Alte știri din fotbal
Nebunie la conferința lui Coelho, cu antrenorul urcat pe masă: fotbaliștii au năvălit peste tehnician și au continuat petrecerea
0
David Matei, interviu alături de părinți: „Îi iubesc, sunt tot ce am!” + „Poate îmi va face o surpriză domnul Hagi”
0
Mihai Rotaru: „Atunci ne-am dat seama că vom fi campioni”
0
A coborât pe gazon și a sărbătorit titlul alături de Baiaram
0
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu, descătușat la parada lui Inter! Accesoriul care a atras atenția, purtat de antrenor și de Marcus Thuram
0
Meci abandonat în ultima etapă din Ligue 1 » Suporterii au intrat pe teren și au aruncat cu torțe spre banca tehnică
0
Ce adversari poate avea Universitatea Craiova în preliminariile UCL » Cap de serie în turul 1, apoi tot mai greu
0
PAOK a ratat și Liga Campionilor » Final amar de sezon pentru Răzvan Lucescu
1
Lifestyle
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
13
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Nuntă de lux la FCSB! Cerere spectaculoasă pe plaja din Zanzibar, căsătorie în orașul natal din România
15
Un pensionar din Neamț a prins 9 pești și acum este cercetat penal
Libertatea
NYT: Israelul ar fi investit milioane de euro pentru a-și crește influența ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Prezentatoarea care a anunțat punctele acordate de juriul din Republica ...
Libertatea
scapa faru bagamiaspulain cfr
Asta ii ordin de la Becali pt Alexandru Tudor . sa ajute rapidul intr`un meci de nimik ca sa nu mai poata scoate ochii la nime`ni Rapid`ul . Ce fotbal avem . Ce tara ...
sper ca nu devin enervant, dar repet pana inteleg toti shmenul: acum ce sa facem? dupa ce am dat cele 3 pct Stelei, trebuie sa compensam cumva, nu? Asa a fost intelegerea: Steaua ia locul 1, iar noi ajutam Rapidul sa ia locul 2. Fu..tu-i in g..a pe unguri CFRisti;))
NICI vorba de rosu.... Nu se poate asa ceva.... Apoi mai vb de Steaua ca de ce v-a "furat" pt ca furt nu a fost... Voi v-ati facut-o singuri... Acum de ce nu tipati ca a fost eliminat pe nedrept jucatorul de la Ceahlaul Si voi furati. Sa nu mai comentati de acum.
O noua magarie a lui Becali?
s-a dat in compensatie pentru meciul pierdut prin forfait. dar mototolii astia de la Rapid o sa se kinuie sa asa ! FORZA CEAHLAUL !!!
rosu clar,daca nu se dadea pana acum cand punea talpa,acum vi se pare ciudat ca se da rosu.vi se pare asa ciudat ca a intrat cu talpa si ia dat rosu?? ce penibili sunteti
Tov.Tudor merita decorat pentru curaj
repet pana inteleg toti shmenul: acum ce sa facem? dupa ce am dat cele 3 pct Stelei, trebuie sa compensam cumva, nu? Asa a fost intelegerea: Steaua ia locul 1, iar noi ajutam Rapidul sa ia locul 2. Fu..tu-i in g..a pe unguri CFRisti;))
ba ciorilor sa va ia dracu merety in BBBBBB acolo va e locu OFTICOSILOR mai bine ati arunca gunoaiele din ochii vostri si apoi sa vb.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.