Alte știri din fotbal
Gol magnific în Csikszereda - Unirea Slobozia, partidă cu aproape 40 de șuturi la poartă!
0
România - Cipru, la fotbal feminin, în preliminariile pentru Campionatul Mondial » Meci întrerupt din cauza furtunii
0
Nici Săpunaru nu l-a menajat pe Dobre: „Ce sfaturi să-i dau? Dacă nu a luat de la mine când eram jucător...”
0
Csikszereda - Unirea Slobozia, duel de 6 puncte în play-out » Gol anulat în minutul 90, după o îndelungată analiză VAR
1
Știri din fotbal internațional
Fotbalistul de la Real Madrid, internat de urgență: a slăbit 6 kilograme în câteva zile
0
Scenariu incredibil în Europa: echipă retrogradată, dar în Liga Campionilor?
0
Se pregătește o revenire nebănuită la Real Madrid din vară! » El Mundo a aflat ce antrenor și-a oferit serviciile
0
Invazie neașteptată pe teren! Meci întrerupt din cauza pescărușilor în Australia
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
15
Iranul anunță deschiderea totală a Strâmtorii Ormuz pentru navele ...
Libertatea
Trapperul care înjura România a făcut scandal monstru la Budapesta. Albert ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Căsătoria pe durată determinată, inedita propunere a unei judecătoare. ...
Libertatea
Cel mai inteligent din curtea scolii, psiholog, analist sportiv, pachet complet, cum naiba nu te cauta Real sau Barca, pt pozitia de head scouting ? Esti valoare mare.
Exista vreo explicatie pt ura evidenta cu care comentati ? Pare ca Hagi nu i-ar fi dat voie sa devina cineva unui fotbalist care dupa 7 ani de FC Arges a reusit sa ajunga doar la Sibiu. Mie mi se pare cam puerila explicatia, mai ales ca daca pana la 25 de ani nu te vede nimeni , (jucand in pria liga !! ) nu cred ca putea fi vorba de un talent nemaiîntâlnit in Romania, mai ales ca alde Steaua si Dinamo tocmai asta cautau, in conditiile in care se daduse drumul la export si le placeau dolarii veniti repede si usor ( mai ales ca sumele de transfer nu se declarau). Cine a refuzat un super talent , sau milioane in 1991 sau 1992 cand Hagi nu mai jyca la noi ?
Explica, te rog, cum e o persoana extraordinara la propriu " dar si la figurat ".
Absolut pertinent ce spui. Dumnezeu sa-i ierte pe cei care si-au pierdut tragic viata, dar sa faci un aticol atit de malițios pe această temă este este cel puțin trist.
Foarte de acord. Dar hagi a avut sansa de a arata ce poate, mai intai la Real, apoi la Barca. A esuat la ambele, asa ca de cand e hagi un etalon de "talent"? Hagi e doar un mediocru cu noroc (plus violent si viclean), care a jucat (fara sa straluceasca) doar in Serie B si Turcia. Sunt convins ca oricare dintre cei pe care i-ai enumerat faceau mai mult si la Real si la Barca!
Bogdan Bănuță = 10 , la propriu și la figurat !. Hagi= zero, la propriu și la figurat.
Le era frica de el, si lui Dobrin si lui Hagi. Era nimeni pe langa baiatul acesta si daca traia se termina cu faima lui Dobrin si Hagi. Erau niste nimenea. Asta este. Dumnezeu sa-l odihneasca.
" De morti...numai de bine" Cum eu am o varsta, si cum i-am vazut de mai multe ori...live pe multi , de prin 1969...incoace, niciodata nu s-a pus problema ca Bogdan Banuta, sa fie un mare fotbalist. El a fost doar " un posibil viitore...mare jucator", care...ca junior ...promitea. Un fel de ...Daminuta, de Matei ( acum ...la UTA),..un fel de Alin Stoica,.....Coman...dar astia au jucat ...macar ,...in prima liga, ba chiar ca Alibec a prins si Nationala. Cum sa poti sa il compari pe Banuta ....cu Hagi ? Sa fim ...seriosi ! Comparam ..." mere cu pere". Un articol nesustinut de realitatile vremii,...e parerea mea.
Să nu uit de Dumitrache, mare, mare de tot. În anii 70 putea juca lejer la PSV, Ajax, Real și mari echipe din vest!
Astfel de articole ne arată că perioada bună a fotbalului românesc nu a fost exploatată la maxim, cel puțin la nivel de națională. Erau centre de copii și juniori, era o încrâncenare fantastică dar și multă presiune și mizerie în rândul sistemului, fie central și local. Educația lasă mult de dorit oricum, la nivel individual, iar asta pare că s-a văzut și la Hagi, și la Dobrin, și la Popescu. Cine știe ce rezultate aveam dacă și alți jucatori erau mai norocoși, referindu-mă aici la: Balaci(care s-a accidentat de tânăr), un Marcel Răducanu mai serios, un Gică Craioveanu exploatat mai bine, un Sânmărtean mai serios, un Luțu sau un Mitea serioși, Sandu Neagu, Dudu Georgescu, Camataru, Romulus Gabor, Dobrin, Radu, și mulți alți jucatori fabuloși, dacă ar fi avut voie să plece afară și să pună osul la treabă intr-un sistem competițional bazat pe valori!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.