Alte știri din fotbal
Alexandru Musi, după remiza cu Petrolul: „E frustrant!”
0
Cătălin Cîrjan, despre situația impresarului său, suspendat pentru pariuri: „E parte din familia mea”
0
Zeljko Kopic a sărit în apărarea lui Devis Epassy: „A adus multe lucruri” » Ce l-a deranjat pe antrenorul croat la echipa lui
0
Explicația lui Devis Epassy după gafa din meciul cu Petrolul: „Nu e prima greșeală”
0
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo, golul #961: cum a înscris astăzi, în campionat
0
Câți bani a obținut FCSB din participarea în grupa unică Europa League
2
Mărturia chirurgului care l-a operat pe unul dintre fanii lui PAOK rănit în accidentul din Timiș: „E un miracol că a supraviețuit, dar...”
0
Chivu face „hattrick-ul” la Inter » „Conduce cu claritate, entuziasm, determinare și arată perspicacitate tactică”
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Mobilizare pentru Autostrada Bucureștiului: circulăm la vară pe A0 între A2 ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Volodimir Zelenski a vorbit cu Nicușor Dan despre energia din Ucraina: ...
Libertatea
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pai cu fc fece strunga bucuresti astra a jucat de s-a rupt. 30 a fost pentru ca echipa arhanghelului luminii a primit ordin de la el sa castige... a... au primit aia de la astra... si nu ordine ci valize... scuzati...
90% din ce scrieti nu cred si asta pentru ca aveti mare faima de scenaristi,manipulatori,instigatori,can-can-isti,asa ca si cand scrieti ceva aproape de realitate,nu va cred. Penibil,e caracterizarea cea mai de bun simt pe care pot sa v-o fac.E drept ca adevarul supara,iar razbunarea e arma.....lui Tandala. Sanatate!
Stimate domnule moderator, din pacate acuzatiile din mesajul meu conform carora *** si se fac presiuni pentru ca oile sa castige, au fost probate de prea multe ori...
dar nici despre aceiasi straini in meciul cu fcsb 0-3. sau de cum au jucat strainii craiovei cu fcsb meci de meci. Dimitrov cu Teisteria acolo cand face penalty. ai dracu sclavioti s-au pus pe analizat pe CFR :)))
a dat batazaiala in slujitorii oierului...se analizeaza adversarii CFRului auzi :)) acum 2-3 etape a batut si fcsb pe acelasi teren 3-0 si nu s-a analizat nimic, inclusiv arbitrajul. ***. intrati in vara pe burta goala... la fel ca si capul.
Mai rămâne sa analizați meciul tur dintre fcsb și Juventus...
Este imperioasa indepartarea acestui cioban infractor din fotbalul nostru! Extirpati cancerul ce reprezinta clubul sau infiintat fraudulos si care activeaza ilegal in prima liga, uzurpand miseleste numele, traditia si istoria clubului armatei, avand ca unic scop doar imbogatirea acestui infractor de drept comun!
Articol prostesc, pentru batrani obositi ca ion palnie sau viorel fcsbustul.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.