Alte știri din fotbal
Sepsi - Farul, meciul care deschide ziua în Superliga
0
Rapid a mai dat afară un jucător! Nu s-a prezentat nici acum la echipă
0
Reacția conducerii U Cluj după scandalul-monstru cu Bergodi protagonist: „A lăsat de dorit, nu e normal”
2
Daniel Oprița, un car de nervi: „Mi-am dat demisia! Aștept decizia clubului” » Atacă unii jucători: „Își bat joc de Steaua! Să nu mai intre în vestiar”
2
Știri din fotbal internațional
Manchester City, 100 de milioane de euro pentru starul de 18 ani care a impresionat la Mondial
0
Flick nu l-a convocat pe Balde! » Marca sugerează un transfer iminent
0
România are viitor! Stefano Precupanu și Ianis Avrămescu, internaționali U18, goluri care au entuziasmat Italia, în Juventus - Parma
2
Toate reflectoarele pe Radu Drăgușin » „Să vedem dacă gladiatorii vor fi fericiți și la Florența”
0
Lifestyle
Una dintre cele mai sexy cântărețe din România a făcut show, înainte de UTA - Corvinul: „Am avut emoții uriașe!”
0
„Tigroaica” Zoe a plecat în vacanță fără starul de la Mondial și a atras toate privirile: și-a etalat toate tatuajele
0
ȘOCANT! Ce s-a ales de vila de 2 milioane de euro a lui Vasile Turcu, în 9 ani de la decesul fostului acționar de la Dinamo
8
„Călăreața apocalipsei” » Și-a lăsat mască urmăritorii cu noile fotografii provocatoare
4
Prețuri carburanți, duminică, 23 august 2026. Cât costă un litru de benzină ...
Libertatea
Ce faci dacă te trezeşti brusc cu un pieton în faţa maşinii. Analiza ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
Sectorul A7 Adjud – Bacău va deveni a patra cea mai lungă inaugurare de ...
Libertatea
Da. Are anticorpii formati de cand era la voi:))
Nu e niciun Graovac... aberatiile presei.
Pai au voie sa treaca pe lista maxim 2 cu 24 de ore inainte de meci ! Din cate stiu, nici Straton si nici Cana nu au fost btrecuti pe lista trimisa la UEFA!
Tare de tot bai! :-)))) Ce ai scris acolo ca facem!? :-)))))) Va imitam deci!? :-))))
L am luat pe grahovac? Nu stiam. Stiam ca s doar discutii...nu e rau dar tot sunt prea multi absenti...
Păi ce, e imun?!
Sa isi aduca aminte domnii de la FCSB ca au trambitat retrogradare lui Dinamo pt.cateva cazuri de infectare. E bine sa te gandesti bine inainte sa sapi groapa altuia !
regulamentul UEFA le permite diriguitorilor de la FCSB să mai treacă doi jucători pe listă, până cu 24 de ore înainte de meci. au fost trecuti straton si grahovac
Acum! Avem cupa cu Popestii din Leordeni :-) Nu ai pierdut golurile, vin de abia acum in R2! :-)))
Asta e, jucam cu juniorii. Dar chiar si asa, daca se termina 10-10, avem noroc iar de 1-2 eliminari, o sa fie plin de hateri dupa meci care vor behai ca-i umilinta sa primesti atatea goluri :))). Apropos, Slovan Liberec are cota 1.60 la victorie, cine isi mai pariaza averea pe cehi acum? :))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.