Alte știri din fotbal
Partenerul lui Mihai Rotaru recunoaște un blat al Universității Craiova! „Și jucătorii, și conducerea au participat, altfel nu se putea”
0
Motivarea deciziei definitive pentru palmaresul Stelei: „Nu a făcut obiectul unui transfer” » Câte titluri are FCSB până la urmă
11
Dezvăluirile care aprind Liga 2! Investitorul recunoaște că se teme de practici necurate la propriul club: „Filmez meciurile să văd dacă sunt greșeli” » De ce nu s-a mai retras din fotbal
0
Ștefan Baiaram poate prinde transferul în Bundesliga » Clubul care analizează mutarea chiar în această iarnă
3
Știri din fotbal internațional
Cine transmite la TV meciul FCSB - Fenerbahce
0
Un suporter a fost înjunghiat mortal la finalul unui meci din Columbia » Fanii oaspeți aveau interzis pe stadion
0
Lovitură confirmată în mercato! S-a filmat pe „Emirates” și vine în Superliga: „Abia aștept”
0
Ionuț Rada a jucat în ultimul FCSB - Fenerbahce și a rememorat: „Când ești pe culoar cu Roberto Carlos...” » Ce spune despre șansele roș-albaștrilor
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Românul brutar care a ajuns cioban în Spania și a câștigat de cinci ori mai ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Condamnare dură pentru manelistul care a încercat s-o ardă de vie pe iubita ...
Libertatea
a luat 12 milioane de euro. simplu. cfr a luat vreo 13. nu s-au triplat premile intre 2018 si 2019. asta doar in mintea ta bolnava. nu zice de asa cvea in acel articol. asa te-am umilit ca deja delirezi. nu o sa uiti cat traiesti seara asta,asa te umilesc ti88gane. ti-am spus,cum te prind cum te ard. tot nu raspunzi la intrebarea asta:cum naiba clona fc r termina pe locul 5 de baraj: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html ha ha ha. nici macar sa raspunzi nu esti in stare.
Pe Faceboik SL, daca nu ți-e greata, e declarația lui Talpan, iar pe ASS este răspunsul lui Virgil!
sunt obligati sa o faca! daca nu raspund vor fi obligati de lege, daca nu raspund nici la lege? puscarie:)) ma indoiesc ca sefu talpan vrea sa faca facultate incalcand legea flagrant pentru niste simple cereri, se cer actele care ar trebui sa fie disponible publicului larg:) fara indoiala le scoate talpa de galos pe toate, plange si le scoate, plange si le scoate:)))
pai mai slu77ga ca tine la becali nu exista. tu ii sorbi toate bazaconile lui becali. eu ti-am dmeonstrat cu date clare ca Steaua din liga 1 in ultimi 4 ani este mult de tot pe profit,doar ca becali nu-i mai asa de prost ca in ultimi ani sa spuna ca este pe profit. spune ca este pe minus si da ,a dat 11-12 milioane de euro pe jucatori in ultimi 4 ani,dar a vandut de cel putin 23 de milioane. numai pe stanciu,nita,chipciu,varela,hamroun si boldrin am inacasat peste 20 de milioane de euro. pe chipciu si varela i-am vandut chiar acum 4 ani in vara lui 2016,ca pe stanciu. am luat pe chipciu 3,5 milioane de euro. pe varela 1. si pe stanciu 9,8.
Tu ai văzut ce răspuns a dat Virgil astăzi? Nu a fost vorba nici un moment de mita( oricum suma e ridicolă)! Oricum, profi pustiul, spre deosebire de Talpan, care, cum era de așteptat, a luat foc și a început să acuze pe toată lumea! S-a blocat mailul? Asta înseamnă că au trimis suporterii multe cereri! In plus s-a deschis și un proces în contencios administrativ! Prezentați tata documentele, ce aveți de ascuns?:))
in 98 aprilie au cedat-o, iar noua sectie de fotbal wcsa regal a aparut in 2017, ma rog decizia de infiintare au luat-o in 2016, whatever, wcsa 21017 zero palmares, se stie:D
nu am vazut faza. deci sa inteleg ca talpan s-a plans ca au facut stelistii multe cereri, a facut-o pe net sau unde? si apoi a zis ceva de de avocatul asociatiei steliste? si apoi a venit raspunsul? cum vad si eu faza asta:))
Fii tataie mulțumit, azi văd ca ai avut de lucru pana seara, deci 100 de dolari ai luat, bea o cinzeaca și te odihnește, mâine parca te văd aici pe la 6-7 seara ... :-))))
Steaua a facut 10 puncte in 2017 , a mers in Primavara... Cat despre CFR, ce *** puncte sa faca, CFR in toata istoria lor de 20 de ani s-au calificat in EL de doar 2 ori, in 2009 si 2019 :)))))))))))))))))))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pacat ! Eu chiar credeam ca astia 3-4 care scriu zi de zi pe aici sunt sustinatori CSA.... Dar acum inteleg si eu de ce NICIODATA nu au raspuns la nici un link si la nici un citat exact prin care le demonstram ca CSA e infiintata in 2013, sau ca uefa.com zice ca FCSB este infiintat in 1947, ca Armata chiar a cedat prin Protocol in 1999 sectia de fotbal, etc....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.