Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
3
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
Corect, Mateut a fost un jucator valoros, dar nu de nivelul lui Hagi. De aceea, Mateut juca la nationala pe postul lui Hagi atunci cand acesta era suspendat sau accidentat. Si nici eu nu auzisem de Banuta pana la citirea articolului de mai sus.
Tipic fecesebistului , sa-si denigreze fostele glorii .
Tu cine erai acum doi ani :)))
...ha...ha...nu stiu de ce l au luat ...dar stiu de ce l au aruncat ...cu el in lot n au mai castigat nimik ...
...nu ti e ma rusine sa vorbesti asa cu mine ca sunt mai batran ca tine ...ce vrei de la mine ?sa fiu de acord cu tine nu ?...tu ce intelegi din fotbal ?...stii cate puncte am facut la Euro 1996 ?...exact cate o sa facem si la Euro 2024 ...
...ba cotonogarule ...eu vorbesc cand vreau ca sunt om liber ...nu ma intereseaza de ce spui tu ...esti nul pentru mine ...
Pe surse am aflat ca accidentul de mașina a fost provocat de comuniști , cu destinație precisa BĂNUȚĂ !
Ma ingrozesc cand citesc opiniile unora care posteaza pe aici! Despre "parachioara" n-am ce sa scriu, l-au descris altii, insa nu pot sa nu-l combat pe ... corvinistul convins @manx! Cel mai talentat fotbalist hunedorean a fost Gabor, nicidecum Mateut (sut puternic cu ambele picioare si capacitate de efort), Rednic, Andone sau Hanganu. Chiar si Petcu a fost mai talentat decat Mateut, desi n-a ajuns sa joace la vreo echipa bucuresteana sau dintr-o tara importanta din Europa!
Asa au zis si cei de la Real Madrid. E un jucator mediocru, hai sa il cumparam !
Caracterul lui Hagi se poate vedea și azi . ” Când erau adversari, Bogdan l-a anihilat de cele mai multe ori. Nervos, Hagi îl înjura, îl scuipa sau îl călca intenționat pe Bogdan ” ... simțea că Bogdan îi este superior . D-zeu să-l odihnească în pace !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.