Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
10
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
1
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
1
Știri din fotbal internațional
Duel tare pentru Răzvan Lucescu pe terenul liderului din Europa League, Ionuț Radu este titular la Belgrad » Clasamentul în timp real
0
FCSB - Fenerbahce, duel în ultima etapă a grupei Europa League » Start de partidă + Toate CALCULELE
12
Transferul dorit de Vlad Dragomir, după golul superb din Liga Campionilor: „Aș semna fără să stau pe gânduri”
0
Și-a spart televizorul la golul lui Trubin din minutul 90+8!
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Microbuzul din accidentul tragic din Timiș nu avea funcția de lane assist. ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
cuuuuuum wcsa regal 2017 zero palmares a luat bataie? nu cred asa ceva, sigur exista pe lumea asta o cale legala sa se intoarca acest rezultat nedrept, mai cu seama dreptatea se va face in justitie, aclolo unde ar trebui sa se hotarasca orice rezultat! gata, sefu` e deja cu dosaru`n mana!:D
Ce părere ai despre ***? Am intrat azi pe SL și mi s-a părut cam supărat! Apoi am intrat pe ASS și am văzut ce a răspuns ăla micu', Virgil! ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
nu stiu cine e virgil...intamplare face sa stau langa arena nationala, acum ce vrei? nu crezi in coincidente?:) lasa glumitele adi2, ai pos botu` la nentu` iliuta, ti-a facut-o pisicheru`! intre timp te ai mai razgandit, te ai intors iar la steaua, pana la urma ai ramas cu wcsa, cum face orice `stilist` autentic, nu i asa ca tii cu `stiaua`?:) ce se mai aude cu demersul la uefa? cand ducem si noi treaba asta la un alt nivel? de exemplu mondial. pai ce facem lasam toata presa mondiala sa spuna ca fcsb e steaua, mai adi2, trebuiesc luate masuri urgente!:))
m0am corectat? eu nu m-am corectat am luat exact din commentul tau. pacat ca nu putem atasa direct printscrenuri subliniate. pai tu ai scris coman de 2 ori si dupa spui ca nu apare de 2 ori? wtf? ce intarzieri visezi? pentru sezonul 2017/2018 primesti banii in 2018. cum naiba sa primeasca banii in 2017 pentru sezonul 2017-2018 cand inca nu jucase meciul din primavara europeana din 2018 cu lazio. repet ce intarzieri visezi. repet,de mine nu scapi atata te umilesc pana cedezi psihic si te sinucizi. si nu glumesc.
Mai ai curaj sa intri aici, pe articole dedicate Stelei, cand echipa ta de suflet CSA a fost eliminata astazi lamentabil din Cupa Romaniei, de catre Popesti Leordeni, cu 1-0 ????????? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MUHAHAAAAA ! Cum mah sa ai pretentii de Liga 1 si sa te bata Popesti Leordeni ??? :)))))))))))))
nu imi trebuie nimic,imi face placere sa umilesc asemenea prosti. hadriann ala deja scrie cu litere mari ca este in pragul apoplexiei. nu mai stie cum sa scape. dar nu scapa de mine. nu-i stres. cum il prind cum ii pun linkul de la articolul asta. cel mai tare este ca faptul ca imi copiaza un comment de-al meu si practic imi da dreptate,coman apare de 2 ori o data cu 2,5 milioane si a doua oara cu 400 de mii.este clar ca am scris coman in loc de man a doua oara. este clar pentru orice om normal,dar hadrainn vrea sa se umileasca. si imi face placere mare,cum bah sa te umilesc as ade rau ca scrii cu litere mari non stop? ha haha
normal mai ales ca oeru e calic, nu e generos cum e psd-ul cu voi! adi1 pune-mi o vorba buna la partid ca imediat intorc armele!:))))
Stelist sunt din ... leagăn :-))) fcsbist ca tine, niciodată! Nici chiar in 2015, însă recunosc bărbătește ca Ilie Dumitrescu a produs confuzie, mea culpa ca l-am crezut om serios si am fost de acord cu el. Te-ai întâlnit cu Virgil!? Văd ca sunteți vecini de periferie, însă ai mare grija, ăla cum te prinde cum te bagă in ASS! E rapid și unsuros, pe nea Imi l-a păcălit și pana sa se dumireasca s-a trezit cu onoarea violată, președinte de onoare in ASS! :-))))
random iti predau stafeta, adminstreaza-i inca o umilinta inumana lui adi 1 ca vad ca adi 2 iese:)) oricum daca te ocpui bine de p0rumb3l iti prmit ca te voi ridica la rangul de ornitolog sef:D
Zi mah,cum este cu clona fc r si locul 5 de baraj din liga a 2-a? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html ha ha ha. ce imi place ca te umilesti singur.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.