Comentarii (609)
crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:46

repet,stiu ca esti bolnav psihic,dar nici chiar asa. ce legatura are faptul ca am scris de 2 ori coman in loc de o data coman si man,cu faptul ca Steaua din liga 1 este pe profit urias. la asta vreau sa imi raspunzi. si repet,o sa te umilesc si o sa prezint commenturile alea pana imi raspunzi clar unde este gresit faptul ca Steaua din liga 1 a facut profit urias in ultimi 4 ani. eu vin cu dovezi clarre. nu cu abureli. nu a luat 15 cu 15 in ultimi 2 ani,dar a luat 12 cu 12. tot aia este. nu a luat 15 milioane din transferuri in ultimi 4 ani ci 23 de milioane,tot aia este. nu schimba cu nimic datele problemei. ca pui 15 cu 15 cu 15 sau 12 cu 12 cu 23,tot aia este si tot acolo da. deci nu te mai umilii singur si raspunde la datele clare.

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 00:45

pfuai de mine, sunt distrus, ma gandesc serios daca sa mai intru pe aici:) mai adi2, tu ai sigur ceva la tartacuta!:)) daca mi-ai da ocazia sa iti demonstrez cat de `real` sunt, numa numa te-as readuce cu picioarele pe pamant! cat ai zice fcR!:D

dinamofever
dinamofever  •  23 Septembrie 2020, 00:44
Postat de catalynn pe 23 Septembrie 2020, 00:33

Netflix in niciun caz, dar mă gândeam ca poate a fost lansat si in format digital pe un site cu VOD, Amazon gen. De când cu pandemia au mai făcut și așa, sau pur și simplu au decalat lansarea gen noul James Bond ***

Normal. Totul este piratat în ziua de azi. Noapte bună. Eu nu mă pricep, mă mai uit, așa, la ceva bun, dacă e promovat.

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 00:44

mie mi-au blocat primul username, aveam saviola 2_7 sau 2_8 nu mai retin, facut acum vreo 10 ani, si apoi m-au blocat si asta dupa vreo cativa ani buni de postari, m-am trezit ca nu mai pot intra. Nu e vb de altceva doar ca atunci apareau si numarul de comentarii la username iar eu eram in top 5 lejer, m-a cam deranjat la momentul ala:))) oricum acel username nu l-am recuperat niciodata:)

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:42
Postat de crownwell pe 23 Septembrie 2020, 00:41

ti88gane,unde naibi am gresit,uite aici calculele:in sezonul 2016-2017,Steaua a luat 12 milioane de euro de la uefa. in 2017-2018 a luat 12 milioane de euro de la uefa. pe stanciu,benzar,alibec,hamroun,brazilianul ala a lui sumudica etc. a luat cel putin 15 milioane de euro(dar sunt mai multi bani,100% am uitat ceva jucatori vanduti pe bani). din drepturile tv,sposori,bilete a luat cel putin 4 milioane de euro anual,adica 4x4-16 milioane de euro. din preliminarii in ultimi 2 ani a luat 2 milioane de euro. total,aproximativ 57 de milioane de euro venituri pe putin. iar cheltuielile 11-12 milioane cu jucatori cumparati gen coman,man,tanase,morutan etc. iar pe salarii si cheltuieli adiacente si daca am fii dat 500 de mii de euro pe luna(dar iti spun sigur ca nu au fost mai mult de 300 de mii,tot da 6 milioane ori 4 aka 24 milioane.si surpriza 57-35 de milioane,tot da un profit de 22 de milioane si cu salarile tale umflate. si mai jos este si linkul de le telekom unde spune ca a incasat 12 milioane Steaua de le uefa. plus ca nu a incasat numai 15 milioane din transferuri in ultimi 4 ani ci.....

