Alte știri din fotbal
Ilie Dumitrescu are un nou preferat în Superliga: „Exact ca la manual”
0
Au mai găsit un vinovat la Dinamo, pe lângă Epassy: „Uite ce atitudine are...”
0
Nana Boateng, prezentat la Petrolul Ploiești! Urmează atacantul
0
Încurcată de Petrolul, Dinamo umblă la „pușculiță”: „Suntem în discuții pentru apărare, mijloc și atac”
0
Știri din fotbal internațional
Anunțat în Superliga, Luis Phelipe a semnat cu noua echipă și a fost prezentat
0
Cristiano Ronaldo, golul #961: cum a înscris astăzi, în campionat
0
Câți bani a obținut FCSB din participarea în grupa unică Europa League
2
Mărturia chirurgului care l-a operat pe unul dintre fanii lui PAOK rănit în accidentul din Timiș: „E un miracol că a supraviețuit, dar...”
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Mobilizare pentru Autostrada Bucureștiului: circulăm la vară pe A0 între A2 ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Misterul mormântului princiar descoperit într-o biserică faimoasă din ...
Libertatea
Ce veselie pe aici! De de oare? Pentru ca suntem Steaua si crapa inima in hateri de ciuda! Forza STEAUA!!!
Desfiintzarea fcfcsb,(***)apoi mai vedem
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Stiu dar in situatia asta tanase e aur:)
Deh, fără panaramă nu pot să stau. Dacă vreau să citesc un articol meseriaș, intru sus, la „Editoriale”. Aici, jos (la „demisol”), ce altceva să fac, că articole...canci!
Te astept la adresa 'falsa' viteazule. Hai curaj. Oricum esti penibila si de pe contul asta:))
Eu imi aduc aminte ca Adriann_ a zis ca e dubios ce face fundasul sarb care a fost eliminat primul si apoi n-a mai postat in seara aia. Era 2-1 pentru sarbi. Pe urma a venti a doua zi cu niste faze din care el sustinea ca a fost smen la pariuri si a zis ca i s-a dat cartonas imediat dupa mesajul ala, ceea ce pare plauzibil. Tu Silvio esti postac 100%, astia care intram des aici cam stim cine-i cine.
Nu Tanaseee!! Orice jucator, dar nu Tanasee! :))))).
Eu înțeleg rivalitatea din tara însă când se joaca în Europa în primul rand trebuie să fim romani. Noi, defapt mai bine spus, echipele românești, nu ajung an de an în fazele finale ca să avem o rivalitate și în Europa. Echipele românești, ies incorpore pana sa ajungă în grupe. Am ajuns în lumea a treia fotbalistica, tari precum Cipru, Azerbaidjan, Israel etc, sunt peste România în clasamentul coeficienților. Am ajuns sa spunem ca echipe din Macedonia sau Georgia, sunt echipe puternice.
O veste buna. Tanase a iesit negativ. Doamne ajuta.
Toti vrem sa promoveze stiaua pe mmodelul Craiova.. dupa ce se desfiinteaza fcfcsbSA
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.