Comentarii (609)
catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 17:49
Postat de Robert Sergiu pe 22 Septembrie 2020, 17:38

sau si fie negativi aia de azi +2,3 din aia care au fost. crede ma orie e posibil cu covidu asta

OK, însă vOi aveți o mică MARE problema: ca sunt infectați e una, dar prezintă și simptome! Acum lasand miștourile, nu mă bucur pt așa ceva, chiar dacă fiind băieți tineri și condiție fizica excelenta nu am niciun dubiu ca se vor recupera complet și rapid.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  22 Septembrie 2020, 17:49
Postat de Razvan Claudiu pe 22 Septembrie 2020, 17:30

Sa isi aduca aminte domnii de la FCSB ca au trambitat retrogradare lui Dinamo pt.cateva cazuri de infectare. E bine sa te gandesti bine inainte sa sapi groapa altuia !

Amice, ti se pare ca FCSB cere frf sau UEFA sa fie iertata de retrogradare / eliminare? A jucat meciul cu sarbii, l-a jucat si pe cel cu GC Arges si il joaca si pe cel de joi. Nu milogeala si aranjamente pe sub masa (cresterea nr de echipe) ca la doar din mila Bucuresti. Eu cred ca nici nu ati avut atati infectati cati ati declarant ci ati umflat cifrele ca sa nu jucati pt ca erati in L2 acum. Concluzie: nu cere nimeni nicio favoare de la UEFA, jucam cu ce avem. Nu suntem *** ca "doar din mila Bucuresti". frf a sustinut totdeauna echipele de suflet ale psd (vezi craiolgutza si csa regal), de, comunistii intre ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshu.cu.sacul..
moshu.cu.sacul..  •  22 Septembrie 2020, 17:49
Postat de steaua1986. pe 22 Septembrie 2020, 17:44

Bagi filme cu salman khan toata ziua.

Mi-am luat cu mine 3 Tb de filme (unul și unul de colecție). Încă (mai) am de ronțăit. În plus, am cu mine și concertele de operă. Pe astea le pot (re)vedea de multe ori. Cu filmele indiene, mai răruț (am și câteva d-astea).

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  22 Septembrie 2020, 17:48
Postat de Silvio pe 22 Septembrie 2020, 17:42

Vezi ca spaniolii inca nu s-au imunizat de Covid, si cum roata se intoarce.. stam linistiti si asteptam, cu siguranta NIMENI NU SCAPA! Sa vedem si la catei cum... merge si-asa! Unii se ascund de meciuri si amana la nesfarsit, dupa care se roaga la biroul lui Burleanu, altii trimit chiar si juniorii pe teren, in liga 1 si in Europa. Diferenta intre *** si fotbalisti! :)))

Cat priveste faza cu "fotbalisti"....am vazut, ati luat 4 goluri de la niste desculti aflati in inferioritate numerica si v-ati calificat la o loterie.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  22 Septembrie 2020, 17:47

Păi în acest caz,Jiji o să-i rezilieze contractul lui Straton.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  22 Septembrie 2020, 17:46
Postat de Silvio pe 22 Septembrie 2020, 17:42

Vezi ca spaniolii inca nu s-au imunizat de Covid, si cum roata se intoarce.. stam linistiti si asteptam, cu siguranta NIMENI NU SCAPA! Sa vedem si la catei cum... merge si-asa! Unii se ascund de meciuri si amana la nesfarsit, dupa care se roaga la biroul lui Burleanu, altii trimit chiar si juniorii pe teren, in liga 1 si in Europa. Diferenta intre *** si fotbalisti! :)))

DIferenta este ca toate echipele care au avut anul trecut cazuri de Covid au amanat. Pe cand voi nu aveti cum sa amanati in europa. Abia ce ati dorit sa amanati meciul cu Arges. Asa ca ciocul mic. Stai linistit....ca nu ne bucuram de raul vostru.

baddog26
baddog26  •  22 Septembrie 2020, 17:46

O golănie ordinara asta cu covidul. 99% dintre jucători se simt bine și pot juca dar de, avem pandemie. Era logic, ca odată ce au fost depistați 18 persoane cu covid, ca și restul vor deveni pozitivi la următoarele testări. Asta e, vine cum nu se poate mai prost, într un moment nefast dar viata merge mai departe!

roja_azul76
roja_azul76  •  22 Septembrie 2020, 17:45
Postat de moshu.cu.sacul.. pe 22 Septembrie 2020, 17:42

Situația e groasă, într-adevăr! N-am probleme cu COVIDU', în schimb, de aici, din Asia, nu pot să ajung acasă din cauza situației.

Ai vrea? Nu-i mai bine acolo?:)

steaua1986.
steaua1986.  •  22 Septembrie 2020, 17:44
Postat de moshu.cu.sacul.. pe 22 Septembrie 2020, 17:42

Situația e groasă, într-adevăr! N-am probleme cu COVIDU', în schimb, de aici, din Asia, nu pot să ajung acasă din cauza situației.

Bagi filme cu salman khan toata ziua.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  22 Septembrie 2020, 17:44

Acolo este un focar nedepistat încă,de aceea se îmbolnăvesc toți. DSP faceți anchetă epidemiologică.Eu cred că pacientul ZERO a fost MM!

• 1
  • •••
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • •••
  • 61
Comentează