Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
13
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
2
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
2
Știri din fotbal internațional
Scandal la vestiare în FCSB - Fenerbahce, cu Elias Charalambous în prim-plan
0
A oprit FCSB - Fenerbahce pentru că... așa a vrut el! Incidentul care nu s-a văzut la TV
0
Aroganța supremă! Ce a apărut la tribuna a 2-a pe Arena Națională: turcii „au luat foc”, jandarmii au intervenit imediat
3
Benzema s-a enervat, după ce a văzut noua ofertă: s-a retras din echipă și REFUZĂ să mai joace!
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Teancuri de euro în scara blocului: momentul în care avocata Adriana ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
dar in seara asta vede tot siteul cum te umilesc eu inuman si de mine nu scapi. cum este aia,termina clona fc r pe 5 si prinde barajul: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html ha ha ha. cum bah sa spui as aceva? nici sa te uiti pe clasament nu stii. ce umilinta inumana. ma bucur ca vad toti cum te umilesc.
eu sigur ma ascund bine de tot de tine, chiar si nevasta me a e geloasa, prea mult ai stat cu mine in gura, tu care esti atat de transparent adi1, folosesti numele tau real, ne-ai spus totul despre tine, chiar insist sa nu ne mai zici nimic, esti ca o carte deschisa:)) bai shaore, retine, moderatorii sunt cu noi, stii de ce? nu pentru bani, le place cum o s0oceti! gata, talk to the hand, te las pe peula lui randoom!:)))
linkul nici macar nu functioneaza. dar repet,esti prost sau te faci? Steaua din liga 1 este pe profit urias in ultimi 4 ani si tu ma iei cu linkuri care nu functioneaza. eu ti-am dat un link valabil. cauta bah un link valabil ca te umilesc non stop si tu spui multumesc.
ti88gane,unde naibi am gresit,uite aici calculele:in sezonul 2016-2017,Steaua a luat 12 milioane de euro de la uefa. in 2017-2018 a luat 12 milioane de euro de la uefa. pe stanciu,benzar,alibec,hamroun,brazilianul ala a lui sumudica etc. a luat cel putin 15 milioane de euro(dar sunt mai multi bani,100% am uitat ceva jucatori vanduti pe bani). din drepturile tv,sposori,bilete a luat cel putin 4 milioane de euro anual,adica 4x4-16 milioane de euro. din preliminarii in ultimi 2 ani a luat 2 milioane de euro. total,aproximativ 57 de milioane de euro venituri pe putin. iar cheltuielile 11-12 milioane cu jucatori cumparati gen coman,man,tanase,morutan etc. iar pe salarii si cheltuieli adiacente si daca am fii dat 500 de mii de euro pe luna(dar iti spun sigur ca nu au fost mai mult de 300 de mii,tot da 6 milioane ori 4 aka 24 milioane.si surpriza 57-35 de milioane,tot da un profit de 22 de milioane si cu salarile tale umflate. si mai jos este si linkul de le telekom unde spune ca a incasat 12 milioane Steaua de le uefa.
ceaoaraaaa,pai ce faci? parca nu ma ma bagai in seama!:)))) oricum shaore, eu mi-am luat popcorn si ma uit cum isi bate randoom peula de tine, si tine minte ca el e elevul meu:))))) hahahaha. o noapte memorabila adita!:))
chiar crezi ca il intereseaa pe catalynn aka behatioarea woody de clona csa regal? pe al il doare la patina,el uraste doar Steaua din liga 1 de vreo 15 ani.
cum poti sa intri la fetele alea acolo sa pe micul lor site de video shat? eu nu am rezistat niciodata mai mult de 2 min, ma apuca o greata asa....si ies repede mi-e frica sa nu borasc pe adi si pe adi2:)) nu mai itnra roja, le faci trafic ci0flingarilor, ei probabil au 10 accesari pe zi:)
ce profit bai i88diotule. ala l-am pus la cheltuieli. https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/florinel-coman-a-semnat-cu-fcsb-clauza-de-reziliere-uriasa-334304 Îi dau un salariu mare, aproape 15000 de euro/lună şi vom achita două milioane de euro celor de la Viitorul, plus 500.000 de euro dacă anul viitor intră în grupele Ligii Campionilor. În cazul unui viitor transfer, Viitorul mai ia 20%". becali a dat 2 milioane pe el si dupa a rascumparat cele 20% cu 400 de mii. iarasi te-am umilit inuman. deci nici macar 2,5 ci 2,4.
Uite, și strumfu' tot langa stadion locuiește! Ce coincidenta!:)
mor:))))) random esti nr 1 :)))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.