Comentarii (367)
 •  29 Martie 2008, 21:23

Nu se poate! Asta nu a fost de rosu. Eu nu inteleg cum de accepta Ceahlaul aceasta decizie idioata. Furaciune pe fata. Arbitrul asta trebuie sa dispara din Liga 1. Pe bune! Este terminat mintal.

•  29 Martie 2008, 21:22

EU ZIC CA EVORA DE LA CEAHLAUL ESTE ELIMINAT DIRECT DE ALEXANDRU TUDOR SI BINE A PROCEDAT DINSUL CA NU A ACORDAT MAI ANTI CARTONAS GALBEN

E clar.....l-a eliminat in compensatie cu decizia comisiei.....o sa-i ajute pe rapidisti la greu de'acum

MA MIR CUM NU LE E FUSINE SA MAI IASA DIN CASA!IAR PENTRU TOTI FRAERII CARE VORBESC DE GALBENI - NEGRI -DOBITOCI IMPUTITI AVETI PUTIN RESPECT CA NAVETI VOI FATA SA COMENTATI CRETINILOR!HAI CEAHLAUL!!! ALE!!!ALE!!!

•  29 Martie 2008, 21:21

nici vb de rosu!! amindoi ridica piciorul sus boya il retrage mai repede si este lovit decizie corecta Galben

•  29 Martie 2008, 21:20

Suporter-Dinamo.ro

Asta ii ordin de la Becali pt Alexandru Tudor . sa ajute rapidul intr`un meci de nimik ca sa nu mai poata scoate ochii la nime`ni Rapid`ul . Ce fotbal avem . Ce tara ...

acum ce sa facem? dupa ce am dat cele 3 pct Stelei, trebuie sa compensam cumva, nu? Asa a fost intelegerea: Steaua ia locul 1, iar noi ajutam Rapidul sa ia locul 2. Fu..tu-i in g..a pe unguri;))

•  29 Martie 2008, 21:19

Tudore lasa-ne! Esti de divizia B nesimtitule! Favorizezi numai echipele bucurestene. Sa te ia mama dreakului de jigodie. Ahhhhh!

•  29 Martie 2008, 21:19

Astazi la sport.ro zicea jiji becali ca s-a dus cu echipa la vaslui sa ii incurajeze,sa mai stea de vorba cu baietii , sa le zica sa fie atenti ca s-au schimbat regulile de fotbalul dupa cazul asta , sa intre la minge ca se da rosu direct...??!!!! Bag de seama ca , dupa ce am vazut in seara asta stie el ce stie ,...am asa o presimtire ca Steau maine primeste cadou un rosu ptr un jucator de la vaslui, poate din 2 galbene dar il primeste... Omu stie ce face si face fara nici un scrupul...

• 1
  • •••
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • •••
  • 37
Comentează