Comentarii (609)
saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:04
Postat de tatastrumf pe 23 Septembrie 2020, 01:02

Mai ai curaj sa intri aici, pe articole dedicate Stelei, cand echipa ta de suflet CSA a fost eliminata astazi lamentabil din Cupa Romaniei, de catre Popesti Leordeni, cu 1-0 ????????? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MUHAHAAAAA ! Cum mah sa ai pretentii de Liga 1 si sa te bata Popesti Leordeni ??? :)))))))))))))

cuuuuuum wcsa regal 2017 zero palmares a luat bataie? nu cred asa ceva, sigur exista pe lumea asta o cale legala sa se intoarca acest rezultat nedrept, mai cu seama dreptatea se va face in justitie, aclolo unde ar trebui sa se hotarasca orice rezultat! gata, sefu` e deja cu dosaru`n mana!:D

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Septembrie 2020, 01:03
Postat de catalynn pe 23 Septembrie 2020, 00:58

Stelist sunt din ... leagăn :-))) fcsbist ca tine, niciodată! Nici chiar in 2015, însă recunosc bărbătește ca Ilie Dumitrescu a produs confuzie, mea culpa ca l-am crezut om serios si am fost de acord cu el. Te-ai întâlnit cu Virgil!? Văd ca sunteți vecini de periferie, însă ai mare grija, ăla cum te prinde cum te bagă in ASS! E rapid și unsuros, pe nea Imi l-a păcălit și pana sa se dumireasca s-a trezit cu onoarea violată, președinte de onoare in ASS! :-))))

Ce părere ai despre ***? Am intrat azi pe SL și mi s-a părut cam supărat! Apoi am intrat pe ASS și am văzut ce a răspuns ăla micu', Virgil! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:02

Stelist sunt din ... leagăn :-))) fcsbist ca tine, niciodată! Nici chiar in 2015, însă recunosc bărbătește ca Ilie Dumitrescu a produs confuzie, mea culpa ca l-am crezut om serios si am fost de acord cu el. Te-ai întâlnit cu Virgil!? Văd ca sunteți vecini de periferie, însă ai mare grija, ăla cum te prinde cum te bagă in ASS! E rapid și unsuros, pe nea Imi l-a păcălit și pana sa se dumireasca s-a trezit cu onoarea violată, președinte de onoare in ASS! :-))))

nu stiu cine e virgil...intamplare face sa stau langa arena nationala, acum ce vrei? nu crezi in coincidente?:) lasa glumitele adi2, ai pos botu` la nentu` iliuta, ti-a facut-o pisicheru`! intre timp te ai mai razgandit, te ai intors iar la steaua, pana la urma ai ramas cu wcsa, cum face orice `stilist` autentic, nu i asa ca tii cu `stiaua`?:) ce se mai aude cu demersul la uefa? cand ducem si noi treaba asta la un alt nivel? de exemplu mondial. pai ce facem lasam toata presa mondiala sa spuna ca fcsb e steaua, mai adi2, trebuiesc luate masuri urgente!:))

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:02

m0am corectat? eu nu m-am corectat am luat exact din commentul tau. pacat ca nu putem atasa direct printscrenuri subliniate. pai tu ai scris coman de 2 ori si dupa spui ca nu apare de 2 ori? wtf? ce intarzieri visezi? pentru sezonul 2017/2018 primesti banii in 2018. cum naiba sa primeasca banii in 2017 pentru sezonul 2017-2018 cand inca nu jucase meciul din primavara europeana din 2018 cu lazio. repet ce intarzieri visezi. repet,de mine nu scapi atata te umilesc pana cedezi psihic si te sinucizi. si nu glumesc.

tatastrumf
tatastrumf  •  23 Septembrie 2020, 01:02

Mai ai curaj sa intri aici, pe articole dedicate Stelei, cand echipa ta de suflet CSA a fost eliminata astazi lamentabil din Cupa Romaniei, de catre Popesti Leordeni, cu 1-0 ????????? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MUHAHAAAAA ! Cum mah sa ai pretentii de Liga 1 si sa te bata Popesti Leordeni ??? :)))))))))))))

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:00
Postat de saviola3_4 pe 23 Septembrie 2020, 00:57

random iti predau stafeta, adminstreaza-i inca o umilinta inumana lui adi 1 ca vad ca adi 2 iese:)) oricum daca te ocpui bine de p0rumb3l iti prmit ca te voi ridica la rangul de ornitolog sef:D

nu imi trebuie nimic,imi face placere sa umilesc asemenea prosti. hadriann ala deja scrie cu litere mari ca este in pragul apoplexiei. nu mai stie cum sa scape. dar nu scapa de mine. nu-i stres. cum il prind cum ii pun linkul de la articolul asta. cel mai tare este ca faptul ca imi copiaza un comment de-al meu si practic imi da dreptate,coman apare de 2 ori o data cu 2,5 milioane si a doua oara cu 400 de mii.este clar ca am scris coman in loc de man a doua oara. este clar pentru orice om normal,dar hadrainn vrea sa se umileasca. si imi face placere mare,cum bah sa te umilesc as ade rau ca scrii cu litere mari non stop? ha haha

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 00:59

normal mai ales ca oeru e calic, nu e generos cum e psd-ul cu voi! adi1 pune-mi o vorba buna la partid ca imediat intorc armele!:))))

catalynn
catalynn  •  23 Septembrie 2020, 00:58
Postat de saviola3_4 pe 23 Septembrie 2020, 00:49

te retragi adi2? il lasi pe adi1 singur intre golani? nu vrei mai bine sa mai ramai? mai vorbim si noi asa, amical, depanam amintiri, de exemplu de prin 2015 pe cand erai stelist!:))

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 00:57
Postat de crownwell pe 23 Septembrie 2020, 00:54

lasa ca ii vin eu de hac in seara asta avo99rtonului hadriann. deja isi pierde mintile. turbeaza acolo cum il umilesc non stop.acum vad ca vrea sa fie facut si posta. auzi la elc,lona fc r a terminat pe locul 5 de baraj. ha ha ha. si aia au terminat pe 6 aka ultimul loc. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html

random iti predau stafeta, adminstreaza-i inca o umilinta inumana lui adi 1 ca vad ca adi 2 iese:)) oricum daca te ocpui bine de p0rumb3l iti prmit ca te voi ridica la rangul de ornitolog sef:D

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:57

Zi mah,cum este cu clona fc r si locul 5 de baraj din liga a 2-a? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html ha ha ha. ce imi place ca te umilesti singur.

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • •••
  • 61
Comentează