Alte știri din fotbal
Stjepan Tomas, după Oțelul - Dinamo 1-1: „Am controlat și am dominat repriza secundă”
0
Nuno Campos anunță noi transferuri la Dinamo după egalul cu Oțelul: „Vor veni în scurt timp”
0
Dinamoviștii, nemulțumiți după egalul de la Galați: „Am pierdut două puncte”
0
Ce s-a întâmplat pe gazon după Oțelul - Dinamo: Nuno Campos s-a dus direct la arbitru
0
Știri din fotbal internațional
Darius Olaru a fost titular și a cucerit primul trofeu cu Union Saint-Gilloise
0
Barcelona a transferat un talent belgian cotat la doar 800.000 de euro: suma uluitoare pe care au plătit-o catalanii
0
Llorente reacționează în premieră după comentariile care s-au născut la fotografiile cu Ferran Torres, din Ibiza
0
Ajax, transfer de senzație! A adus gratis o vedetă din Bundesliga
0
Lifestyle
Așteptarea a luat sfârșit: astăzi s-a jucat primul meci în Sala Polivalentă din Tulcea! Imagini spectaculoase
4
Fiica legendei și-a făcut debutul în televiziune: „Dacă nu te văd în direct, dau în judecată Liga!”
2
Incident neașteptat în direct » Prezentatoarea TV a arătat mai mult decât și-ar fi dorit: „Știe ce face, e cu intenție”
6
Gest uriaș: iubita finalistului argentinian a prezentat cadourile primite de la Lionel Messi
1
Ilie Bolojan a convocat ședință extraordinară de la ora 15.00. Guvernul ...
Libertatea
Profesorii iau în calcul să nu înceapă anul școlar. Condițiile dascălilor, ...
Adevărul
Ce mesaj a transmis Gică Hagi la dispariția lui Franco Baresi: „Unele ...
GSP SPECIAL
Un bucureștean, care a fost mușcat de un șobolan pe stradă, va primi ...
Libertatea
Corect, Mateut a fost un jucator valoros, dar nu de nivelul lui Hagi. De aceea, Mateut juca la nationala pe postul lui Hagi atunci cand acesta era suspendat sau accidentat. Si nici eu nu auzisem de Banuta pana la citirea articolului de mai sus.
Tipic fecesebistului , sa-si denigreze fostele glorii .
Tu cine erai acum doi ani :)))
...ha...ha...nu stiu de ce l au luat ...dar stiu de ce l au aruncat ...cu el in lot n au mai castigat nimik ...
...nu ti e ma rusine sa vorbesti asa cu mine ca sunt mai batran ca tine ...ce vrei de la mine ?sa fiu de acord cu tine nu ?...tu ce intelegi din fotbal ?...stii cate puncte am facut la Euro 1996 ?...exact cate o sa facem si la Euro 2024 ...
...ba cotonogarule ...eu vorbesc cand vreau ca sunt om liber ...nu ma intereseaza de ce spui tu ...esti nul pentru mine ...
Pe surse am aflat ca accidentul de mașina a fost provocat de comuniști , cu destinație precisa BĂNUȚĂ !
Ma ingrozesc cand citesc opiniile unora care posteaza pe aici! Despre "parachioara" n-am ce sa scriu, l-au descris altii, insa nu pot sa nu-l combat pe ... corvinistul convins @manx! Cel mai talentat fotbalist hunedorean a fost Gabor, nicidecum Mateut (sut puternic cu ambele picioare si capacitate de efort), Rednic, Andone sau Hanganu. Chiar si Petcu a fost mai talentat decat Mateut, desi n-a ajuns sa joace la vreo echipa bucuresteana sau dintr-o tara importanta din Europa!
Asa au zis si cei de la Real Madrid. E un jucator mediocru, hai sa il cumparam !
Caracterul lui Hagi se poate vedea și azi . ” Când erau adversari, Bogdan l-a anihilat de cele mai multe ori. Nervos, Hagi îl înjura, îl scuipa sau îl călca intenționat pe Bogdan ” ... simțea că Bogdan îi este superior . D-zeu să-l odihnească în pace !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.