Comentarii (111)
 •  05 Mai 2008, 12:57

M-am saturat si mi-e sila de toti acei conducatori care fac jocurile doar in culise.....Voi spuneti "Dinamo are valoare"si intradevar aseara a aratat asta.Dar vine intrebarea retorica ...De ce de douazeci si ceva de ani la competitiile importante va uitati doar la televizor?Va spun eu de ce pentru ca Dinamo joaca doar pentru Borcea si sleata lui de pungasi care se imbogatesc si voi ajungeti la politie legati pentru ca tineti cu o echipa care nu se chema Dinamo acum e Borcea& Asocia

•  05 Mai 2008, 12:57

n-am avut brichete ci din contra un arbitru nefumator, care nu ne-a lasat sa aprindem nici o tigare...:))

•  05 Mai 2008, 12:52

Traim intr-o mascarada de Liga 1, in care doar Steaua joaca corect dar are un patron mai prostut si narcisist care vorbeste prostii si calca imaginea echipei in picioare si ii ofera cooperativei acoperirea perfecta sa fure si sa fie si simpatizata in acelasi timp. pentru ca fura de la Becali, omul portavoce al fotbalului romanesc ...:))

•  05 Mai 2008, 12:50

4,5 milioane? Gigi e omul milion ...:)) Nu conteaza, conteaza ca Dinamo - CFR si CFR - Rapid au fost blaturi ordinare nimeni nu a facut nimic sa le opreasca sau sa le SUBLINIEZE ...:)) Ba din contra le-au instigat, aceeasi oameni care instigau si anul trecut ca Dinamo sa dea punctele CFR-ului ...:))

•  05 Mai 2008, 12:48

lasati comentariile si uitati-va la clasamentul ala mincinos...si plin de blaturi...numai blaturi...chiar e nevoie de un RESET la LPF...si tot ce are legatura cu LIGA 1

•  05 Mai 2008, 12:46

Lasati ura la o parte si ganditi-va cat de mult ii doare pe borcea , gigi, copos si pe paskany cand isi impart banii unul la celalalt si cat ii doare sufletul de cei care striga in tribuna si au in inima o echipa indiferent care ar fi ea

•  05 Mai 2008, 12:43

bai caiteilor taceti oleak nu vedeteti pe ce loc sunteti la ce vb voi NUMAI STEAUA A JUCAT PANA ACUM IN C.L.

•  05 Mai 2008, 12:42

Asa cum se proceda altadata pe stadionul Steaua, crainicul arenei din „Groapa“ i-a incitat aseara pe suporterii dinamovisti impotriva rivalilor din Ghencea cand pana la startul meciului nu mai ramasesera mai mult de zece minute. Discursul sau s-a incheiat cu mesajul: „Jucatori, va ordon: umiliti Steaua!“. De asemenea, la statia stadionului s-a auzit melodia „Oaia mica“, interpretata de Ada Milea, aluzie la originile pastorale ale lui Gigi Becali

•  05 Mai 2008, 12:42

clujul, ca si dinamo,ca si steaua, au facut blaturi...nu laud nicio echipa...nu merita laudate...atata timp cat nu joaca...nu-mi place fotbalul romanesc...daca Romania ar juca la mondiale numai cu jucatori din LIGA 1, nu ar bate nici pe macedonia,armenia,etc...si alte tari care s-au mai intarit d.p.d.v. valoric...punct!

•  05 Mai 2008, 12:41

Nu va mai bateti cu caramida in piept ,Dinamovistilor,daca aveati valoare nu va bateati pentru faima altora luati voi titlul.Nu sunteti niste spartani sunteti niste mercenari nenorociti care joaca doar cand primesc bani de la altcineva.Inainte de a fi stelist sunt Roman si spun asta pentru ca Steaua va termina pe 2 dar va fi tot favorita la tragerea la sorti ceea ce ii da o sansa si CFR-ului pentru a pica cu o echipa mai slab cotata si sa aduca puncte Romaniei.

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 12
Comentează