LIGA 1  ·  INTERNAŢIONAL-DINAMO, SÎMBĂTĂ ORA 19:00

300 de jandarmi şi 100 de poliţişti la Inter-Dinamo

Articol de — Joi, 25 Februarie 2010, 00:00

Conducerea Jandarmeriei Argeş a auzit că la meciul de sâmbătă ar putea fi evenimente, şi a organizat ieri o conferinţă de presă.

"Sîmbătă este un meci cu risc mare de periculozitate şi vom fi atenţi să nu avem evenimente nedorite. Nu este nicio dovadă certă că între galeria de la F.C. Argeş şi cea de la Internaţional vor conflicte, însă noi vom lua toate măsurile să preântâmpinăm orice eveniment”, spuneau reprezentanţii Jandarmeriei Argeş. Pentru acest meci, vor fi mobilizaţi 300 de jandarmi şi peste 100 de poliţişti.

Conducerea Jandarmeriei Argeş a auzit că la meciul de sâmbătă ar putea fi evenimente, şi a organizat ieri o conferinţă de presă.

"Sîmbătă este un meci cu risc mare de periculozitate şi vom fi atenţi să nu avem evenimente nedorite. Nu este nicio dovadă certă că între galeria de la F.C. Argeş şi cea de la Internaţional vor conflicte, însă noi vom lua toate măsurile să preântâmpinăm orice eveniment”, spuneau reprezentanţii Jandarmeriei Argeş. Pentru acest meci, vor fi mobilizaţi 300 de jandarmi şi peste 100 de poliţişti.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1