Alte știri din fotbal
Dinamo a anunțat noul parteneriat cu gigantul din România: „Tradiție de peste 70 de ani”
0
Surpriza de la lot, comparată cu Gică Hagi la prima convocare: „Așa a făcut și Lucescu”
2
A semnat cu două zile înainte de barajul FCSB - Botoșani
1
Răzvan Lucescu a venit în România și a făcut pomana de 40 de zile a lui Mircea Lucescu la un centru de nevoiași
1
Știri din fotbal internațional
Maresca după Pep? » Chelsea îi solicită lui Manchester City o compensație!
0
România, șansă mare pentru Campionatul Mondial din 2030! Ce plănuiește FIFA
0
Fostul căpitan al lui Chelsea și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon: „Este timpul să încep un nou capitol”
0
Manchester United și-a confirmat antrenorul » Michael Carrick a semnat pe 2 sezoane
0
Lifestyle
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
5
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
1
Doi analiști politici explică ce opțiuni mai are Nicușor Dan după ...
Libertatea
Anamaria Prodan l-a desființat pe Reghe, după ce antrenorul și-a distrus ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Vijelii, ploi torențiale și grindină: 18 județe sunt vizate de avertizări ...
Libertatea
cine laur? sadiku`? ala e un alt user fantoma, stai linistit ca nu rezolva pe nimeni ala:) eventual cu ave baincorossi puteai sa ne ameninti:)
Sincer sa fiu, nu prea merita! Am avut o perioada, dar am renunțat! Prefer sa le "lucrez" singur! Așa sunt tot timpul un pas înainte!
si ce legatura are asta cu faptul ca Steaua este pe profit urias in ultimi 4 ani:uite tot ce am scris: da,a dat 2,5 milioane pe coman. 1,5 pe tanase. a iesit in minus cu 1 milion cu alibec. a dat vreo 2 milioane pe nedelcu. 400 de mii pe coman(da,am scrsi coman de 2 ori dar evident ca la ultimul m-am referit la man). terbuie sa ai iq subunitar sa nu iti dai seama ca la man m-am referit. dar repet,ce legatura are asta cu faptul ca te-am umilit asa de rau cu faptul ca Steaua nu numai ca nu este pe minus,dar este rau de tot pe plus in ultimi 4a ni.
Cu ce anume l-a umilit?
E pe plus serios! Acum se alinta, nu a ajuns la fundul sacului!
De film vorbeam, pentru Netflix platesti si n-au toti...nu cred ca ma mai intreba daca avea Netflix!
in sezonul 2016-2017,Steaua a luat 12 milioane de euro de la uefa. in 2017-2018 a luat 12 milioane de euro de la uefa. pe stanciu,benzar,alibec,hamroun,brazilianul ala a lui sumudica etc. a luat cel putin 15 milioane de euro(dar sunt mai multi bani,100% am uitat ceva jucatori vanduti pe bani). din drepturile tv,sposori,bilete a luat cel putin 4 milioane de euro anual,adica 4x4-16 milioane de euro. din preliminarii in ultimi 2 ani a luat 2 milioane de euro. total,aproximativ 57 de milioane de euro venituri pe putin. iar cheltuielile 11-12 milioane cu jucatori cumparati gen coman,man,tanase,morutan etc. iar pe salarii si cheltuieli adiacente si daca am fii dat 500 de mii de euro pe luna(dar iti spun sigur ca nu au fost mai mult de 300 de mii,tot da 6 milioane ori 4 aka 24 milioane.si surpriza 57-35 de milioane,tot da un profit de 22 de milioane si cu salarile tale umflate. uite ce frumos te-am umilit hadriane,asa te-am umilit ca nu ma mai uiti niciodata.
Netflix in niciun caz, dar mă gândeam ca poate a fost lansat si in format digital pe un site cu VOD, Amazon gen. De când cu pandemia au mai făcut și așa, sau pur și simplu au decalat lansarea gen noul James Bond ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
E aici prietenul, intreaba-l direct!:)
ce calcul. este oficial in eternul derby. de ce sa ii fac din 2003? daca in eternul derby conducem cu 61 de victorii.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.