Alte știri din fotbal
Slovacia - România, meciul consolării, cu gândul la Mircea Lucescu » Echipa probabilă a „tricolorilor”
0
Ministrul Apărării, despre Steaua: „În această săptămână anunț metoda prin care eliminăm bariera promovării”
0
CFR Cluj nu mai scapă de necazuri: impresarul mijlocașului solicită insolvența clubului! + Ziua Z în Gruia pentru plata datoriilor de peste un milion de euro
0
Buletinul medical la FCSB: „Probabil va fi apt pentru meciul de la Galați. El are laringită”
0
Știri din fotbal internațional
Cere ca jucătorii lui Arsenal să fie suspendați după ce au „dezertat” de la naționale!
0
Dzeko, ironic: „Nu mai e Italia de altădată. Dacă le-a fost frică de Țara Galilor...”
0
Bosniacii acuză: „Un soldat ne-a spionat antrenamentul pentru Gattuso!”
0
Ronald Koeman îl avertizează pe starul naționalei Olandei: „Timpul se scurge”
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
2
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Toți rușii să lucreze în ture de 12 ore, inclusiv sâmbătă, propunerea unui ...
Libertatea
Resursa rară găsită în vechile mine din Apuseni. Ignorat mult timp, telurul ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Ramona Miletic, românca ajunsă viceprimar în Viena: „Percepția austriecilor ...
Libertatea
@eu:eliminara corecta..unde vedeti voi ca joaca mingea? nu are nici o treaba cu mingea...are treaba cu jucatorul advers..si pentru cristi..conteaza ca e minutul 6? poi daca te-ai uita mai atent jucatorul loveste mingea prima data
b-ux.to/?r=Agy23 (fara liniuta) intrati , va inregistrati , dati niste clickuri si castigati pe putin 75$ pe luna daca mai aduceti si pe altii
bai toate intrarile dure trebuie sanctionate din start in caz contrar apar mai apoi picioare rupte, capuri sparte etc.
HA HAAAA! Sa mai iasa Zotta sa tipe ca l-a furat si acum!!!
un arbitru nu trebuie sa fie intodeauna aproape de faza...cei mai buni arbitri au un camp vizual f bun,acestia nici nu au de ce sa alerge prea mult! Corecta decizia arbitrului Alexandru Tudor
eliminara corecta..unde vedeti voi ca joaca mingea? nu are nici o treaba cu mingea...are treaba cu jucatorul advers..si pentru cristi..conteaza ca e minutul 6?
E o decizie data pt a sterge urma de nedreptatea din meciul cu spurcatii. Deschideti ochii,asta nu e de roshu.
sa nu mai zica ca nu ai mai ajuta si pe ei
l-au eliminat ca sa spuna ca si rapidul e avantajat de arbitrii..au facut-o in compensatie....dar nu cred ca rapidul avea nevoie de ajutorul asta....si nu se compara 3 puncte pierdute cu steaua cu 3 castigate cu ceahlaul
se putea da si galben asha cum se putea da si rosu... o faza ca asta poate fi lasata la atitudinea arbitrului..
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.