Comentarii (111)
 •  05 Mai 2008, 12:24

sunt un lake

•  05 Mai 2008, 12:24

OHHHH DOAMNE CE MA BUCUR CA MOARE BERBECALI DE OFTICA......S-A FACUT DREPTATE....VEDE CA APROAPE TOTI AU LAUDAT DINAMO SI ACUM MOARE...CUNOSC STELISTI DIN NASCARE CARE AU RECUNOSCUT CA STEAUA A FURAT ANUL ASTA .....DOAR SUPORTERII PARANOICI AI STELEI NU VOR RECUNOASTE NEAM......RUSINE STEAUA ATI FURAT DE NICI VOI NUMAI STITI CARE A FOST BLAT SI CARE CUMPARAT(ARBITRUL) BRAVO DINAMO .....AU DEMONSTRAT CA AU COLOANA VERTEBRALA .....CAT DESPRE BANI PESTE CATEVA ZILE BERBECALI O SA ZICA"AM GL

•  05 Mai 2008, 12:23

instigi degeaba la ura politician xenofob ratat ce esti.cfr are suporteri ardeleni romani ,suta la suta.oftica ta e mai mare decat granitele ungariei.tu vrei sa conduci ROMANIA.FUGI TARE.poate Balaceanca

•  05 Mai 2008, 12:21

nu ma, eu il cred pe unguru de paskany. aici nu e vb de cum a jucat dinamo aseara. aici e vb cum au jucat rapid, dinamo, bistrita impotriva cfrului.

•  05 Mai 2008, 12:15

s-a facut dreptate ma, victoria asta lui dinamo e pt toti asa zis stelisti, care au zis ca decat un campionat furat, mai bine nu... pt voi e ma amaratilor, nu ati vrut campionatul, poftiti... acu sa nu plangeti...

•  05 Mai 2008, 12:14

daca tot ardealul se bucura ca U' ar bate CFR putem pleca din tara!iar insinuari ca cineva da 4.5mil euro sunt penibile sau daca Becali a platit Dinamo anul trecut ptr locul 2 acum au avut parte tot de 2.eu cred ca Becali a uitat sa dea banii si praful sa ales de blaturile lui'CAT ESTE DISPUS SA PLATEASCA PTR VICTORIA U'?4.5 MIL EURO

•  05 Mai 2008, 12:11

Jenant... cine-l crede pe asta, sa aiba aceeasi soarta ca si el... Becali e cu capul, acum face campanie electorala, poate isi atrage sustinatori de partea lui... cine e cu el, sa-si dea foc.

•  05 Mai 2008, 12:10

Steaua-Dinamo=1-0 Dinamo-Steaua=2-1 1.CFR=73 pct 2. Steaua=72 pct ….. la 14 pct 3. Rapid=58 pct restul nu conteaza Ne vedem la anul Pana atunci dinamovistilor, faceti frectie la un picior de lemn.

•  05 Mai 2008, 12:08

daca cfr e o echipa de unguri turma din ghencea de ce natie este?

•  05 Mai 2008, 12:08

Da de unde sti ma berbecali ce a fost la meciul Dinamo-CFR daca tu nu te uiti niciodata la meciurile CFR-ului? Radoi ti-a suflat?

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 12
Comentează