Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
3
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
Klein a fost titular in toate meciurile de la Mondialul din 90 si daca nu ma insel a jucat toate minutele. Cum nu a prins un turneu final ?
De acord si cu aceasta concluzie finala, doamna noastra! Numele fostului inegalabil fotbalist Hagi trebuie mentionat sempitern, intrucat este singurul fotbalist roman ales intre primii 100 de fotbalisti care au evoluat in intreaga istorie a fotbalului mondial (https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/gica-hagi-a-fost-inclus-intre-cei-mai-buni-100-de-fotbalisti-din-istorie-330427) si ales playmakerul echipei lumii, statistic cel mai bun fotbalist ale mondialului din 94 (https://www.eurosport.ro/fotbal/gheorghe-hagi-cel-mai-bun-playmaker-de-la-cupa-mondiala-1994-regele-din-echipa-lumii_sto8098732/story.shtml). Peste toate, numele lui Hagi trebuie mentionat ca model de reusita sportiva la nivel mondial, alaturi de alte nume precum cel al Simonei Halep, Nadiei Comaneci, Ilie Nastase etc., ca modele inspirationale pentru tinerii sportivi romani. Va ofer in continuare dragoste, doamna!
Hagi , un caracter de doi lei , un mare ZERO ca om!!!
Stiu când juca Bănuța la FC Argeș. Pe vremea aia ascultam "fotbal minut cu minut". Juca impreuna cu un fotbalist gorjean apropiat ca nume, Baluta. Și mi-aduc aminte și de ziua când presa a anunțat accidentul în care a murit. Din păcate și aici autorul articolului are dreptate, mulți fotbaliști talentati nu au fost cunoscuți din cauza mafiei fotbalului românesc unde nu erai remarcat decât dacă jucai la Steaua sau Dinamo, echipe sprijinite de MAN și MI. De aceea campionatul nostru nu era echilibrat, iar Steaua și Dinamo luau trofee la intern pe bandă rulantă. Toate aceste trofee sunt de fapt mincinoase, iar reversul medaliei se vede astăzi când Steaua și Dinamo nu mai reprezintă mare lucru.
si inca ceva, klauz, tine cont ca sunt farist! sunt probabil singurul farist care a spus ca Farul nu avea ce sa caute in mainile lui Hagi, care il condamna ca iese si urla la fiecare conferinta de presa, care comndamna modul lui Hagi de a se comporta in general, cu toata lumea! cu toate astea, nu ai sa ma auzi nici numindu-l mangafa, nici nas-rosu, nici bondoc cu picioarele scurte! eu m-am convins ca tu ai si alte motive pentru care o faci si nu o faci doar din convingere, dar este degradant, in primul rand, pentru tine! dar,in fine, cine sunt eu sa iti dau lectii! sper din tot sufletul ca nu esti Udrea, altfel orice discutie intre noi doi poate fi considerata nula! decat sa dialoghez cu ala, mai bine ii explic pisicii mele lucrurile astea!
sa le iau pe rand! una la mana, sunt de acord ca dupa atati ani trecuti nu e normal sa faci plecaciuni cu fiecare ocazie unui fost fotbalist! a doua, e adevarat ca Hagi nu a fost cel mai bun din Balcani, dar acolo unde conteaza, la nationala, a fost unul dintre cei mai buni pe care i-am avut! ne place sau nu, nu am avut nici vreun Stoichkov , nici un Maradona! a treia, sunt de acord ca pustiul este netalentat, sunt de acord ca hagi sr cu trecerea timpului si-a aratat precara educatie si caracterul de multe ori indoielnic in privinta calitatilor fiului sau(si nu numai,a facut-o si in raportul pe care il are cu ceilalti in ceea ce il priveste!), dar fiind parinte, nu il condamn! sunt de acord ca multa lume il pupa pe hagi in anumite parti, dar iarasi, nu il condamn pe el,de vina sunt ei! ceea ce ma deranjeaza, desi ca opinii personale, ale mele nu difera mult de ale tale, este modul in care o spui! nu poti arunca cu laturi cu fiecare ocazie si sa astepti aplauzele celorlalti! daca unul e prost, nu e o solutie sa te cobori la nivelul lui! cum e zicala, te bate prin experienta! numai bine!
Muzzi, dar te mai intreb ceva: 1. de ce trebuie sa auzim zilnic despre ce fotbalist ar fi fost chipurile impostorul hagi acum 30 de ani? Nu mai exista ca fotbalist, de foarte multa vreme. Se merge pana acolo incat se inventeaza acum prespuse transferuri oferite refuzate cica de mangafa pentru ca nu-i plac terenurile din Anglia (cele mai bune din lume, sa ne intelegem), cand toata lumea stie ca nu l-a vrut nimeni dupa ce Barcelona l-a dat afara ca mare esec. 2. De ce nu auzim ZILNIC si despre alti fosti, ca nu auzim nici macar o data pe an de toti restul, sau nici o data la 10 ani. 3. Oare pentru ca hagii isi platesc argati care sa le scrie materiale autolaudative pe care gsp.ro le preia pe abonament (un nume aflat de mine: Emanuel Rosu)? 4. Nu e nici un pic de stres ca la dosarul fals de transfer la Genk (unde i-a speriat pe aia cat de afon e dupa doar cateva zile!) a pacaliciului ianis sunt extrase de pe gsp.ro care pretind nereal ca pe respectivul impostor s-au batut cu ghearele si dintii Real Madrid, Barcelona, Juventus, Bayern, Borussia, Manchester City, Manchester United, echipe care nici macar nu au auzit de ala?
Daca ai reusit sa parcurgi chestionarul, mai am unul, cu din-astia mai mici: 1. A fost *** hagi capitan la Barcelona ca Gica Popescu?; 2. A fost *** hagi titular la Barcelona ca Gica Popescu?; 3. Cate sezoane in Serie B a stat Adi Mutu, jucator cu peste 100 de goluri in SERIE A?; 4. Cate meciuri in Serie B a jucat Adi Mutu, jucator cu peste 100 de goluri in SERIE A?; 5. Cate titluri de fotbalistul roman al anului a luat Gica Popescu si cate astfel de titluri a luat ***?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Să-i fie țărâna ușoară...
Nu am auzit in viata mea de acest jucător anonim si neimportant, dar am fost ferm convins ca trebuie sa fi avut 18-19 ani, daca lumea vorbea ca va fi mai mare ca Hagi. In final am aflat ca avea 27 de ani (mai batran ca Hagi) si iata din nou am fost păcălit de pseudo-jurnalism tip fake news.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.