a mai aflat pe lista lui Becali din vara si pina acum, insa din diverse motive mutarea nu s-a realizat. Becali si l-ar dori pe Razvan atit pentru ce a facut la Rapid, dar mai ales pentru ca il vede omul perfect care ar putea stringe din nou jucatorii ca intr-o familie.
In fine, nu este exclus nici ca Steaua sa fie iarasi antrenata, din 2008, de un tehnician strain, dupa ce anii trecuti i-a avut pe banca pe Zenga si pe Olaroiu. Aici, un rol determinant l-ar avea Ioan Becali, varul lui Gigi, care ar incerca aducerea unui antrenor de calibru din Spania sau Italia.
Postul lui Lacatus, miza la pariuri
La Astra Sport Bets se poate paria pe viitorul antrenorului din Ghencea. In acest moment, cine mizeaza ca "Fiara" nu va mai fi duminica "principal" in Ghencea va cistiga de 5,15 ori suma pariata. In schimb, raminerea in functie a tehnicianului este cotata cu doar 1,09 la 1!
Preferintele fanilor
Site-ul www.stelisti.ro le-a propus suporterilor din Ghencea un sondaj de opinie cu privire la viitorul antrenor al Stelei.
Daca Lacatus nu va mai fi antrenorul Stelei dupa meciul cu Farul, pe cine v-ati dori in locul lui?