Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
3
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
Ti-a luat un pic de timp sa deschizi iar gura impostorule. Din 7 meciuri,o singura victorie. Ti-a dat Gica din toate partile impostorule. Nici macar sa-ti scoti ochelarii de cal nu ar ajuta,esti limitat,mojic,rudimentar,ratat,un adevarat lowlife.
ca esti frustrat, pot intelege, dar sa stii ca e numai vina ta. poti schimba ceva, conteaza sa-ti doresti schimbarea. curaj, cred ca poti... insa faptul ca te uiti la fotbal si nu intelegi nimic, aici din pacate nu mai e vina ta, e vina naturii care te-a cam uitat la nastere...
Dumnezeu sa-l odihneasca, dar rau e sa scrii despre ce/cine nu stii! sint convins ca doar batrinii suporteri ai lui fc arges isi mai amintesc de ''celebrul'' banuta! a, si remus dinu, bineinteles!
remus dinu, daca esti ziarist- esti ?- du subiectul articolului tau pina la capat! bunaoara, scrie ca soferul (ala) pensionar-care a provocat accidentul- era machidon si ca a fost tocmit de Hagi sa-l scoata din joc pe Baluta! gresesc?
Nu stiu ce sa spun despre povestea asta. Eu unul nu am auzit de el, iar daca avea asa mare valoare îl lua Dinamo sau Steaua cu sau fara voia lui. Despre Hagi pot sa spun? El i-a scurtat cariera lui Mateut la Echipa Nationala. Mateut a fost dupa Hagi cel mai talentat jucator al acelei generatii. Asta fara nici un dubiu. Ceilalti câteva mii al doilea Hagi de atunci si pâna acum, sunt doar inventii de presa. Trebuie si ei sa manânce o pâine.
Cum, d-le "regele" vietii, dupa ce ca n-a castigat nimic important, 2 Supercupe si o cupa UEFA, "regi" din astia, vreo 500 si ceva in Europa, in viata, mai si scuipa si injura adversarii, d-le ? D-le, cum de nici unul din aia peste 200 de forbalisti CAMPIONI MONDIALI din diverse tari din Europa, care sunt in viata, nu e "rege"? Nici aia care au luat de 2-3 x UCL nu sunt. Dar dl. Gheorghe, asa, printre flegme si injuraturi s-a trezit monarh! Pt. de fapt, nu-i asa, acilea nu e nevoie d-le, de mari performante ca sa-ti capeti vreo porecla, acilea e la mica intelegere, sa fie bine, sa nu fie rau.
A jucat si la Campionatul Europeean din Franta în 1984. Probabil se refera la ghinion pentru faptul ca murit prea tânar, dar mai sigur pentru ca nu a plecat mai repede la Dinamo de la Corvinul. Cariera lui ar fi fost alta jucând an de an în Cupele Europeene. Dinamo la fel, ar fi avut mai mult succes.
A divorțat de soție pe motiv ca a pus miere în cafea
...hagi a fost un jucator mediocru ...pecare presa comunista l a umflat cat a putut ...el strica in continuare viitorul multor fotbalisti tineri ...
Practic aceasta este dovada ca toată lumea vrea Dinamo în superliga…
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.