Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Selecționerul Columbiei a găsit cauzele eliminării: „Pentru asta plătim prețul”
0
Romario a început să înjure când a vorbit despre fotbalistul Braziliei: „Nu-mi pasă că e tânăr”
4
Selecționerul Elveției: „Vreți să vă spun planul cu care am câștigat? Nu cred că vreți”
0
Alvaro Arbeloa a fost prezentat oficial de noul club
0
Lifestyle
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
31
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
7
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Podul de 500.000.000 de euro de la Brăila intră în reparații din nou, până ...
Libertatea
Panică la marginea Capitalei: urs de 500 de kg văzut în Pădurea Snagov. ...
Adevărul
Arenă unică în România! Un bloc de locuințe este chiar în spatele Tribunei ...
GSP SPECIAL
Starețul mănăstirii din Alba unde au ajuns 20 de vârstnici relocați din ...
Libertatea
Dar cum insista el, in prostia lui, seara de seara... IREAL! :))))) Ce viata trista are nenea asta... pfff..
De ce i-ai copiat rasul? Asa de tare si-a batut joc de tine incat te-a marcat pe viata?
Asta este, nu stiu.. am luat 4 goluri usoare, cu juniorii si rezervele in poarta si in centrul apararii.. voi ati luat 4 in dubla din cupa, cu titularii, tot de la juniori.. Dinamo cand a jucat, joi? Cu cine? Dar anul trecut? Dar acum 2 ani? Dar acum 3 ani? Oh wait... :))))
Si daca maine ies negativi joaca..asa zice UEFA Asteptam ceva oficial nu pe surse
slugarnicia si penibilitatea talpanista .. nu au egal pe lume !!voi lucrati mana in mana cu cei care au distrus cu buna stiinta steaua ... si prezentati ca pe o mare izbanda ... spusele unui individ .. care a devalizat clubul ... nu l-a ajutat!! daca despre cazarma spuneai ca '' ii urmarim , ca n-avem incredere in ei .. ca fura '' .. ca pe fostul comandant noi l-am dat afara ca l-am prins ca a furats.. motiv pentru care ...le-ati vopsit gardurile !!... de ce nu-l ''dati afara ''(din emisiune).. si pe viorel ... si nu-i vopsiti gardurile ... STIIND ca a *** si a contribuit la starea actuala a clubului ??? .. probabil ca vreti sa-l reactivati !!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Si in 2017, ce spunea, mai, ametitule? Pai asta trebuie intrebat ce parere are? Trebuia bagat la parnaie cu tot cu Piti si generali! Dar asta-i "justitia" in Romania!
Pai a fost prezent la meciul cu clona din liga a treia!
Este absolut clar, si nu de ieri ci de ani de zile ca Becali conduce clubul prost. Merge din rau in mai rau si pe langa bani a pierdut fani, procese, numele clubului, stema samd. Singur isi face rau intervenind in orice decizie. Tipul de imbogatit de dupa Revolutie care crede ca stie tot si ca poate face tot mai bine ca orice angajat al sau. Si care duce societatea in faliment doar ca sa demonstreze ca el e destept. Si nu e! Am renuntat de mult sa ma bucur/intristez la vreun meci al FCSB si nu ma trage inima nici spre CSA pentru ca si acolo situatia e identica, diferenta fiind ca e de stat. Sper...sper din inima ca la un moment dat, Gigi sa renunte, CSA sa fie fortata/obligata/de buna voie ( nu stiu ) sa fuzioneze intr-un fel cu FCSB si sa am din nou motiv sa merg la meciuri in peluza. Este extrem de probabil sa nu se intample asa ceva deci o sa raman langa fenomen fara implicare exact la fel ca in ultimii ani. Ma supara ca am pierdut clubul preferat dar...asta e... Orice lucru are un inceput si un sfarsit.
Noapte buna, Randoom! No.1, cum am spus! Încă o porție de umilință încasată de postacii talpanistii!:))
:))) Asta spui tu, te-ai "duelat" numai cu randoom și te-a făcut preș! Hai fugi la somn!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.