Alte știri din fotbal
Steaua - Chindia Târgoviște, meciul care deschide runda 2 din play-off-ul ligii secunde » Programul complet și clasamentul
0
Destinație surprinzătoare! Mihai Pintilii, aproape să semneze din postura de antrenor-jucător
0
Avem raportul: Rapid, din rău în mai rău! Pierdere financiară uriașă față de 2024
0
Numele aproape uitat, cerut la naționala României după o absență de 4 ani: „E un jucător excepțional”
0
Știri din fotbal internațional
Bosniacii tremură pentru Edin Dzeko » Sezon încheiat!
0
Vedetele lui Chelsea s-au săturat de Enzo Fernandez » Legenda albaștrilor l-a trimis „la dracu!”
0
Vinicius jr, criticat dur de legendele Braziliei: „Am fost foarte furios să-l văd cu numărul 10”
0
Urgența lui Chivu înainte de Roma » Gazzetta: „Va fi crucial în recuperarea lui”
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
Ce vrea să spună Trump când vorbește de un nou regim la Teheran cu care ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
„Cozile de topor” ale Rusiei din Biserica Ortodoxă Română. Cum pătrund ...
Libertatea
*** Te-a făcut Randoom de comanda! Fa un amar de bine și evită-mă când intru pe aici! Cu tine, chiar nu am răbdare!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
te-am facut poshta,te-am umilit inuman dar tu de clona fc r nu vorbesti. am vazut cum ai delirat aici si ai spus ca topola -Steaua a fost blat pentru casele de pariuri. ha ha ha. https://www.gsp.ro/international/europa-league/backa-topola-fcsb-note-gsp-dupa-meciul-neverosimil-din-serbia-aparare-repetenta-varf-stelar-cat-a-luat-ducan-610386-comentarii-pagina3.html esti cel mai prost om de aia cum te prind de acum inainte cum te umilesc non stop. simplu.
desigur frati stelisti, le-am dat moe inca o data anti stelistilor, noapte buna fratilor, si forza Steaua! Panaaa la moarte, cu Steauaaa pana la moarteeee!
eu nu cred,eu sunt sigur ca te umilesc non stop si o sa te sinucizi. te facem aici poshta si tu spui multumesc. ha ha ha. de clona fc r de ce nu spui nimic. spune bah avo9rtronule.
Nb, Savi! N***i!:)
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
noapte buna si hai Steaua :))
iarasi te-ai umilit. si atunci cum naiba Steaua din liga 1 primeste coef. uefa in plus pentru castigarea cce din 1986? si de clona fc r de ce nu spui nimic avo99rtonule. repet,de ce nu te sinucizi,ai avea o sansa mai buna.
;ogic, notiunea de palmares nu exista pentru judecatori, nu e de competenta lor, e simplu, la TAS nu pot merge, la FRF nu pot merge, o data cu infiintarea noii echipa, o noua sectie de fotbal asa cum bine zic chiar ei, adica wcsa2017 , si au inchis orice sansa de a avea vreodata palmaresul echipei din 1947!:) zzzzero sanse la acel palmares!:) vor fi multe lacrimi printre cei 3 sustinatori ai lui talpan:)))))) noapte buna ROJA, noapte buna RANDOOM! Multa moe anti stelistilor facuti posta azi!:))))
ai spus zilnic ca intra in faliment Steaua din liga 1. daca nu este in gaura cum naiba sa intre in faliment. id88iotule. repet,de ce nu raspunzi la intrebarea cu clona fc r? iti este rusine? asa te-am umilit ca iti este rusine.
deci noi te umilim si te facem posta si in mintea ta bolnava tu esti don quijote. ha ha ha. ce ma bucur ca te-am umilit asa de rau ca ti-ai pierdut mintile. ha ha ha. zi mah de clona fc r.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.