Alte știri din fotbal
Final în etapa #4 din play-out-ul Ligii 2: toate rezultatele și marcatorii
0
Cristi Săpunaru nu înțelege decizia celor de la Rapid: „Cum să aduci un jucător și să nu știi unde să-l pui?”
0
„E unul dintre viitorii mari fotbaliști ai României” » Un nume istoric de la U Cluj pariază pe un jucător și așteaptă titlul: „Tremur la fiecare meci...”
0
Jakub Hromada, înainte de Craiova - Rapid: „Este ultima șansă de a spera la titlu”
0
Știri din fotbal internațional
Gasperini a șocat la conferința de presă » Antrenorul a plecat în lacrimi și a lovit ușa nervos cu piciorul!
0
Mesajul clar transmis de Nicolo Barella » Cui i-a dedicat căpitanul lui Chivu golul marcat în partida cu Cagliari!
0
Revine Marcus Rashford la Manchester United? Michael Carrick: „La un moment dat va trebui luată o decizie”
0
„Surpriza” lui Trump pentru fanii care vin la Mondial » Cât costă o călătorie dus-întors de 30 de minute cu trenul!
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
15
Iranul anunță deschiderea totală a Strâmtorii Ormuz pentru navele ...
Libertatea
Trapperul care înjura România a făcut scandal monstru la Budapesta. Albert ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Căsătoria pe durată determinată, inedita propunere a unei judecătoare. ...
Libertatea
Cred că GSP ar trebui să modereze un pic asemenea vorbe mai ales când afirmațiile fratelui sunt greu de verificat și evident subiective. E sigur mai incitant să scrii mizerii despre Hagi și să spui ca frățiorul era cel mai talentat din România da n-a avut noroc. GSP at trebui să aibă un pic de ținută…
Pacat, mi-ar fi placut sa vad cateva faze bune cu Banuta pe youtube, nu e nimic incarcat.
Nu ca m-as da in laturi sa fiu cotonogar ,sa-i rupi pe unii ca tine nu ar fii cel mai rau lucru. Dar mos Teaca,esti batran si cu minte putina. Nu mai ai ce sa repari. Dar mai putina rautate mos Teaca. Sincer,vrei sa ajungi pe lumea cealalta cu atata dusmanie in tine?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Hagi la 24 de ani juca la Real Madrid si apoi la 28 de ani la Barcelona, dar sigur era mai talentat banuta care la 26 de ani juca la inter sibiu.
E moqosean, ai pretentii de la el? :)))
Corect, Mateut a fost un jucator valoros, dar nu de nivelul lui Hagi. De aceea, Mateut juca la nationala pe postul lui Hagi atunci cand acesta era suspendat sau accidentat. Si nici eu nu auzisem de Banuta pana la citirea articolului de mai sus.
Tipic fecesebistului , sa-si denigreze fostele glorii .
Tu cine erai acum doi ani :)))
...ha...ha...nu stiu de ce l au luat ...dar stiu de ce l au aruncat ...cu el in lot n au mai castigat nimik ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.