Comentarii (609)
saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:19

sadikule iar te-ai ratacit?:))

catalynn
catalynn  •  23 Septembrie 2020, 01:19
Postat de tatastrumf pe 23 Septembrie 2020, 01:16

Pai vad ca eu i-am scris ce umilinta istorica a patit azi CSA, ca a fost eliminata de SC Popesti Leordeni din Cupa Romaniei, cu 1-0 , si el se face ca nu aude :)))))))))))))) Inclin sa cred ca ai dreptate, si de fapt nici macar nu e fac CSA, ci este doar hater contra FC Steaua Bucuresti, pe scurt ( stie toata lumea ) = FCSB.....

Tu crezi ca mă cobor la nivelul unui painter luat cu ziua din fata de la Home Depot!? :-))))

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:18
Postat de tatastrumf pe 23 Septembrie 2020, 01:16

Pai vad ca eu i-am scris ce umilinta istorica a patit azi CSA, ca a fost eliminata de SC Popesti Leordeni din Cupa Romaniei, cu 1-0 , si el se face ca nu aude :)))))))))))))) Inclin sa cred ca ai dreptate, si de fapt nici macar nu e fac CSA, ci este doar hater contra FC Steaua Bucuresti, pe scurt ( stie toata lumea ) = FCSB.....

nu exista fani wcsa2017! exista doar anti stelisti, majoritatea postacilor care se dau pro talpan pe net, sunt fie catei fie shaori, cum e cazul acestor doua gaini, adi1 si adi2:)

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:17

am spus ca a luat 2 milioane in 2 ani din preliminarii,deci un milion pe an.esti prost sau te faci? atata iei pentru cele 4 tururi,un milion pe an,2 pentru 2 ani. iar de la uefa,uite aici linkul,a luat 12 milioane de euro in 2018: https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094 Prezenţa în grupele Europa League şi performanţele reuşite acolo au adus în bugetul clubului încă 6,88 milioane de euro. Ceea ce înseamnă că STEAUA şi-a făcut bugetul de anul trecut, în jur de 12 milioane de euro, aproape în totalitate din bonusurile UEFA. te-am umilit,yuppppy7. adriann este umilitul de serviciu. nu ma mai poti contrazice cu nimic.

catalynn
catalynn  •  23 Septembrie 2020, 01:17
Postat de crownwell pe 23 Septembrie 2020, 01:13

nu stiu ce am recunoscu eu dar sa dai un link cu un pariu care este respins de tibi iq 33 denota faptul ca ai iq subunitar. deci din ce pot vedea toti acolo pariul a fost respins de tibi iq 33. deci nu a fost niciun pariu,macar eu vin cu pariui valabile si valerii gaozaev nu se tine de el.

Vedeți!? Asta după ce 6 luni a negat ca el era Vansoitan! :-)))))) Acum ca ai dat cărțile pe fata cu toți de fata, ce e înseamnă Vansoitan!? :-)))

tatastrumf
tatastrumf  •  23 Septembrie 2020, 01:16
Postat de crownwell pe 23 Septembrie 2020, 01:07

chiar crezi ca il intereseaa pe catalynn aka behatioarea woody de clona csa regal? pe al il doare la patina,el uraste doar Steaua din liga 1 de vreo 15 ani.

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:16
Postat de roja_azul76 pe 23 Septembrie 2020, 01:13

Am văzut, dar se zvonea că a declarat Talpanel ceva și am intrat de curiozitate! E fiert ***:cică li s-a blocat mailul de la atâtea cereri trimise de către steliști!:))

pai stii care e smecheria? talpa de galos e obligat sa raspunda la toate cererile alea, chiar el personal, ca el e juristu` wcsa-ului, iti dai seama, l-a dat dreaq de tot pe lgbt-ist:))))

catalynn
catalynn  •  23 Septembrie 2020, 01:15
Postat de crownwell pe 23 Septembrie 2020, 01:07

chiar crezi ca il intereseaa pe catalynn aka behatioarea woody de clona csa regal? pe al il doare la patina,el uraste doar Steaua din liga 1 de vreo 15 ani.

Hai, luați de la Randoom, ăștia care mă credeați fcsbist doar pt ca am fost de acord cu Ilie Dumitrescu! :-))))

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:13

nu stiu ce am recunoscu eu dar sa dai un link cu un pariu care este respins de tibi iq 33 denota faptul ca ai iq subunitar. deci din ce pot vedea toti acolo pariul a fost respins de tibi iq 33. deci nu a fost niciun pariu,macar eu vin cu pariui valabile si valerii gaozaev nu se tine de el.

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Septembrie 2020, 01:13
Postat de saviola3_4 pe 23 Septembrie 2020, 01:06

cum poti sa intri la fetele alea acolo sa pe micul lor site de video shat? eu nu am rezistat niciodata mai mult de 2 min, ma apuca o greata asa....si ies repede mi-e frica sa nu borasc pe adi si pe adi2:)) nu mai itnra roja, le faci trafic ci0flingarilor, ei probabil au 10 accesari pe zi:)

Am văzut, dar se zvonea că a declarat Talpanel ceva și am intrat de curiozitate! E fiert ***:cică li s-a blocat mailul de la atâtea cereri trimise de către steliști!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 61
Comentează