Comentarii (609)
anticlone
anticlone  •  22 Septembrie 2020, 13:30
Postat de burgman pe 22 Septembrie 2020, 13:22

*** ce face?

Sta in carantina in cutia de carton.

burgman
burgman  •  22 Septembrie 2020, 13:22

*** ce face?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatastrumf
tatastrumf  •  23 Septembrie 2020, 01:21
Postat de saviola3_4 pe 23 Septembrie 2020, 01:18

nu exista fani wcsa2017! exista doar anti stelisti, majoritatea postacilor care se dau pro talpan pe net, sunt fie catei fie shaori, cum e cazul acestor doua gaini, adi1 si adi2:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatastrumf
tatastrumf  •  23 Septembrie 2020, 01:16
Postat de crownwell pe 23 Septembrie 2020, 01:07

chiar crezi ca il intereseaa pe catalynn aka behatioarea woody de clona csa regal? pe al il doare la patina,el uraste doar Steaua din liga 1 de vreo 15 ani.

Pai vad ca eu i-am scris ce umilinta istorica a patit azi CSA, ca a fost eliminata de SC Popesti Leordeni din Cupa Romaniei, cu 1-0 , si el se face ca nu aude :)))))))))))))) Inclin sa cred ca ai dreptate, si de fapt nici macar nu e fac CSA, ci este doar hater contra FC Steaua Bucuresti, pe scurt ( stie toata lumea ) = FCSB.....

tatastrumf
tatastrumf  •  23 Septembrie 2020, 01:02
Postat de utilizator șters pe 23 Septembrie 2020, 00:58

Stelist sunt din ... leagăn :-))) fcsbist ca tine, niciodată! Nici chiar in 2015, însă recunosc bărbătește ca Ilie Dumitrescu a produs confuzie, mea culpa ca l-am crezut om serios si am fost de acord cu el. Te-ai întâlnit cu Virgil!? Văd ca sunteți vecini de periferie, însă ai mare grija, ăla cum te prinde cum te bagă in ASS! E rapid și unsuros, pe nea Imi l-a păcălit și pana sa se dumireasca s-a trezit cu onoarea violată, președinte de onoare in ASS! :-))))

Mai ai curaj sa intri aici, pe articole dedicate Stelei, cand echipa ta de suflet CSA a fost eliminata astazi lamentabil din Cupa Romaniei, de catre Popesti Leordeni, cu 1-0 ????????? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MUHAHAAAAA ! Cum mah sa ai pretentii de Liga 1 si sa te bata Popesti Leordeni ??? :)))))))))))))

Silvio
Silvio  •  23 Septembrie 2020, 00:48

Cine rade bai postac pesedist, tu si clona ta anti.cioban? :)))))))))))))))))) Cata umilinta mai poti indura??? Inca mai cauti golurile lui Borja Valle marcate de la centrul terenului? Asa te dadeai mare prin alt articol, ca a mai marcat inca 6, pe langa cel cu Botosani! UMILIT IREAL! :))))))))))) Dar cand scrii 'vroia', e typo nu? Dar cand il scrii de zeci de ori, la fel? Google 'adriann_ gsp vroia' si gasiti agramatul! Dovada, si ca isi da singur reply la comentarii, de pe un cont pe celalalt: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-bijuteria-lui-borja-valle-a-facut-inconjurul-planetei-ce-au-scris-marca-as-si-espn-609853-comentarii.html

1663755793951448
Costi Costinel  •  23 Septembrie 2020, 00:10
Postat de dinamofever pe 23 Septembrie 2020, 00:07

Lista este deschisă, tinere. Nu că nu v-am bate și cu ea închisă, metre. :))

asa cum ne-ati batut si in cupa nu ??!

luciann
luciann  •  23 Septembrie 2020, 00:08
Postat de dinamofever pe 23 Septembrie 2020, 00:07

Lista este deschisă, tinere. Nu că nu v-am bate și cu ea închisă, metre. :))

Vezi ca s-ar putea sa jucati cu frica, ca sa nu va infectati!:))))))

luciann
luciann  •  23 Septembrie 2020, 00:05
Postat de dinamofever pe 23 Septembrie 2020, 00:04

Lucică, eu te simpatiz, ești un tip mișto ca personaj, dar cred că v-o tragem, tată. :))

Cum spuneam, depinde cati bolnavi vom avea!:)

skins_berceni
skins_berceni  •  22 Septembrie 2020, 23:36

Toți haterii, toți trolli antiromani si-au dat întâlnire pe acest articol dar, nu uitați, noi suntemun popor care nu iartă și nu uită iar voi, sunteți pe lista și ca bonus, Steaua se va califica în grupele EL...

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 61
Comentează