Alte știri din fotbal
Un transfer și o plecare au fost oficializate azi de Sepsi
0
Toate transferurile verii în Superliga » Craiova își subordonează rivalele
7
Arbitrul înscris în partidul lui Emil Boc, delegat la Supercupa Craiova - U Cluj. Reacția oltenilor
1
Arbitrii se revoltă, cu 7 zile înainte de reluarea Superligii: „Ne apucăm de Uber! Câștigăm mai puțin decât un livrator și ne înjură toată lumea”
12
Știri din fotbal internațional
Dedicație pentru Craiova la debutul în preliminariile UCL: ce va apărea pe tricourile juveților
0
Gata, începe sezonul! ML Vitebsk - Craiova, debutul campioanei în preliminariile Champions League. Echipe probabile + unde se vede la TV
8
Raul Rusescu desființează declarația selecționerului de la Mondial: „A greșit față de un întreg continent!”
4
„Spion” pentru Vitebsk » A dat informații despre Craiova în presa din Belarus
0
Lifestyle
Le mai recunoști? Fostele prezentatoare ale știrilor sportive au atras toate privirile la evenimentul lui Cătălin Botezatu
5
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
35
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
8
Cum a reușit profesorul Mihail Iordache – Bossul din Câmpina – să scoată pe ...
Libertatea
Eșec grandios: Rusia a încercat să copieze drona ucraineană „Baba Iaga”. ...
Adevărul
Arena din România pe care a jucat Arsenal a ajuns o junglă!
GSP SPECIAL
Cel mai lung proces de mare corupție din România. Prima sentință, cu ...
Libertatea
De cand a preluat echipa, oricum e pe plus Ciobi! Sa nu mai vorbim ca era un no-name inainte...
pe man l-am luat cu 400 de mii de euro. am scri ca pe coman l-a luat cu 2,5 milioane de euro si dupa in loc de man am scris inca o data coman cu 400 de mii. dar te-am umilit asa de rau ca nu ai mai raspuns acolo. a iesit Steaua din liga 1 pe profit rau de tot in ultimi 4 ani? a iesit. am spus ca din grupe,a luat in 2018 banii aia,pentru sezonul 2017-2018. dar repet,ce conteaza,puteam spune 2019-2020 atata timp cat te-am umilit si ti-am demonstrat ca Steaua este pe plus mult in ultimi 4 ani.
Ce este liber, metre?
Pai asta-i o clonà, ca sa zic asa, nu e originalul!
Ii dai un "reset" și-l refaci, nu-i problema! Din păcate, nu mai poți avea doar un singur cont cum era cu ceva ani in urma! Acum te blochează definitiv fara nici un motiv!
Fa-i calculul si din 2003 pana acum, asa ca sa doarma linistit!:)
pai va conducem detasat in meciurile directe,avem 61 de victorii. prima echipa din derby care a trecut de 60 de victorii.
Da ma, nu te-am contrazis! Era vorba la liber...
E pe netflick HD
O fi ajuns tibilache de speriat te pomenesti! Vorba lui Savi, toți sunt tari in tastatura!:) A făcut câteva propuneri pe ziua de astăzi, dar nu s-a oferit nimeni să-l cunoască, nici măcar la o bere!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.