Alte știri din fotbal
Andrei Coubiș, cumpărat după doar 5 meciuri în Superliga!
0
Echipa cu cel mai tare pressing, în Top 50 din lume! » E peste Manchester City și cu puțin în spatele Barcelonei
0
Ce final de sezon ar fi: 4 scenarii în care putem avea 3 echipe la egalitate de puncte! » Cine s-ar califica în play-off
1
„Va juca George Pușcaș în acest sezon?” » Zeljko Kopic a oferit ultimele detalii
0
Știri din fotbal internațional
Căsătoria cu coafeza anulată după 24 de zile! » „Împăratul” a dezvăluit acum motivul incredibil: „Într-o zi, mi-am invitat prietenii acasă...”
1
Neymar, gest dezgustător! » Circul făcut în victoria lui Santos a devenit viral
0
Borussia Dortmund - Bayern » „Der Klassiker” decisiv pentru titlu în Bundesliga! Echipele probabile
0
Cristi Chivu pregătește deja sezonul următor » Doi jucători de top sunt așteptați la Inter
0
Lifestyle
Sydney Sweeney, apariție incendiară la meciul din Europa! » Vedeta de la Hollywood a coborât pe gazon, a bătut un penalty și a celebrat ca Bruno Fernandes
0
Prezentă la Sanremo, strănepoata lui Lamborghini se plânge de „petrecerile bilaterale”: „M-am culcat la 4:30!”
4
Despărțirea momentului în Formula 1 » Pilotul părăsit de iubită: „Valorile noastre erau diferite”
1
Soția titularului de la FCSB, la prima apariție pe Arena Națională » Cum a fost surprinsă în tribune
2
Ce zboruri dus-întors București-Tel Aviv pot fi anulate după ce Israelul și ...
Libertatea
Președintele Serbiei, avertisment pentru Novak Djokovic. Politica nu se ...
Adevărul
Președintele de la Păulești, confesiune în „Dosarul Pariurilor”: „Am crezut ...
GSP SPECIAL
Atac masiv americano-israelian împotriva Iranului. Reacția Rusiei
Libertatea
deci anul acesta nu mai e elfsborg sau skonto riga, ci stabaeck si cork city. merge si asa.
@ulf - cam 45% din coeficientul UEFA a adus anul trecut Steaua. Asa...pentru informatia ta. Deci daca joaca 6 echipe in Europa...vreo 3 (adica aprox.45%) joaca pe meritul Stelei. Ai priceput sau este prea greu?
Inca o data sa se pregateasca marea echipa Dinamo sa fie batuta de pescarii norvegieni, suedezi sau cu putin noroc chiar islandezi. De data asta intra in scena Jabba the hutt care va urla din nou ca Steaua e "umilitul de serviciu" fara sa gandeasca nici o secunda ca e o diferenta intre Stabaek (Norvegia), Djurgardens (Suedia),Metalurgs Ljepaja (Letonia) si echipe de gen Real Madrid, Lyon, Arsenal si Sevilla.
piele, esti prost in ultimi 2 ani ce puncte a adus steoaia
daca avem 5 in uefa posibil 6 daca cfr termina pe 2 joaca tur preliminar cu sanse mici de a se califica in ucl plus steaua in liga vom avea 7 echipe in cupele europene care ar trebuii sa adune cat mai multe puncte sa nu ajungem ca acum 5,6 ani sa jucam 3 tururi peliminare,toate punctele se vor imparti la 7
subscriu la ce a zis uefa .
Iar trebuie sa ne bazam pe Steaua sa aduca puncte.
Eu cred ca o sa ne descurcam mai bine de cat anul trecut, parca echipele sunt mai mature anul asta. In afara de cluj si rapid, evident inferioare, Urziceni, Dinamo, Steaua si Timisoara, chiar si Vaslui o sa stranga ceva puncte. Nu m-ar mira sa invadam grupele UEFA. Bafta Romania!
E cu 2 taisuri participarea asta, pe de-o parte e bine ca avem 4 in uefa si 2 in CL, dar ce facem daca toate ies afara inca din faze incipiente?!? La fel oarecum ca si anul trecut, ne ardem iar coeficientul!! Oricum multa bafta!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.