Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
2
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
Pacat ca nu au și semnul de zâmbet :) pus lingă like. Corect, dar e posibil sa fi fost ajutați și de agenturili străine, il aveau în vizor de când a refuzat Germania pt mămica :) PS. Încercați să găsiți o soluție sa ne putem edita comentariile sau chiar sa ni le ștergem singuri din cont, poate au apărut greșeli neobservate inițial la scriere
Pacat ca nu au și semnul de ???? pus lingă like. Corect, dar ecposibil sa fi fost ajutați și de aventurile străine, il aveau în vizor de când a refuzat Germania pt mămica
Am spus și aceleași lucruri, și mi-au tăiat toate părerile, deși nu cuprindeau nici jigniri, nici acuzații grave. Ce e grav? Ca ia în fiecare an acest articol și îl reposteaza. Ca nu ia alte surse, ca jignește prin comparații, deși nu i-a văzut pe nici unul jucând, având cam 25 de ani. Că susține ca era mai talentat ca cei mai talentați, dar nu l-a vrut nimeni, dwr nici nu a vrut mai mult, vrioa la mama, nu în străinătate. Dacă și Hagi vroia la mama... la mama rămânea. Ca da titluri pompoase care nu se justifica și cu care spera sa dea lovitura prin nr de vizualizări. Păcat, i-am scris sa învețe de la ziariștii cu experienta. Și sa ii întrebe și pe ei , cei care au văzut zeci și sute de meciuri cu Dobrin și Balaci: cine era Bănuță, chiar era mai talentat ca ei, și de ce nu l-a luat nimeni la nationala. Oricum mi se va șterge și acest comentariu...
Tot respectul pentru Banuta, dar nici n-am auzit de el si pe-atunci eram interesat de fotbal. EU ZIC SA NU MAI II FACEM VEDETE PE TOTI CARE N-AU FOST! Daca era bun, ajungea la o echipa de top si se batea lumea pe el, ca pe Hagi! Tind sa-i dau dreptate lui Dobrin, care la imprumutat, iar treaba cu... securitatea e o poveste, binenteles! Sa-i fie tarana usoara, dar dac-a murit la 27 de ani si nu prea stia nimeni de el, eu zic sa-l lsam sa se odihneasca-n pace!
Banuta a fost foarte cunoscut doar la Pitesti. A fost marea speranta a Argesului dupa retragerea lui Dobrin, dar nu a ajuns niciodata la nivelul la care fanii echipei au sperat ca poate ajunge.
Lutu a fost peste Dobrin sau Balaci :)))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Cu tot respectul, dar întreb și eu: chiar toți ăilalți erau de vină? Articolul nu tratateaza obiectiv subiectul, ci e scris doar din părerile subiective ale unui membru al familiei. Iar titlul pompos care doar își dorește sa atragă vizualizări nu face cinste unei publicații de sport care ar trebui sa aibă mai multe surse, mai multe păreri și sa nu se compare cu toate mizeriile de pe net xare arunca cu titluri șocante doar pt a lua vizualizări mai multe, în interior negasindu-se de fapt, nimic interesant sau nimic din ceea ce crezi la început. Chiar asa, citeam și eu presa în vremurile alea și nu am amintiri legate de acest nume, dar sa nu găsești nici pe YouTube, sa nu găsești alte articole despre ce bun jucător a fost... înțelegeți? Plus ca nu prea ai cum sa fii mare sportiv, xand tu vrei la mama acasă, nu e bine la lotul național, nu e bine în Germania, nu vrei tricou cu numărul 10 etc. Iar fratele tău zice despre toți antrenorii sunt vinovați, Hagi ca e un golan Iar Dobrin și Cârstea aveau numai interese. Măi sa fie? Asa ca nu pe frate-su îl trag de mina aici ci pe "marele ziarist" care a crezut xa da lovitura cu acest gen de articol. Total greșită abordarea, deși poate băiatul avea talent, nu contest. Ați uitat sa ziceți ca Lucesu și Jenei au fost nașpa ca nu l-au convocat... asta mai lipsea
Nu întelegi cam multe..."...insa nu pot sa nu-l combat pe ... corvinistul convins @manx!" nu cred ca este un comentariu demn de un erudit, cum sustineti ca sunteti. La persoana a III-a. Mare respect. A fost mare diferenta între ei. Eu am spus ca a fost dupa el în acea echipa si generatie. Nu stiu pe ce rând stati, dar l-ati uitat pe al doilea...între primul rând si al III-lea exista si al II-lea. Probabil ati lipsit la lectia de ar'metica, fiind la cea de filozofie. Nu este vorba de post si vârsta între Dumitrache si Gabor. La meciul Sarajevo-Corvinul,4-0, Dumitrache l-a lovit pe arbitru si a fost suspendat pe viata. Fara importanta, fiind la sfârsitul carierei. Gabor s-a amestecat si el în acea disputa si a primit si el multe etape suspendare sau chiar doi ani. In aceasta situatie nu a mai fost cautat de Steaua si Dinamo deoarece acestea aveau nevoie de jucatori pentru cupele europene. In aceasta perioada si-a iesit din forma, a pierdut Nationala. Pe lânga asta a mai fost si pe la Iasi, pentru o problema personala, dar Corvinul nu i-a dat tranferul. Sa nu-mi spui ca a fost mai talentat decât Klein, pe care nu-l amintesti în enumerare. Iar în Australia a fost cel mai bun Rednic.Iti spun asta din sursa sigura. Un atacant are un avantaj, se remarca prin înscrierea golurilor si faptul ca are posilitatea sa dribleze mai mult. Dovada ca fundasii nu prea au premii de cel mai un jucator, cu mici exceptii. Imi pare rau ca ati pierdut o noapte sa-mi raspundeti.Sa fi'ti' sa
In primul rand, nu inteleg de ce ma tutuiti si de unde si pana unde deduceti ca as fi smecher! Pe langa faptul ca sunteti nepoliticos , sunteti prezumtios in privinta capacitatii mele de a intelege si nu accept asa ceva! In al treilea rand, intre Hagi si Mateut a fost o diferenta ... abisala sub aspectul talentului. Intre ei era diferenta care exista atunci intre Real Madrid si Real Zaragoza, primele cluburi la care s-au transferat cei 2 dupa 1989! Dumitrache i-a conditionat cariera lui Gabor? ! Marele atacant a jucat la Corvinul pana in 1983, cand Romulus avea doar 22; in plus, nici nu erau concurenti pe post! Dupa continutul mesajului dvs. si lipsa de respect dovedita, imi pare rau ca v-am acordat atentie. Promit sa nu va mai raspund, diferenta de educatie dintre noi fiind evidenta!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.