Alte știri din fotbal
Legenda lui Dinamo aruncă săgeți către Rapid și a numit atuul „câinilor”: „Așa a fost când s-au luat titluri”
0
Probleme la noul stadion din Constanța! De ce ar putea să coste mai mult
0
Fostul conducător de la Rapid „a pus tunurile” pe noul transfer făcut de Dan Șucu: „Dacă era foarte bun, de ce a plecat de acolo?”
0
Titlul e în vizor! Raul Opruț, eroul recent lui Dinamo: „Putem mai mult”
0
Știri din fotbal internațional
ACUM are loc tragerea la sorți a play-off-ului din Liga Campionilor » Cristi Chivu, 50% șanse să îl înfrunte pe Jose Mourinho
0
Raul Rusescu, impresionat de un fotbalist de la FCSB: „Așteaptă convocarea la națională după meciul cu Fenerbahce!”
0
Newcastle forțează transferul fotbalistului de la Barcelona » Cum decurg negocierile
0
Directorul GSP a vorbit cu Mircea Lucescu, imediat după FCSB - Fenerbahce: „Era și el surprins”
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
VIDEO. Un consilier local din Brăila s-a făcut de râs în direct. Nu a mai ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Imagini de la accidentul în care a murit Tal Berkovich. Fosta concurentă de ...
Libertatea
Asta am susținut și eu tot timpul: conflictele legate de palmares se rezolva la TAS, nu in tribunalele civile! Te adresezi federației, federația sesizează UEFA...asta- i procedura! Dar ei, sărmanii, cum sa demonstreze continuitatea, când ei au renunțat la echipa in 98 și au înființat una noua in 2017? Asta-i și motivul pentru care au apelat la acțiunea în constatare, dar postacii talpanistii habar nu au ce-i aia!:))
ha ha ha. te facem posta te umilim aici in public si tu cedezi psihic. imi place rau de tot. ha haha. daca tu esti in scaun cu rotile nu inseamna ca toti sunt. eu t eumilesc inuman si tu spui multumesc. ha ha ha. ti-am spus,nu te las pana nu te sinucizi.
cu ce fuga? eu te umilesc inuman,hai rapsunde cu clona fc r. eu mai trebuie sa stau aici inca vreo 5 ore asa ca o sa te umilesc pana te sinucizi. spune de clona fc r si pierderea marcii. sau cum te-ai facut de rusine spunand ca clona fc r joaca la baraj de pe locul 5 aia fiind de fapt pe ultimul loc din playoff. ha ha ha
baiete te-am facut sa recunosti ca nu numai ca nu suntem pe minus cu 11 milioane dar ai spus ca suntem pe zero. ha ha ha. da vreau sa te umilesc si cu stanciu. dar de ce nu raspunzi despre clona fc r? ca desrep Steaua din liga 1 tot am discutat. spune de barajul de pe locul 5 si despre p[ierderea marcii. asta nu este tactica,este umilinta inumana,efectiv te umilesc inuman.
deci recunosti si tu ca nu este pe minus cu 11 milioane de euro. te-am umilit inuman bine ca recunosti. ce fain,am ajuns de la minus 11 milioane la zero. ha ha ha. q.e.d. te-am umilit inuman de rau. ha ha ha
corect, ai suta la suta dreptate!
il intreaba cineva pe magraon cu ce echipa tine acum ca fcR a pierdut oficial MARCA?:))))))) pentru asta ar trebui sa va prefaceti ca veti dialoga cu un rapidist nu cu un postac anti stelist:D
nu neaga evidenta,omul este efectiv bolnav psihic. ii place sa fie umilit. si nici nu stii ce savurez ca il umilesc inuman in seara asta. mai si este facut poshta de toti de aici. este efectiv o placere.
esti bolnav psihic rau baiete,de ce nu raspunzi la intrebarea cu clona fc r la baraj de pe locul 5. noi am discutat de premiile alea care ai spus tu ca s-au triplat. acum imi spui ca nu a luat 1 milion ci 860 de mii. wtf? esti bolnav psihic rau de tot. asa te-am umilit ca nici sa raspunzi la intrebarea cu clona fc r nu esti in stare.
suta la suta, nu exista nici un dubiu! nici nu era nevoie sa si-o ia pentru ca niciodata dar absolut niciodata un tribunal civil nu se poate pronunta in privinta palmaresului sportiv, aia e de competenta strict a `justitiei sportive`, de ex comitetul executiv frf, sau TAS, etc:) dar ca tot si-au cerut-o si-o vor lua grav! si nu doar asta, e foarte interesant de vazut cum a functionat clubul steaua cand nu se numea steaua ci ASA, cum s-a facut trecerea cand s-a schimbat denumirea! toate acele treceri ca au fost vreo 4 daca nu ma insel:) mor adi1 si adi2, ei credeau ca fiiind 2 x sute de clone vor prosti milioane de stelisti:)))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.