Comentarii (143)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  19 Aprilie 2024, 05:12
Postat de euty pe 18 Aprilie 2024, 19:37

Nu ca m-as da in laturi sa fiu cotonogar ,sa-i rupi pe unii ca tine nu ar fii cel mai rau lucru. Dar mos Teaca,esti batran si cu minte putina. Nu mai ai ce sa repari. Dar mai putina rautate mos Teaca. Sincer,vrei sa ajungi pe lumea cealalta cu atata dusmanie in tine?

parachioara asta scrie doar prosti!! un frustrat cu acte in regula!

iahim
iahim  •  18 Aprilie 2024, 22:57

Despre morti, numai de bine! Total neavenita lauda exagerata adusa celui, nevinovat, disparut! Microbistii adevarati stiu realitatea, mai ales ca neamplinirile lui Banuta nu puteau fi generate de Hagi si Dobrin! Desi am oglinda fotbalului, incepand din 1970, simt ca trebuie sa intervin si sa amintesc celor ce dau nota articolului, ca nota de valoare a defunctului fotbalist este data de performante, statistici, numarul fanilor, s.a.! Sa respectam memoria lui Banuta, dar nu prin comparatii amatoricesti, chiar, aici, manjind numele celor mai buni fotbalisti romani din istorie, Dobrin si Hagi!

manx
manx  •  18 Aprilie 2024, 22:32
Postat de rushdie19 pe 18 Aprilie 2024, 20:18

Cred că GSP ar trebui să modereze un pic asemenea vorbe mai ales când afirmațiile fratelui sunt greu de verificat și evident subiective. E sigur mai incitant să scrii mizerii despre Hagi și să spui ca frățiorul era cel mai talentat din România da n-a avut noroc. GSP at trebui să aibă un pic de ținută…

"Tinuta" au când sunt ei criticati, chiar corect, decent si fara insulte. Te blocheaza (baneaza...) fara nici un rost si logica.

manx
manx  •  18 Aprilie 2024, 22:27
Postat de Georgegeorge2022 pe 18 Aprilie 2024, 17:17

Ma ingrozesc cand citesc opiniile unora care posteaza pe aici! Despre "parachioara" n-am ce sa scriu, l-au descris altii, insa nu pot sa nu-l combat pe ... corvinistul convins @manx! Cel mai talentat fotbalist hunedorean a fost Gabor, nicidecum Mateut (sut puternic cu ambele picioare si capacitate de efort), Rednic, Andone sau Hanganu. Chiar si Petcu a fost mai talentat decat Mateut, desi n-a ajuns sa joace la vreo echipa bucuresteana sau dintr-o tara importanta din Europa!

Putin probabil ca o sa întelegi mesajul meu. Pe primul sper ca nu l-ai citit. Am scris ca Mateut a fost dupa Hagi cel mai talentat jucator din acea generatie!!! Au jucat împreuna la nationala de tineret. Asta ai înteles acum? Sincer, raspunde. Ma îngrijorezi. A fost Petcu foarte talentat dar nu a facut o alunecare-n toata cariera lui. Iesea cu echipamentul alb si daca iesea din mlastina. Nu punea osul la bataie. In locul cui juca la Dinamo, Steaua sau Craiova? Fotbalul nu este asa simplu dragule. Nu înseamna ca un foarte bun jucator din prima divizie prinde si nationala. Gabor a fost doar o scânteie. A terminat cu fotbalul din cauza lui Dumitrache. Nu l-a mai vrut nimeni, apoi si-a iesit din forma. Lipsa de antrenamente serioase si meciuri în cupele europene. Una este sa joci la Dinamo alta la Corvinul. Prea lung mesajul meu. Mai esti si smecher(esti fan Sumudica?). Ma bucur ca ma bagi în seama.

rushdie19
rushdie19  •  18 Aprilie 2024, 20:18

Cred că GSP ar trebui să modereze un pic asemenea vorbe mai ales când afirmațiile fratelui sunt greu de verificat și evident subiective. E sigur mai incitant să scrii mizerii despre Hagi și să spui ca frățiorul era cel mai talentat din România da n-a avut noroc. GSP at trebui să aibă un pic de ținută…

energydrik
energydrik  •  18 Aprilie 2024, 20:17

Pacat, mi-ar fi placut sa vad cateva faze bune cu Banuta pe youtube, nu e nimic incarcat.

euty
euty  •  18 Aprilie 2024, 19:37
Postat de parachioara5 pe 18 Aprilie 2024, 17:33

...ba cotonogarule ...eu vorbesc cand vreau ca sunt om liber ...nu ma intereseaza de ce spui tu ...esti nul pentru mine ...

Nu ca m-as da in laturi sa fiu cotonogar ,sa-i rupi pe unii ca tine nu ar fii cel mai rau lucru. Dar mos Teaca,esti batran si cu minte putina. Nu mai ai ce sa repari. Dar mai putina rautate mos Teaca. Sincer,vrei sa ajungi pe lumea cealalta cu atata dusmanie in tine?

paul111
paul111  •  18 Aprilie 2024, 19:18

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bercean
bercean  •  18 Aprilie 2024, 19:06

Hagi la 24 de ani juca la Real Madrid si apoi la 28 de ani la Barcelona, dar sigur era mai talentat banuta care la 26 de ani juca la inter sibiu.

utilizator șters
utilizator șters  •  18 Aprilie 2024, 18:48
Postat de euty pe 18 Aprilie 2024, 16:37

Ti-a luat un pic de timp sa deschizi iar gura impostorule. Din 7 meciuri,o singura victorie. Ti-a dat Gica din toate partile impostorule. Nici macar sa-ti scoti ochelarii de cal nu ar ajuta,esti limitat,mojic,rudimentar,ratat,un adevarat lowlife.

E moqosean, ai pretentii de la el? :)))

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 15
Comentează