Alte știri din fotbal
Cea mai dură reacție după ce Gâlcă i-a luat banderola lui Alex Dobre: „Penibil! Eu nu-l mai primeam nici la antrenamente”
0
Flavius Stoican dă semnalul de luptă înaintea primul meci al său la Farul Constanța, împotriva campioanei FCSB: "Nu vreau să fie temători!"
0
Selecționerului naționalei României i s-a făcut rău » OUT de pe bancă la meciul decisiv de azi
0
Csikszereda - Unirea Slobozia, duel de 6 puncte în play-out » Show la Miercurea Ciuc! 3 goluri în primele 30 de minute și ocazii monumentale
0
Știri din fotbal internațional
Invazie neașteptată pe teren! Meci întrerupt din cauza pescărușilor în Australia
0
Cole Palmer comentează zvonurile despre un posibil transfer la Manchester United: „Acolo este casa mea”
0
Omul-cheie din lotul lui Cristi Chivu este la un pas de recordul impresionant din Serie A
0
Xavi, tot mai aproape de echipa lui Messi! Plecarea lui Mascherano a declanșat „cursa” pentru banca lui Inter Miami
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
15
Iranul anunță deschiderea totală a Strâmtorii Ormuz pentru navele ...
Libertatea
Trapperul care înjura România a făcut scandal monstru la Budapesta. Albert ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Căsătoria pe durată determinată, inedita propunere a unei judecătoare. ...
Libertatea
Nu iese fum fără foc , da Hagi este foarte egoist , se confirma parțial relatările din articol despre caracterul lui Hagi , Ziariștii sa se documenteze despre relația lui Hagi cu Gică Popescu pana sa devină cumnați și ce-ți avea un șoc de cum se comporta Hagi , de-altfel el și Dan penalty sunt …
Sau poate ai stat si tu sub patura cu dintarul sirian, ca hagi! Sunteti shogoritze...
Un nou articol pe care nu il cataloghez pentru ca ar necesita un cuvant foarte urat la adresa autorului!De ce spun asta?Pentru ca nimic nu e mai urat si lipsit de caracter decat sa incerci sa faci trafic iscand polemici prin niste exagerari si bucatele de adevar,cu informatii unilaterale, pe seama unui fost sportiv stins tragic si prematur!Si din pacate nu e primul articol intr-un astfel de registru...penibil mod de a face chipurile jurnalism...ma opresc aici,ca ar trebui altminteri sa ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Erata: "decat Hagi". :))
La 26 de ani juca la Inter Sibiu, dar era mai talentat ca Hagi!? No bine, ma....
Mie imi spune multe, ar trebui sa-ti spuna si tie... Hagi a fost unic dar nu pot inchide ochii la tote cele ce se spun. Probabil ca altii detin adevarul, nu noi. Fiecare are propria lui opinie, nu intru in polemica cu nimeni.
Super răspuns! Bravo!
Nu cred ca ai inteles mesajul, doamna noastra! Suntem toti de acord cu ce incerci sa ne spui, anume ca Hagi a fost inegalabilul fotbalist roman care a facuta mandru numele Romaniei in toata lumea, fiind un veritabil ambasador al imaginii pozitive a acestei tari (inca mai sunt pamanteni pt care numele Hagi se confunda cu numele Romaniei). E ok, am inteles si suntem in consens, orice continuare pe ideea asta este prisoselnica!
Coano, iar ai aparut? Hagi a fost doar un bondoc butucanos cu picioare scurte care a incurcat pe toata lumea si nu a reusit nimic. Nu numai ca nu a fost un talent, dar a fost si e o gluma perpetua...
Tu vorbeste acum in calitate de prieten al unui fost fotbalist care nu a avut nicio selectie la nationala mare a Romaniei (chiar nu-ti spune nimic „detaliul” asta?).
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.