...peste 23 de milioane de euro ( stanciu a fost dat pe 9,8 milioane de euro. benzar pe 2 milioane. nita pe 2,5 milioane la sparta. hamroun pe 2 milioane de euro. boludrin 1,5 milioane de euro. chipciu tot in 2016 l-am vandut pe 3,5 milioane de euro. varela pe un milion). deci peste 23 milioane de euro si nu 15 cum am spus eu. asta inseamna ca daca am spus 15 milioane in 2017 de le uefa si inca 15 in 2018 de le uefa,dar de fapt sunt 12 cu 12,tot raman 8 milioane in plus la vanzari fatza de 15 care am spus eu,deci mai mult in medie decat 15 de le uefa. te-am umilit inuman.

catalynn
catalynn  •  23 Septembrie 2020, 00:41
Postat de crownwell pe 23 Septembrie 2020, 00:39

pai te-am umilit eu,am venit cu date clare. tu nici macar sa ma contrazici nu pot. asa te-am umilit ca incepi sa plangi. ha ha ha. https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094

Bă Vansoitan, pune ba nene “fluturașul” ăla acum ca sa îl vedem toți! :-)))

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:41

ti88gane,unde naibi am gresit,uite aici calculele:in sezonul 2016-2017,Steaua a luat 12 milioane de euro de la uefa. in 2017-2018 a luat 12 milioane de euro de la uefa. pe stanciu,benzar,alibec,hamroun,brazilianul ala a lui sumudica etc. a luat cel putin 15 milioane de euro(dar sunt mai multi bani,100% am uitat ceva jucatori vanduti pe bani). din drepturile tv,sposori,bilete a luat cel putin 4 milioane de euro anual,adica 4x4-16 milioane de euro. din preliminarii in ultimi 2 ani a luat 2 milioane de euro. total,aproximativ 57 de milioane de euro venituri pe putin. iar cheltuielile 11-12 milioane cu jucatori cumparati gen coman,man,tanase,morutan etc. iar pe salarii si cheltuieli adiacente si daca am fii dat 500 de mii de euro pe luna(dar iti spun sigur ca nu au fost mai mult de 300 de mii,tot da 6 milioane ori 4 aka 24 milioane.si surpriza 57-35 de milioane,tot da un profit de 22 de milioane si cu salarile tale umflate. si mai jos este si linkul de le telekom unde spune ca a incasat 12 milioane Steaua de le uefa. plus ca nu a incasat numai 15 milioane din transferuri in ultimi 4 ani ci.....

saviola3_4
saviola3_4  •  23 Septembrie 2020, 00:41

lol. mai adita, mai adi2, tu tot despre mine vorbesti?:)))) asa e adita, m-ai prins, ti-am spus de fapt eu stau pe bvd basarabia, la 2 minute de stadion, si mai am si un alt username, te las sa ghicesti care:)) si nu am zis niciodata ca sunt fan steaua din 80, din moment ce am mentionat ca s nascut in 83:) ti am spus ca una din primele mele amintiri cu steaua e una dureroasa, in 89, cu milan( aveam 6 ani). tu cam de pe la ce varsta ai inceput sa stochezi pe hard disk? pe la 15 16 ani asa?:)) una peste alta, vad ca te-am traumatizat ca stai cu mine in gura non stop de vreo 24 de ore:) nu pot sa spun ca ma bucur dar nici nu-mi displace:))

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:39

pai te-am umilit eu,am venit cu date clare. tu nici macar sa ma contrazici nu pot. asa te-am umilit ca incepi sa plangi. ha ha ha. https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 00:38
Postat de luciann pe 23 Septembrie 2020, 00:34

Cu ce anume l-a umilit?

deci eu am venit cu date clare si am spus ca Steaua din liga 1 nu numai ca nu este pe minus cu 11 milioane de euro dar este si pe plus,am facut calcule clare si el spune ca de ce am scris coman de 2 ori cand evident m-am referit la man a doua oara. dar nu are absolut nicio legatura cu teme principala si calculele clare. da in 2018 Steaua a incasat 12 milioane de euro pentru sezonul european 2017-2018. eu vin cu argumente asa de rau l-am umilit pe hadrian ca si-a pierdut mintile,eu rad aci de pic jos. ha ha ha. uite aici si link: https://www.telekomsport.ro/oficial-suma-impresionanta-pe-care-fcsb-a-incasat-o-anul-trecut-de-la-uefa-cati-bani-a-castigat-real-madrid-18615094

• 1
  • •••
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • •••
  • 61
Comentează