Comentarii (609)
crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:56

citeste cu atentie,citez fix din commentul meu pe care l-ai pus tu aici:CITESTE CE AM SCRIS CU LITERE MARI) da,a dat 2,5 milioane pe coman(APARE NUMELE COMAN O DATA). 1,5 pe tanase. a iesit in minus cu 1 milion cu alibec. a dat vreo 2 milioane pe nedelcu. 400 de mii pe coman(SI MAI APARE NUMELE COMAN A DOUA OARA,TI88AGEN,TE-AM UMILIT INUMAN,DE FAPT TU TE-AI UMILIT INUMAN,APARE COMAN DE 2 ORI DAR PRETURILE SUNT CORECTE). pe benzar a dat 700 de mii dar a incasat 2 milioane anul trecut.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:54
Postat de Silvio pe 23 Septembrie 2020, 00:52

Dar cum insista el, in prostia lui, seara de seara... IREAL! :))))) Ce viata trista are nenea asta... pfff..

lasa ca ii vin eu de hac in seara asta avo99rtonului hadriann. deja isi pierde mintile. turbeaza acolo cum il umilesc non stop.acum vad ca vrea sa fie facut si posta. auzi la elc,lona fc r a terminat pe locul 5 de baraj. ha ha ha. si aia au terminat pe 6 aka ultimul loc. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Septembrie 2020, 00:54
Postat de Silvio pe 23 Septembrie 2020, 00:52

Dar cum insista el, in prostia lui, seara de seara... IREAL! :))))) Ce viata trista are nenea asta... pfff..

Eu te-am avertizat că e cel mai capos din ***!:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:53

ti88gane,tu ai spus asta,uite aici: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html hadriann:Ai vazut ca esti prost? :))) Tu si Randoom :))) Acum sa vedem ce se decide maine, am reusit sa urcam pe 5 si la acel ipotetic baraj am prinde ultimul loc disponibil :))) da,ati urcat pe locul 5. ha ha ha. tu te umilesti singur bah,nici macar sa citesti un clasament nu stii,ati terminat pe 6 nu pe 5.

Silvio
Silvio  •  23 Septembrie 2020, 00:52
Postat de saviola3_4 pe 23 Septembrie 2020, 00:50

eu nu cred ca adi 1 are clone, desigur are drepturile comerciale ale tuturor userilor incepand de la adi1 pana la adi999, nu inseamna ca are clone, e doar policomentator cu 999 de sectii, exact ca wcsa:))

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 00:50
Postat de Silvio pe 23 Septembrie 2020, 00:48

Cine rade bai postac pesedist, tu si clona ta anti.cioban? :)))))))))))))))))) Cata umilinta mai poti indura??? Inca mai cauti golurile lui Borja Valle marcate de la centrul terenului? Asa te dadeai mare prin alt articol, ca a mai marcat inca 6, pe langa cel cu Botosani! UMILIT IREAL! :))))))))))) Dar cand scrii 'vroia', e typo nu? Dar cand il scrii de zeci de ori, la fel? Google 'adriann_ gsp vroia' si gasiti agramatul! Dovada, si ca isi da singur reply la comentarii, de pe un cont pe celalalt: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-bijuteria-lui-borja-valle-a-facut-inconjurul-planetei-ce-au-scris-marca-as-si-espn-609853-comentarii.html

eu nu cred ca adi 1 are clone, desigur are drepturile comerciale ale tuturor userilor incepand de la adi1 pana la adi999, nu inseamna ca are clone, e doar policomentator cu 999 de sectii, exact ca wcsa:))

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:50

repet,esti prost sau te faci? https://www.gsp.ro/international/europa-league/fcsb-slovan-liberec-amanat-pentru-sambata-ultima-varianta-aparuta-pentru-meciul-din-europa-league-610923-comentarii.html chiar primule ste commentul meu si scrie clar :da,a dat 2,5 milioane pe coman. 1,5 pe tanase. a iesit in minus cu 1 milion cu alibec. a dat vreo 2 milioane pe nedelcu. 400 de mii pe coman. pe benzar a dat 700 de mii dar a incasat 2 milioane anul trecut. chiar cu coman am inceput si am scris 400 de mii inca o data la coman. te-am umilit inuman si bine ca vad toti. daca vrei ramane si pe treaba cu coman man,mai citeste inca o data si spune ca nu am scrsi coman 2,5 milioane si dupa in loc de man am scris inca o data coman 400 de mii,dar nu schimba cu nimic calculele. ca pui coman 2,5 milioane plus coman 400 de mii tot una este cu coman 2,5 plus man 400 de mii. nu schimba calculele. acum intelegi de ce te-am umilit inuman. iar treaba cu 2018 este destul de clara.banii de la uefa ii incasezi dupa ce ai jucat meciurile nu inainte,nu poti incasa banii de la uefa pentru sezonul 2017-2018 in 2017 ci evident ca in 2018,mai ales ca ai si jucat in 2018 cu lazio in primavara europeana si i-ai batut. ai inteles acum de ce te-am umilit inuman?

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 00:49

te retragi adi2? il lasi pe adi1 singur intre golani? nu vrei mai bine sa mai ramai? mai vorbim si noi asa, amical, depanam amintiri, de exemplu de prin 2015 pe cand erai stelist!:))

Silvio
Silvio  •  23 Septembrie 2020, 00:48

Cine rade bai postac pesedist, tu si clona ta anti.cioban? :)))))))))))))))))) Cata umilinta mai poti indura??? Inca mai cauti golurile lui Borja Valle marcate de la centrul terenului? Asa te dadeai mare prin alt articol, ca a mai marcat inca 6, pe langa cel cu Botosani! UMILIT IREAL! :))))))))))) Dar cand scrii 'vroia', e typo nu? Dar cand il scrii de zeci de ori, la fel? Google 'adriann_ gsp vroia' si gasiti agramatul! Dovada, si ca isi da singur reply la comentarii, de pe un cont pe celalalt: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-bijuteria-lui-borja-valle-a-facut-inconjurul-planetei-ce-au-scris-marca-as-si-espn-609853-comentarii.html

catalynn
catalynn  •  23 Septembrie 2020, 00:46
Postat de saviola3_4 pe 23 Septembrie 2020, 00:41

lol. mai adita, mai adi2, tu tot despre mine vorbesti?:)))) asa e adita, m-ai prins, ti-am spus de fapt eu stau pe bvd basarabia, la 2 minute de stadion, si mai am si un alt username, te las sa ghicesti care:)) si nu am zis niciodata ca sunt fan steaua din 80, din moment ce am mentionat ca s nascut in 83:) ti am spus ca una din primele mele amintiri cu steaua e una dureroasa, in 89, cu milan( aveam 6 ani). tu cam de pe la ce varsta ai inceput sa stochezi pe hard disk? pe la 15 16 ani asa?:)) una peste alta, vad ca te-am traumatizat ca stai cu mine in gura non stop de vreo 24 de ore:) nu pot sa spun ca ma bucur dar nici nu-mi displace:))

Cum bai ***, și tu ești acum vecin cu mine și Virgil!? Pfaiii ... ne-a scăzut deja valoarea proprietăților! :-))) Acum chiar ca vine Sadiku la tine pe jos :-)))) Pe randoom Sadiku l-a așteptat in Parcul Carol dar s-a pierdut pe drum. :-))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

• 1
  • •••
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • •••
  • 61
Comentează