Comentarii (609)
crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:12

dar in seara asta vede tot siteul cum te umilesc eu inuman si de mine nu scapi. cum este aia,termina clona fc r pe 5 si prinde barajul: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/live-liga-2-rapid-turris-arges-uta-si-mioveni-petrolul-aflam-cine-promoveaza-606223-comentarii-pagina7.html ha ha ha. cum bah sa spui as aceva? nici sa te uiti pe clasament nu stii. ce umilinta inumana. ma bucur ca vad toti cum te umilesc.

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:12

eu sigur ma ascund bine de tot de tine, chiar si nevasta me a e geloasa, prea mult ai stat cu mine in gura, tu care esti atat de transparent adi1, folosesti numele tau real, ne-ai spus totul despre tine, chiar insist sa nu ne mai zici nimic, esti ca o carte deschisa:)) bai shaore, retine, moderatorii sunt cu noi, stii de ce? nu pentru bani, le place cum o s0oceti! gata, talk to the hand, te las pe peula lui randoom!:)))

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:11

linkul nici macar nu functioneaza. dar repet,esti prost sau te faci? Steaua din liga 1 este pe profit urias in ultimi 4 ani si tu ma iei cu linkuri care nu functioneaza. eu ti-am dat un link valabil. cauta bah un link valabil ca te umilesc non stop si tu spui multumesc.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:08
Postat de roja_azul76 pe 23 Septembrie 2020, 01:05

Uite, și strumfu' tot langa stadion locuiește! Ce coincidenta!:)

ti88gane,unde naibi am gresit,uite aici calculele:in sezonul 2016-2017,Steaua a luat 12 milioane de euro de la uefa. in 2017-2018 a luat 12 milioane de euro de la uefa. pe stanciu,benzar,alibec,hamroun,brazilianul ala a lui sumudica etc. a luat cel putin 15 milioane de euro(dar sunt mai multi bani,100% am uitat ceva jucatori vanduti pe bani). din drepturile tv,sposori,bilete a luat cel putin 4 milioane de euro anual,adica 4x4-16 milioane de euro. din preliminarii in ultimi 2 ani a luat 2 milioane de euro. total,aproximativ 57 de milioane de euro venituri pe putin. iar cheltuielile 11-12 milioane cu jucatori cumparati gen coman,man,tanase,morutan etc. iar pe salarii si cheltuieli adiacente si daca am fii dat 500 de mii de euro pe luna(dar iti spun sigur ca nu au fost mai mult de 300 de mii,tot da 6 milioane ori 4 aka 24 milioane.si surpriza 57-35 de milioane,tot da un profit de 22 de milioane si cu salarile tale umflate. si mai jos este si linkul de le telekom unde spune ca a incasat 12 milioane Steaua de le uefa.

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:08

ceaoaraaaa,pai ce faci? parca nu ma ma bagai in seama!:)))) oricum shaore, eu mi-am luat popcorn si ma uit cum isi bate randoom peula de tine, si tine minte ca el e elevul meu:))))) hahahaha. o noapte memorabila adita!:))

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:07
Postat de tatastrumf pe 23 Septembrie 2020, 01:02

Mai ai curaj sa intri aici, pe articole dedicate Stelei, cand echipa ta de suflet CSA a fost eliminata astazi lamentabil din Cupa Romaniei, de catre Popesti Leordeni, cu 1-0 ????????? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MUHAHAAAAA ! Cum mah sa ai pretentii de Liga 1 si sa te bata Popesti Leordeni ??? :)))))))))))))

chiar crezi ca il intereseaa pe catalynn aka behatioarea woody de clona csa regal? pe al il doare la patina,el uraste doar Steaua din liga 1 de vreo 15 ani.

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:06
Postat de roja_azul76 pe 23 Septembrie 2020, 01:03

Ce părere ai despre ***? Am intrat azi pe SL și mi s-a părut cam supărat! Apoi am intrat pe ASS și am văzut ce a răspuns ăla micu', Virgil! ***

cum poti sa intri la fetele alea acolo sa pe micul lor site de video shat? eu nu am rezistat niciodata mai mult de 2 min, ma apuca o greata asa....si ies repede mi-e frica sa nu borasc pe adi si pe adi2:)) nu mai itnra roja, le faci trafic ci0flingarilor, ei probabil au 10 accesari pe zi:)

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:06

ce profit bai i88diotule. ala l-am pus la cheltuieli. https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/florinel-coman-a-semnat-cu-fcsb-clauza-de-reziliere-uriasa-334304 Îi dau un salariu mare, aproape 15000 de euro/lună şi vom achita două milioane de euro celor de la Viitorul, plus 500.000 de euro dacă anul viitor intră în grupele Ligii Campionilor. În cazul unui viitor transfer, Viitorul mai ia 20%". becali a dat 2 milioane pe el si dupa a rascumparat cele 20% cu 400 de mii. iarasi te-am umilit inuman. deci nici macar 2,5 ci 2,4.

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Septembrie 2020, 01:05
Postat de saviola3_4 pe 23 Septembrie 2020, 01:04

cuuuuuum wcsa regal 2017 zero palmares a luat bataie? nu cred asa ceva, sigur exista pe lumea asta o cale legala sa se intoarca acest rezultat nedrept, mai cu seama dreptatea se va face in justitie, aclolo unde ar trebui sa se hotarasca orice rezultat! gata, sefu` e deja cu dosaru`n mana!:D

Uite, și strumfu' tot langa stadion locuiește! Ce coincidenta!:)

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 01:05
Postat de crownwell pe 23 Septembrie 2020, 01:00

nu imi trebuie nimic,imi face placere sa umilesc asemenea prosti. hadriann ala deja scrie cu litere mari ca este in pragul apoplexiei. nu mai stie cum sa scape. dar nu scapa de mine. nu-i stres. cum il prind cum ii pun linkul de la articolul asta. cel mai tare este ca faptul ca imi copiaza un comment de-al meu si practic imi da dreptate,coman apare de 2 ori o data cu 2,5 milioane si a doua oara cu 400 de mii.este clar ca am scris coman in loc de man a doua oara. este clar pentru orice om normal,dar hadrainn vrea sa se umileasca. si imi face placere mare,cum bah sa te umilesc as ade rau ca scrii cu litere mari non stop? ha haha

mor:))))) random esti nr 1 :)))))

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • •••
  • 61
Comentează