Alte știri din fotbal
Titular la Mondialul american, concluzie amară: „I-am considerat pe toți Arda, Yildiz și Calhanoglu... Hai să vedem realitatea!”
0
România U20 - Polonia U20 » Elevii lui Adrian Iencsi, duel în Elite League
0
Decizia luată de FRF, a doua zi după eșecul României cu Turcia
0
Mihai Stoica visează la fotbalistul „interzis” din Superligă
0
Știri din fotbal internațional
Șeful Federației din Turcia, val de optimism după victoria cu România: „Poate ne vom întoarce din America cu mâna pe toarta trofeului”
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Argentina, fără Lionel Messi la Mondialul din vară?! Selecționerul aruncă „bomba”: „Nu ține de mine”
0
Celebrul fotbalist a scos telefonul pe bancă și riscă o suspendare severă: „Sfidează autoritatea”
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cum au schimbat aplicațiile de întâlniri modul în care oamenii formează ...
Libertatea
Arsenalul Americii se golește într-un ritm alarmant: cât mai rezistă ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Noi reguli pentru șoferii care au rămas fără permis: ce trebuie să facă ...
Libertatea
sunt un lake
OHHHH DOAMNE CE MA BUCUR CA MOARE BERBECALI DE OFTICA......S-A FACUT DREPTATE....VEDE CA APROAPE TOTI AU LAUDAT DINAMO SI ACUM MOARE...CUNOSC STELISTI DIN NASCARE CARE AU RECUNOSCUT CA STEAUA A FURAT ANUL ASTA .....DOAR SUPORTERII PARANOICI AI STELEI NU VOR RECUNOASTE NEAM......RUSINE STEAUA ATI FURAT DE NICI VOI NUMAI STITI CARE A FOST BLAT SI CARE CUMPARAT(ARBITRUL) BRAVO DINAMO .....AU DEMONSTRAT CA AU COLOANA VERTEBRALA .....CAT DESPRE BANI PESTE CATEVA ZILE BERBECALI O SA ZICA"AM GL
instigi degeaba la ura politician xenofob ratat ce esti.cfr are suporteri ardeleni romani ,suta la suta.oftica ta e mai mare decat granitele ungariei.tu vrei sa conduci ROMANIA.FUGI TARE.poate Balaceanca
nu ma, eu il cred pe unguru de paskany. aici nu e vb de cum a jucat dinamo aseara. aici e vb cum au jucat rapid, dinamo, bistrita impotriva cfrului.
s-a facut dreptate ma, victoria asta lui dinamo e pt toti asa zis stelisti, care au zis ca decat un campionat furat, mai bine nu... pt voi e ma amaratilor, nu ati vrut campionatul, poftiti... acu sa nu plangeti...
daca tot ardealul se bucura ca U' ar bate CFR putem pleca din tara!iar insinuari ca cineva da 4.5mil euro sunt penibile sau daca Becali a platit Dinamo anul trecut ptr locul 2 acum au avut parte tot de 2.eu cred ca Becali a uitat sa dea banii si praful sa ales de blaturile lui'CAT ESTE DISPUS SA PLATEASCA PTR VICTORIA U'?4.5 MIL EURO
Jenant... cine-l crede pe asta, sa aiba aceeasi soarta ca si el... Becali e cu capul, acum face campanie electorala, poate isi atrage sustinatori de partea lui... cine e cu el, sa-si dea foc.
Steaua-Dinamo=1-0 Dinamo-Steaua=2-1 1.CFR=73 pct 2. Steaua=72 pct ….. la 14 pct 3. Rapid=58 pct restul nu conteaza Ne vedem la anul Pana atunci dinamovistilor, faceti frectie la un picior de lemn.
daca cfr e o echipa de unguri turma din ghencea de ce natie este?
Da de unde sti ma berbecali ce a fost la meciul Dinamo-CFR daca tu nu te uiti niciodata la meciurile CFR-ului? Radoi ti-a suflat?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.