FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

4.500 euro în loc de 10.000 euro » Primele dinamoviştilor au intrat la apă

Dinamoviştii au plecat dezamăgiţi în turneul de pregătire din Austria
Dinamoviştii au plecat dezamăgiţi în turneul de pregătire din Austria

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 19:28

Dinamoviştii au fost şocaţi cînd au aflat că bonusul pentru cîştigarea Cupei s-a înjumătăţit, întrucît au fost premiaţi din banii jucătorilor şi ceilalţi angajaţi ai clubului.

Conducerea s-a ţinut de cuvînt şi le-a achitat jucătorilor prima pentru cîştigarea Cupei României chiar înainte de plecarea în cantonamentul din Austria. Numai că roş-albii au avut un şoc ieri, în momentul în care şi-au verificat conturile: "Noi ştiam că trebuie să primim 10.000 de euro pentru cucerirea trofeului, dar am primit mai puţin de jumătate! Sîntem obişnuiţi, am mai păţit-o şi după ce am eliminat-o pe Slovan Liberec, dar nu putem spune că ne convine. Dimpotrivă!".

În toamna lui 2009, şefii le-au promis fotbaliştilor cîte 50.000 de dolari după "Miracolul de la Liberec", însă acei bani nu au ajuns niciodată în vestiar!

Acum, fiecărui dinamovist, indiferent că a fost titular de drept sau nu, i-a revenit cîte 4.500 de euro pentru cîştigarea Cupei. Cum s-a ajuns în această situaţie?! Întreaga sumă care se cuvenea fotbaliştilor a fost împărţită cu întregul staff, dar şi cu toţi angajaţii clubului, de la secretară pînă la îngrijitorul gazonului din Ştefan cel Mare! "Pe undeva, e normal ca fiecare din club să primească o anumită sumă, însă ne-a deranjat că ni s-a promis una, iar la noi a ajuns mai puţin de jumătate", au concluzionat elevii lui Bonetti.

5.000 de euro ar trebui să încaseze fiecare dinamovist dacă roş-albii vor cîştiga Supercupa României în faţa CFR-ului, pe 14 iulie

"Prima pentru cîştigarea Cupei nu a fost 10.000 de euro de jucător, ci 5 miliarde de lei, care s-au împărţit proporţional cu timpul de joc al fiecărui fotbalist" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

"Pentru ceilalţi din club există alt buget de premiere, nu s-a plătit nicidecum din suma alocată jucătorilor" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
syntrax
syntrax  •  21 Iunie 2012, 15:55
Postat de xstream pe 21 Iunie 2012, 11:55

restu' de bani au intrat in shaormeria lu' borcea :))

:))..vor primi toti dividente in functie de sumele pe care le-au "investit" in shaormerie:))))....

bstefan
bstefan  •  21 Iunie 2012, 14:11

Bai cainilor, Badea Gura Stramba este la fel de impostor ca Fekali Oieru' si Copos Savarina. De aia avem fotbalul asta detot rahatu si mai bine ma uit pe Digi spre Anglia, Spania, Franta, Italia si AmSud. Voi reveni la Prima Liga din Romania cand Dragomir si leprele impostoare vor crapa.

xstream
xstream  •  21 Iunie 2012, 11:55

restu' de bani au intrat in shaormeria lu' borcea :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează