Alte știri din fotbal
Cea mai mare asistență din istoria lui Metaloglobus!
1
La 91 de ani, le dă sfaturi prețioase înainte de UTA - FCSB: „Lăsați individualismele și orgoliile!” » Spune secretul longevității: „Poate e asta”
1
La 22 de ani de la aventura în România, francezul povestește: „Locuind la București, mi-am schimbat impresia despre voi”
0
Universitatea Craiova - Metaloglobus » Autogol cu 10 minute înainte de final
12
Știri din fotbal internațional
Chivu, apărat din nou de Cassano: „Cristian antrenează de un sfert de oră și a creat o capodoperă în Serie A!”
0
Galatasaray - Alanyaspor » Ianis Hagi, anunțat titular în fața „leilor” descătușați
0
Valentin Mihăilă înscrie etapă după etapă în Turcia, cu mai puțin de o lună înaintea barajului
1
Căsătoria cu coafeza anulată după 24 de zile! » „Împăratul” a dezvăluit acum motivul incredibil: „Într-o zi, mi-am invitat prietenii acasă...”
2
Lifestyle
Sydney Sweeney, apariție incendiară la meciul din Europa! » Vedeta de la Hollywood a coborât pe gazon, a bătut un penalty și a celebrat ca Bruno Fernandes
0
Prezentă la Sanremo, strănepoata lui Lamborghini se plânge de „petrecerile bilaterale”: „M-am culcat la 4:30!”
4
Despărțirea momentului în Formula 1 » Pilotul părăsit de iubită: „Valorile noastre erau diferite”
1
Soția titularului de la FCSB, la prima apariție pe Arena Națională » Cum a fost surprinsă în tribune
2
Ce zboruri dus-întors București-Tel Aviv pot fi anulate după ce Israelul și ...
Libertatea
Președintele Serbiei, avertisment pentru Novak Djokovic. Politica nu se ...
Adevărul
Președintele de la Păulești, confesiune în „Dosarul Pariurilor”: „Am crezut ...
GSP SPECIAL
Palatul liderului suprem al Iranului din Teheran a fost pus la pământ de ...
Libertatea
Vad ca se iau toti ratatzii de Steaua!Pai,bai,bulangiiilor,cfr de se duce direct in grupe,cate plm puncte face?Ce mortzii vostri vretzi,sa se retraga pt ca nu va face puncte?Steaua a adus juma din punctele existente acum la coeficient,asa ca muixtii de cfr,dinamo si mai ales puli cimicioara sa taca in sloboz din gura,nu sa o fredoneze ca ei fac coalitie anti-Steaua!Steaua are dreptul sa cheltuie ce a agonisit,nu javrele care sunt eliminate de pescari sau CuFuRu de famaguste!
Balacareala dintre noi trebuie sa ramana in interiorul granitelor!...Din toata inima <<hai romanii!>>...Dar pana atunci sa ne mai razboim putin in interior: care ziceai,ma,ca nu esti stelist?!
Nu înţeleg la ce contează că scădem coeficientul UEFA. Coeficientul există pentru a aduce mai multe echipe în cupele europene. 2-3 ani cât von avea privilegiul să avem 6 echipe, să ne bucurăm. După aceea o vom lua din nou de la început.
Si ce vor face acolo? Nicio branza! Se duc sa aiba de unde se intoarce!
puncte aduse de steaua anul trecut in UCL: 2 puncte din turul 2 cu zaglebie (2 victorii = 4 pct x 0.5 tururile preliminare sint punctate la jumatate; 1.5 puncte din turul 3 cu bate borisov (o victorie si un egal), 3 puncte bonus pt calificarea in grupe, 1 punct in grupe. total: 7.5 puncte.
in 2 ani jucam cu campioana direct in intertoto. multumim conducatorilor fotbalului romanesc pentru jegul asta de campionat.
De senateo vb in necunostinta de cauza steaua anul trecut a adus mai multe puncte romaniei la coeficient decat toate echipele la un loc...uefa da un bonus de 5 puncte echipelor care se califica in grupe asa ca ciocu mic si joc de glezne.
Toata lumea pe aici vede are ochi pentru o singura echipa:steaua, care cica ar aduce puncte multe. Ca si anul trecut cind a luat un punct cu Slavia Praga. Caci nu mai e pomana sa iei un punct de aur la Bate Borisov si sa-i bati apoi pe amariti acasa. Una peste alta investitorii de la echipele din UEFA vor cere ceva performanta, pe cind lui steaua daca ii dai un adversar de calibru o sperii si zice ca la anul va lua liga acum capata experienta....
ole ole olaaaaaaaaaa poli e-n uefaaaaaaaaaa.o sa faca treaba poliiiiiiiiiiiiiii
Steaua va juca de pe locul 1 direct uin grupele CL si va face un alt punct. restu o sa faca toate impreuna maxim 10 puncte. Cosiderand numarul impresionant de echipe care participa in cupe o sa avem in curand privilegiul de a juca in CL cu o singura echipa din turul 3 preliminat iar in UEFA cu maxim doua. Si cu asta basta. Avem un campionat de mizerie care nu are cum sa genereze echipe care sa realizeze performanta. Mai bine s-ar organiza meciuri de tranta in mocirla intre presedintii de club
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.