FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani face 4 transferuri! Anunț de ultimă oră: „Sunt jucători extraordinari”

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani
Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 12:07 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 12:11

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, anunță că va aduce 4 jucători. 

FC Botoșani, locul 6 în sezonul 2020/2021 în Liga 1, continuă să se întărească înainte de noul sezon competițional. După ce a rezolvat transferurile lui Andrei Dragu și Martin Remacle, clubul moldovean s-a mai înțeles cu 4 fotbaliști, cu scopul de a rezolva problemele ofensive ale echipei. 

4 transferuri la FC Botoșani! Valeriu Iftime: „Sunt jucători extraordinari”

„Vin vreo 4 extraordinari jucători, dar nu vă spun numele că mi-e că îi iau alții, așa, din aer. E complicat să spun jucătorii pe care i-am găsit, îi veți vedea după ce semnăm cu ei săptămâna viitoare, când plecăm în cantonament. Sper să avem un lot la fel de bun ca anul trecut. Umblăm mult la faza de atac. 

Sper ca Marius și echipa de scouting să fi avut la fel de multă inspirație, să găsim jucătorii care să își facă treaba și de ce nu?, să fie produse de export”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X. 

În același timp, Iftime a dezvăluit că Andrei Chindriș este la un pas de a se transfera în Portugalia: „Pleacă în procent de 90%. Nu am semnat transferul, dimineață i-am dat un OK cumva final. Eu nu aș vrea să plece, dar copilul e hotărât să plece. Merge afară, în țară a avut ofertă de atâtea ori de la FCSB, dar i-a refuzat. Sper să ajungă într-un campionat bun, în Vest. Poate să fie Portugalia”. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Interviu cu cel mai vechi jucător din lotul lui Rapid: numește cele mai frumoase momente în „alb-vișiniu” + cum a redresat Mihai Iosif echipa

Ce se întâmplă cu vedeta lui Dinamo » Agentul jucătorului anunță: „Nu cred că-și va primi banii! Cred că va deveni liber”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bodystyle74
bodystyle74  •  22 Iunie 2021, 14:55

Chindris prefera sa stea la botosaneanca pe 3000€/luna si refuza facsb pt cel putin 10000€/luna. Oare de ce?

observator_federal
observator_federal  •  22 Iunie 2021, 12:33

Există filiere oculte (cu implicații inclusiv din partea mafiei pariurilor) care desantează fotbaliști de valoare medie adunați de te miri unde, tocmai spre a spori la nevoie ”interesul” competiției prin campionatele din diverse țări ... Nu și la noi!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează