Comentarii (609)
crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 03:01

te-am umilit inuman si acum pleci ca un ratat. sa vada toti cum te-am umilit. eu am luat banii si tu umilinta. yupppppppppy. p.s.:eu nu plec nicaieri,pana peste 4 ore,tu pleci pentru ca te-am umilit.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:54

toate bonusurile au fost incasate de Steaua in cazul stanciu. bonus ca a jucat nu stiu cate meciuri,bonus ca a castigat anderlecht campionatul,bonus de europa. efectiv toate au fost incasate. chiar a fost scandalul ala ca antrenorul l-a bagat pe stanciu fix atatea meciuri cat sa incaseze Steaua din liga 1 tot bonusul si asa s-a ajuns la 9,8milioane de euro. te-am umilit din nou ti88gane. ma bucur. eu te tin pana la zece dimineata si tu imi bagi bani in buzunar. ce poate fii mai frumos de atata. sa nu care cumva sa pleci pentru ca esti sl99cavul meu. ti-am demonstrat ca pot sa te tin cu orele pe un articol si sa tot scrii. asta este umilita surpema. bravo. ha ha ha

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:45

asa de prost esti ca nu intelegi ca eu am spus aproximativ. am spus aproximativ 15 milioane de euro din transferuri dar de fapt au fost 23. asa si aici am spus aproximativ 2 ca sunt 1,7 sau 2,efectiv tot una este. nu faci mare lucru cu 300 de mii in ziua de astazi. cat de bolnav psihic sa fii sa te legi de virgule cand per total clar da un profit urias. asa te-am umilit ca nu iti mai revii. repet,12 milioane din grupe sigur am luat de 2 ori in ultimi 4 ani,asta este fara echivoc. peste 23 de milioane am incasat numai din vanzari de jucatori. deci poti sa te pishi pe aia 2 milioane aproximativ din preliminarii ca nu mai conteaza. iti dai seama ce probleme psihice grave ai daca nu raspunzi la intrebaea cu barajul de pe locul 5 al clonei fc r.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:42

baiete eu sunt un invingator in viata reala. de aia te umilesc cu atata usurinta pe gsp. o sa ajungi sa te sinucizi si tu dai vina pe mine. -iam aratat lui tibi iq 33 fluturasiul meu de salariu si o saptamana nu a mai intrat pe gsp cand a vazut cer salariu urias am. repet,ma bucur ca te pot umilii toata noaptea,te-am facut poshta,acum iti dau si m88ue.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:37

uite aici tig77ane: in sezonul 2016-2017,Steaua a luat 12 milioane de euro de la uefa. in 2017-2018 a luat 12 milioane de euro de la uefa. pe stanciu,benzar,alibec,hamroun,brazilianul ala a lui sumudica etc. a luat cel putin 15 milioane de euro(dar sunt mai multi bani,100% am uitat ceva jucatori vanduti pe bani). din drepturile tv,sposori,bilete a luat cel putin 4 milioane de euro anual,adica 4x4-16 milioane de euro. din preliminarii in ultimi 2 ani a luat 2 milioane de euro. total,aproximativ 57 de milioane de euro venituri pe putin. iar cheltuielile 11-12 milioane cu jucatori cumparati gen coman,man,tanase,morutan etc. iar pe salarii si cheltuieli adiacente si daca am fii dat 500 de mii de euro pe luna(dar iti spun sigur ca nu au fost mai mult de 300 de mii,tot da 6 milioane ori 4 aka 24 milioane.si surpriza 57-35 de milioane,tot da un profit de 22 de milioane si cu salarile tale umflate. uite ce frumos te-am umilit hadriane,asa te-am umilit ca nu ma mai uiti niciodata.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:35

ha ha ha ha asa l-am umilit pe adriann ca s-a dus la culcare. m88ie tti88gane.,

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:34
Postat de roja_azul76 pe 23 Septembrie 2020, 02:32

Noapte buna, Randoom! No.1, cum am spus! Încă o porție de umilință încasată de postacii talpanistii!:))

noapte buna. abia astept sa il umilesc toata noaptea pe hadriann,dar cred ca deja a plecat la cat l-am umilit.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:31

atata timp cat stai aici sa te facem poshta poti sa crezi ce vrei. dar repet sa te arunci de urgenta de la etajul 6. asa imi place ca ai umilinta in adnb si iti face placere sa fii facut poshta si sa fii umilit. ha ha ha.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:30

tu ai spus ca este pe zero. eu spun ca Steaua este mult de tot pe plus si asa este repet. numai in ultimi 4 ani am vandut jucatori de peste 23 de milioane de euro si am incasat din europa peste 25 de milioane de euro. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. toti iti spun ca te umilesc si tu batman. foarte bine,atata timp cat adevarul este clar. dar de clona fc r de ce nu vorbesti. ca ti-am demonstrat chiar cu linkurile tale ca Steaua din liga 1 este pe plus rau de tot in ultimi 4a ni.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 02:26

esti singurul caruia i-am spus sa se sinucida pentru ca este clar a esti bolnav psihic si o sa faci candva lucru asta. cu cat mai repede cu atat mai bine. asa te-am umilit si au vazut toti cum te-am umilit. ha haha. zi de clona fc r ceva. ha ha ha

• 1
  • •••
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • •••
  • 61
Comentează