Alte știri din fotbal
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
0
Nicolescu îl notează pe Kopic » Cel mai slab capitol: „Nu poți să-i ceri”
0
Vești importante despre noul stadion Dinamo! Șefa CNI l-a inclus pe lista investițiilor prioritare ale statului pentru 2026
0
Știri din fotbal internațional
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
0
După Asia Express și Survivor, Gabi Tamaș revine pe micile ecrane! Va face echipă cu Dan Alexa la Campionatul Mondial
0
Demitere în Serie A: nu a rezistat decât șapte luni! » Mutarea pe care clubul este gata să o anunțe oficial
0
Despărțirea Arbeloa - Real Madrid, oficializată
0
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Semnalele misterioase din spațiu își dezvăluie secretele după descoperirea ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
100 de zile de război între SUA și Iran: principalele cauze ale eșecului ...
Libertatea
Dobrin nu injura adversarii, colegii, și mai ales nu injura copii de mingi . Și nu a fost nici rege .
Este o mare rusine, acest articol desantat, omitand, in discutie, talentul celui disparut! Admitand ca Dobrin nu a fost un mare antrenor, cum nici Hagi nu este, acuzandu-l pe Gascan ca i-ar fi stopat cariera lui Banuta, este greu de inteles cum acesta, pana la varsta de 27 de ani, cu un unchi (mincinos) stabilit in Germania, nu are, macar, o selectie la nationala! Sau, poate, si M.Lucescu si E.Ienei l-au ignorat din motive extrasportive? Paralel, Hagi juca la Real Madrid si era cel mai bun fotbalist roman, iar Banuta, mai "talentat" si de aceeasi varsta, juca la Inter Sibiu (nu Milano)! ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Zidane vs Materrazzi in finala cupei mondiale; adica, mi se pare ceva destul de intalnit la fotbal, intri "mai tare", scuipi, injuri etc... orice, ca sa incurci adversarul; in epoca fara var, camere de filmat, meciuri televizate, arbitri tratati cumsecade de gazde, in ziua de dinaintea meciului, probabil ca era mult mai rau.
Încă o dovadă a "caracterului impecabil" al celui supranumit "regele"! Cu "r" mic normal!
Din ce scrii tu aici, reiese că n-a existat niciun profesor cu tupeu să te lase repetent pentru maltratarea limbii române!
Mare toreador Hagi ăsta!
Hagi îl scuipa,reiese din articol,eu nu știu cum ia pus la punct Hagi pe toți aia vechi de la Steaua,nu sa găsit unu sa l altoiască,de al de bumbescu *** la îmblânzit și pe asta. Hagi. ?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
este faimosul ionescugeorge, un batranel comunist simpatic, dar limitat! nu stiu daca atata poate, dar sunt ani de cand are o cruciada impotriva lui Hagi, il jigneste si daca in articol este vorba despre altceva, despre cresterea plantelor, spre exemplu! singura concluzie la care am ajuns e ca este ceva personal, nu cred sa il urasca (da, asta e cuvantul!) pe Hagi doar din motive sportive! cine stie, o fi noul sot al lui Leni, aia cu mierea in cafea :D
nu am sa inteleg niciodata prostia asta cu "mai talentat decat Hagi" pe care o aud de 25 de ani si mai bine! ziaristii astia tineri cred ca au inventat ei apa calda cu prostia asta! aceleasi lucruri se spun de cand s-a lasat Hagi de fotbal, chiar dinainte! "domne, e mai talentat decat Hagi!" asa, si? e de ajuns talentul? nu au fost oare sute de fotbalisti mai talentati? Adrian Pitu a fost antrenat de Bukossy, ca si Hagi, si zicea antrenorul acu` 30 de ani ca e mai talentat decat Hagi! a ajuns maxim prin Israel!
Bravo. Gând la gând. Cum sa știe ce era Luceafărul un ziarist de 25 de ani? Sau cum arata baza Elctroaparataj? Numai texte bazate pe o singura sursa. Repetate an de an în gsp. Oare Ioanitoaia, Tolontan, Vochin, Chirila, Eftimie Ionescu, Nicolăescu, Mitran, Geambașu, Buzarin și alții si-ar repeta cronicile și articolele an de an? Nu, nu era nevoie în anii aceia, când Gazeta Sporturilor (nu gsp) era pe hârtie și când ieșeam sâmbătă dimineață la 6 sa prind loc în fără la coada de la tutungeria unde se vindea Suplimentul Fotbal. Nu era nevoie, pt ca articolele lor erau foarte bune, foarte bine documentate, și azi veneau cu știri de ieri, nu de acum un an, doi, zece. Erau prolifici și foarte buni, fără sa fie copiatori. Nu erau ziariști, ci cronicari sportivi. Spune mult asta. Dumnezeu sa ii odihnească pe cei ce nu mai sunt și au făcut glorie presei sportive românești și sa ii ajute pe cei care încă ne bucură cu articole minunate și mai ales a-de-vă-ra-te!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.