Comentarii (111)
 •  05 Mai 2008, 11:42

nick-ul meu spune tot..bravo CFR

•  05 Mai 2008, 11:40

Cred ca Dinamo nu a mai acceptat anul asta banii lui Gigi Becali si atunci omul a dat o parte din ei la ziaristi in speranta ca va mai reusi sa destabilizeze Dinamo ca in sezonul actual. SUNT NUMAI MINCIUNI PLATITE DE DE OAIA SEFA PESTE TOT SI TOATE. Dinamovistii sa fie linistiti ca nu este nimic adevarat. Rusine lui Gigi Becali si ziaristilor sclavii lui

•  05 Mai 2008, 11:39

Incredibil, nu se ia nici o masura impotriva declaratiilor sovine ale acestui neica -nimeni ? Majoritatea Transilvaniei se bucura de victoria Cfr-ului, cu exceptia unei parti fanatice a galeriei lui U Cluj.Iar chestia cu ungurii , devine ridicola si in acelasi timp periculoasa.Am impresia ca acest Becali crede ca noi ardelenii romani suntem in razboi cu ardelenii unguri ! Al asigur ca nu este asa !Prefer sa fiu considerat ungur , in acest caz, decat roman ca Becali !

•  05 Mai 2008, 11:38

pentru chestia asta steaua n-ar trebui depunctata ? ca deja e a 15231231 a abatere

•  05 Mai 2008, 11:37

si ce ma vroiai sa joace dinamo pe gratis......tu nu i-ai platit,anul trecut.....ma gandesc cu groaza cu ce mai ramane cfr dupa ce plateste toate comisioanele pt campionat....asa campionat,in care se arunca cu banii,pe aranjamente si nu se investeste in viitorul fotbalistic al clubului...poate sa-l ia oricine.......oricum steaua pare mai curata decat clujul anul asta...cine injura sa gandeasca

•  05 Mai 2008, 11:36

neata dinamo

Becali... esti dus cu pluta. Te roade ca luptatorii tai au fost varza. SI CE DACA AU DAT BANI? Echipa ta TREBUIA sa ii bata, lasa scuzele idioate ca au primit bani, ai tai nu aveau promise prime? Penibil cum arunca Becali cu acuzari in stanga si dreapta. Asa si-a castigat si Becali electoratul, crede ca toti fac la fel... felicitari!

ptr.suporteri cfr se vand bilete pentru meciul u-cfr la stadionul moina am fost si am luat mergeti si luati si voi la tribuna langa drumul din parc sa facem acolo o mica galerie hai cfr cfr cfr cfr cfr cfr cfr

•  05 Mai 2008, 11:35

oieru

•  05 Mai 2008, 11:34

si unde anume becali vorbeste despre 4,5 milioane de dolari?

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Comentează