Alte știri din fotbal
Ionuț Radu, OUT de la lot! Staff-ul naționalei a convocat deja un alt portar!
18
Chemat de urgență din vacanță să-l înlocuiască pe Ionuț Radu! Lucescu a anunțat convocarea
21
MM Stoica, consternat după ultima lovitură de la națională: „E ciudat ce face Ionuț Radu”
2
Mircea Lucescu a decis cine apără în Turcia - România » Cum va arăta echipa la Istanbul
0
Știri din fotbal internațional
Ce scrie presa din Italia, după ce Interul lui Chivu s-a împiedicat cu Fiorentina: „Nu mai știe să câștige”
0
FAIL Inter, după ce a condus tot meciul! Echipa lui Chivu pierde teren în lupta la titlu
1
Mikel Arteta, după ce visul „cvadruplei” s-a spulberat pentru Arsenal: „Este foarte greu de acceptat”
0
Pep Guardiola, epuizat după triumful din Cupa Ligii Angliei: „Ne-au sufocat, o echipă aproape imbatabilă”
0
Lifestyle
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
15
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Cum reduc șoferii de TIR consumul de carburant, ca să facă față ...
Libertatea
Instructorii ucraineni trimiși în Orientul Mijlociu, „șocați” de tactica ...
Adevărul
„Crește riscul de moarte subită!” » Semnalul de alarmă pe care românii îl ...
GSP SPECIAL
Donald Trump a anunțat „moartea Iranului” și noua sa țintă: „Cel mai mare ...
Libertatea
Cata rautate in acest articol. Se vede de la o posta ca jurnalistul sufera mult ca CFR va lua campionatul. In 2010 vorbeste de meciul cu International din ultima etapa. Domnule jurnalist, CFR era deja campioana la acel meci. Nu le-a bagat Viera campionatul in buzunar. Iar in 2012 s-a rejucat un meci de la 0-0 chiar daca a fost oprit la 1-0 din cauza unui portar idiot. Probabil ca si aia a fost o decizie in favoarea CFR-ului. De faultul lui Qaka vad ca nu se face atata teorie cat va place sa va luati de echipa asta.
Cum e turcu asa e pistolul, spune un proverb. Cu G Becali si verii sai Borcea, Badea, Dragomir, Sandu, Deaconu, Iorgulescu, si ceilalti "oameni de fotbal" perindati in ultimii 20 de ani, asa arata footbalul din Romania...
Inca un articol tendentios, ***. Nu intamplator nu a indraznit nimeni sa-si asume semnatura. ***. Toate echipele care au cutezat sa infrunte ciobania au fost atacate si linsate mediatic de fituica. Dinamo si Cfr sunt principalele tinte, dar la fel au fost atacate si Astra (cand a luat titlul), Viitorul (cand a luat titlul), ASA Tg Mures (cand a fost la un pas sa ia titlul si orice alta echipa care s-a batut de la egal la egal cu fcsb.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Cine a scris articolul? Cumva, citez din federali, "***"? Cum să ai o coloană așa flexibilă? ***?
In sezoanele in care a câștigat Steaua/ FCSB, nu ați observat nimic suspect?
Jiji e vinovat de tot ce se intampla in Liga 1! FCSB e focarul de infectie al fotbalului romanesc! Alibec este cel mai bun jucator roman din ultimii ani! De ce i-au dat banderola? De ce il bagau titular cand el era obosit? De ce nu i-au facut toate poftele? Ce daca Alibec e ***? Ne facem ca nu vedem, doar e Alibec!
Articol pertinent, dar din pacate in tara asta condusa de fosti securisti vom ramane cu certitudinea ca CFR a furat tot ce a castigat si totusi nu se va intampla nimic. Iar o gramada de spalati pe creier din ura fata de Becali (pe care de altfel nici eu nu-l suport) se vor bucura. Dar nu uitati aici nu e vorba de Becali, Niculaie, Negoita ci de sluga lui Paszkany numitul pui de securist Muresan care-si bate joc de Romania cum vrea el!!!
Adevărul e că, la FCSB, sunt mulți străini...de fotbal. Ăia-s vinovați !
Daaaa,si strainii din apararea fcsb-ului au gresit flagrant,sunt suspiciuni de blat!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.