Comentarii (609)
Silvio
Silvio  •  22 Septembrie 2020, 17:11
Postat de creus_6 pe 22 Septembrie 2020, 16:51

Ba, valabil ptr tine in primul rand..dar nu numai. cu mine daca vrei sa vorbesti serios, despre fotbal..e ok...fiecare cu parerile lui, nu oblig pe nimeni sa zica ca mine..daca vrei sa faci caterinca, iar e ok..stiu si de gluma, dar gluma buna...nu *** si injuraturi ! daca vrei vorbim si de filme sau femei..iar e ok...dar nu suport cand o ardeti in stil randoom..si vorbiti urat tuturor celor ce nu sunt de acord cu voi ! si nu am alt cont, decat asta si mario_rdfe..deocamdata ! sper sa nu fiu blocat pe ambele !

Da Mario, nu te jigneste nimeni in stil random si n-are nimeni nimic cu tine, prea le iei personal! Si nu ma mai confunda cu xlcx sau mai stiu eu cine, doar pentru ca primesti cateodata reply-uri mai acide de la mine! Hai, fii barbat, si nu te mai supara asa usor! Pace!

hazdrubal22
hazdrubal22  •  22 Septembrie 2020, 17:07
Postat de Traian Pavelescu pe 22 Septembrie 2020, 17:05

Inutilii, fără echipe care sa conteze, obișnuiți sa ceara pomana de la stat pe la porți de cazarma sau de partide politice, continua sa-si expună stupizenia, poluand cu sârg știrile despre Steaua, singura care contează cu adevărat in România. Dovezi irefutabile o mulțime! Ultima: televiziunea Look a înregistrat recordul sau istoric de asistenta la meciul Tomola-Steaua, fiind pe locul doi la nivel național după ProTv, pe acel interval de timp, pt prima data! De ce? Simplu pt ca juca Steaua, indiscutabil cea mai iubita echipa din țara (52%), indiferent de cât s-ar zvârcolii in spasme dependenții de cazanul Cazarmii sau de pomana PSD !

Ai aparut napoleoane? Sau azi te crezi alexandru macedon?

adriann_
adriann_  •  22 Septembrie 2020, 16:52

Treaba e FOARTE CLARA si doar postacii becalisti se fac ca ar fi neclara :))) Ciobanul a fraudat ANAF mutand in 2003 activitatea pe firma fcsb ca sa nu plateasca taxele datorate, in valoare de cateva milioane de euro. Problema a fost ca dreptul de a folosi MARCA/NUME/CULORI/PALMARES era doar IMPRUMUTAT e MApN catre ONG-ul creat impreuna cu Paunescu si pe care il preluase Becali. Evident, ceva IMPRUMUTAT nu se poate re-imprumuta far acordul proprietarului de drept asa ca beecali a facut hartie in 2004 catre MapN cerand dreptul de a folosi marca pe firma fcsb, DAR A FOST REFUZAT. Cu hartia asta, care demonstreaza reaua credinta a ciobanului, il executa Talpan in toate instantele. Asta-i tot, nu e nimic complicat.

roja_azul76
roja_azul76  •  22 Septembrie 2020, 16:46
Postat de catalynn pe 22 Septembrie 2020, 16:41

Mai bine ai spune ca ati încercat sa îl prostiti ca pe nea Imi cu care va lăudați apoi ca a fost de acord sa fie președinte de onoare in ASS. Doar ca “nea Vio” e ceva mai tanar și e “uns cu toate alifiile”, nu îl duci ușor cu vorba și ... te umilește! :-))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Silvio
Silvio  •  22 Septembrie 2020, 15:40
Postat de mario78a pe 22 Septembrie 2020, 15:33

„Am mai vorbit despre acest subiect, demult. Steaua adevărată nu este în Liga 1. Acolo este Fcsb, Fcsb nu e Steaua!“ - fostul conducător al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu. Sursă: ProSport

"Viorel Păunescu a vorbit despre situație echipei lui Gigi Becali. Omul care a preluat Steaua de la Armată și a vândut-o ulterior actualului patron a lăsat de înțeles că FCSB este Steaua" -> *** Hai ma Mario, iar te bagi ca musca-n lapte, si de pe 3 conturi deodata :)))))). N-ai si tu putina demnitate??

pompescu
pompescu  •  22 Septembrie 2020, 15:40
Postat de da.da1 pe 22 Septembrie 2020, 15:37

Esti cam *** de felul tau, asa-i?

pompescu
pompescu  •  22 Septembrie 2020, 15:36
Postat de da.da1 pe 22 Septembrie 2020, 15:32

Nu exista astfel de preocupari la fc fcsb. Si sunt putine cluburi care ar proceda asa, din pacate.

Daaa, *** e una din echipele alea :))) pai de voi nu se atinge covidul ba, ca aveti rapănul de 2 degete pe voi, are si virusul ala un pic de demnitate :)))

1274464749300910
Robert Sergiu  •  22 Septembrie 2020, 15:29
Postat de creus_6 pe 22 Septembrie 2020, 15:26

Fcsb trebuie sa intre in carantina totala, sa renunte la meciul european si sa isi amane 1-2 meciuri din campionat..daca este posibil ! Nu iti poti bate joc de jucatori, de familiile lor, de cei cu care intra in contact, de adversari, etc ! doar ptr ca vrea gigi bani ! eu daca eram jucator acolo, nu ma mai prezentam o perioada..pentru familia mea !

altul care habar nu are de nimic

roja_azul76
roja_azul76  •  22 Septembrie 2020, 15:17
Postat de Silvio pe 22 Septembrie 2020, 15:08

A demonstrat cineva asta? Cat de prost sa fii, sa spui ca FCSB e clona, atata timp cat are CONTINUITATE SPORTIVA in liga 1? De ce nu a atacat talpanel in instanta existenta FCSB in liga 1, daca spune ca se afla ilegal? Pana si Balint a declarat ca FCSB e continuatoarea Stelei... spre deosebire de clona CSU infiintata in liga 2 de PSD si Olguta..

Chiar si Vivi Rachita, care-i la cutite cu gigel, a recunoscut la digi ca FCSB este continuatoarea echipei infiintate in '47!:)

mir21
mir21  •  22 Septembrie 2020, 14:54

Pentru aia care spun ca este o clona in liga 1, clona este una singura si aia e la Craiova

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 61
Comentează