Alte știri din fotbal
„Transferul” vizat de Dinamo » Nicolescu confirmă discuțiile
0
Dinamo are în vizor doi fundași centrali pentru la vară: jucători de națională pentru „haită”!
0
Încă 5 persoane audiate și puse sub control judiciar de la CS Păulești, în cazul de trucare de meciuri pentru pariuri
0
În sfârșit! » Hagi devine selecționerul României și poate alinia „11”-le la care doar a visat!
8
Știri din fotbal internațional
Bayern „tremură” pentru Kane » Englezul, incert pentru meciul cu Real Madrid
0
Antrenorul lui Ionuț Radu a luat decizia, chiar în pauza competițională » A semnat contractul
0
La loc comanda! Starul de 150.000.000€ revine după trei luni
0
Fiasco la vânzarea biletelor pentru Cupa Mondială » Gafa făcută de FIFA „i-a blocat” pe fani
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
De ce ar putea alege Trump weekendul prelungit de Paște pentru o operațiune ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
Vladimir Putin avertizează o țară care i-a fost aliată că se apropie prea ...
Libertatea
De cand a preluat echipa, oricum e pe plus Ciobi! Sa nu mai vorbim ca era un no-name inainte...
pe man l-am luat cu 400 de mii de euro. am scri ca pe coman l-a luat cu 2,5 milioane de euro si dupa in loc de man am scris inca o data coman cu 400 de mii. dar te-am umilit asa de rau ca nu ai mai raspuns acolo. a iesit Steaua din liga 1 pe profit rau de tot in ultimi 4 ani? a iesit. am spus ca din grupe,a luat in 2018 banii aia,pentru sezonul 2017-2018. dar repet,ce conteaza,puteam spune 2019-2020 atata timp cat te-am umilit si ti-am demonstrat ca Steaua este pe plus mult in ultimi 4 ani.
Ce este liber, metre?
Pai asta-i o clonà, ca sa zic asa, nu e originalul!
Ii dai un "reset" și-l refaci, nu-i problema! Din păcate, nu mai poți avea doar un singur cont cum era cu ceva ani in urma! Acum te blochează definitiv fara nici un motiv!
Fa-i calculul si din 2003 pana acum, asa ca sa doarma linistit!:)
pai va conducem detasat in meciurile directe,avem 61 de victorii. prima echipa din derby care a trecut de 60 de victorii.
Da ma, nu te-am contrazis! Era vorba la liber...
E pe netflick HD
O fi ajuns tibilache de speriat te pomenesti! Vorba lui Savi, toți sunt tari in tastatura!:) A făcut câteva propuneri pe ziua de astăzi, dar nu s-a oferit nimeni să-l cunoască, nici măcar la o bere!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.