Alte știri din fotbal
Gigi Becali și-a ironizat un rival în direct la TV: „Când vorbiți cu el, întrebați înainte: «Câtă șampanie ați băut?»”
0
Oferte pentru doi jucători înainte de barajul FCSB - FC Botoșani: „I-am dat acordul să plece”
0
Câți bani a câștigat FCSB în Europa League în acest sezon » Roș-albaștrii sunt codași
2
„Gata, nu mă mai întrebați asta” » Gigi Becali a surprins și a făcut anunțul în direct: „Așa a fost și la Edi Iordănescu”
3
Știri din fotbal internațional
Recunoaștere pentru Răzvan Marin în Grecia! Desemnat cel mai bun mijlocaș defensiv
0
Andrei Rațiu, gest superb pentru doi suporteri ai lui Rayo care au fost păcăliți în drumul spre finala Conference League
0
Cristiano Ronaldo, gol superb și campion în premieră în Arabia Saudită » Portughezul a fost șef de galerie la final: imagini senzaționale
0
Înainte de Mondial, Norvegia a aprobat legea de care mulți cetățeni nici nu voiau să audă
0
Lifestyle
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
3
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
11
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
1
Marea Britanie ia o decizie fără precedent privind sancțiunile Rusiei, ...
Libertatea
Filmul tragediei din Bacău, unde un elev s-a înecat și a murit în pauză. ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Reprezentanții firmei care a făcut revizia susțin că liftul din Palatul CFR ...
Libertatea
Da Mario, nu te jigneste nimeni in stil random si n-are nimeni nimic cu tine, prea le iei personal! Si nu ma mai confunda cu xlcx sau mai stiu eu cine, doar pentru ca primesti cateodata reply-uri mai acide de la mine! Hai, fii barbat, si nu te mai supara asa usor! Pace!
Ai aparut napoleoane? Sau azi te crezi alexandru macedon?
Treaba e FOARTE CLARA si doar postacii becalisti se fac ca ar fi neclara :))) Ciobanul a fraudat ANAF mutand in 2003 activitatea pe firma fcsb ca sa nu plateasca taxele datorate, in valoare de cateva milioane de euro. Problema a fost ca dreptul de a folosi MARCA/NUME/CULORI/PALMARES era doar IMPRUMUTAT e MApN catre ONG-ul creat impreuna cu Paunescu si pe care il preluase Becali. Evident, ceva IMPRUMUTAT nu se poate re-imprumuta far acordul proprietarului de drept asa ca beecali a facut hartie in 2004 catre MapN cerand dreptul de a folosi marca pe firma fcsb, DAR A FOST REFUZAT. Cu hartia asta, care demonstreaza reaua credinta a ciobanului, il executa Talpan in toate instantele. Asta-i tot, nu e nimic complicat.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
"Viorel Păunescu a vorbit despre situație echipei lui Gigi Becali. Omul care a preluat Steaua de la Armată și a vândut-o ulterior actualului patron a lăsat de înțeles că FCSB este Steaua" -> *** Hai ma Mario, iar te bagi ca musca-n lapte, si de pe 3 conturi deodata :)))))). N-ai si tu putina demnitate??
Daaa, *** e una din echipele alea :))) pai de voi nu se atinge covidul ba, ca aveti rapănul de 2 degete pe voi, are si virusul ala un pic de demnitate :)))
altul care habar nu are de nimic
Chiar si Vivi Rachita, care-i la cutite cu gigel, a recunoscut la digi ca FCSB este continuatoarea echipei infiintate in '47!:)
Pentru aia care spun ca este o clona in liga 1, clona este una singura si aia e la Craiova
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.