Alte știri din fotbal
Petrolul mută spectaculos pe piața transferurilor: l-a prezentat pe jucătorul vândut de CFR cu două milioane de euro!
0
Încurcată de Petrolul, Dinamo umblă la „pușculiță”: „Suntem în discuții pentru apărare, mijloc și atac”
0
Zeljko Kopic l-a scos din lot: 99% pleacă de la Dinamo!
1
Șeful VAR a fost „reactivat” pe post de secund! » A avut mai multe meciuri în țările arabe decât în Superligă
0
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo, golul #961: cum a înscris astăzi, în campionat
0
Câți bani a obținut FCSB din participarea în grupa unică Europa League
2
Mărturia chirurgului care l-a operat pe unul dintre fanii lui PAOK rănit în accidentul din Timiș: „E un miracol că a supraviețuit, dar...”
0
Chivu face „hattrick-ul” la Inter » „Conduce cu claritate, entuziasm, determinare și arată perspicacitate tactică”
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Mobilizare pentru Autostrada Bucureștiului: circulăm la vară pe A0 între A2 ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Ministrul de Externe maghiar, intervenție la două cluburi din Ungaria, ...
Libertatea
OK, însă vOi aveți o mică MARE problema: ca sunt infectați e una, dar prezintă și simptome! Acum lasand miștourile, nu mă bucur pt așa ceva, chiar dacă fiind băieți tineri și condiție fizica excelenta nu am niciun dubiu ca se vor recupera complet și rapid.
Amice, ti se pare ca FCSB cere frf sau UEFA sa fie iertata de retrogradare / eliminare? A jucat meciul cu sarbii, l-a jucat si pe cel cu GC Arges si il joaca si pe cel de joi. Nu milogeala si aranjamente pe sub masa (cresterea nr de echipe) ca la doar din mila Bucuresti. Eu cred ca nici nu ati avut atati infectati cati ati declarant ci ati umflat cifrele ca sa nu jucati pt ca erati in L2 acum. Concluzie: nu cere nimeni nicio favoare de la UEFA, jucam cu ce avem. Nu suntem *** ca "doar din mila Bucuresti". frf a sustinut totdeauna echipele de suflet ale psd (vezi craiolgutza si csa regal), de, comunistii intre ei.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Mi-am luat cu mine 3 Tb de filme (unul și unul de colecție). Încă (mai) am de ronțăit. În plus, am cu mine și concertele de operă. Pe astea le pot (re)vedea de multe ori. Cu filmele indiene, mai răruț (am și câteva d-astea).
Cat priveste faza cu "fotbalisti"....am vazut, ati luat 4 goluri de la niste desculti aflati in inferioritate numerica si v-ati calificat la o loterie.
Păi în acest caz,Jiji o să-i rezilieze contractul lui Straton.
DIferenta este ca toate echipele care au avut anul trecut cazuri de Covid au amanat. Pe cand voi nu aveti cum sa amanati in europa. Abia ce ati dorit sa amanati meciul cu Arges. Asa ca ciocul mic. Stai linistit....ca nu ne bucuram de raul vostru.
O golănie ordinara asta cu covidul. 99% dintre jucători se simt bine și pot juca dar de, avem pandemie. Era logic, ca odată ce au fost depistați 18 persoane cu covid, ca și restul vor deveni pozitivi la următoarele testări. Asta e, vine cum nu se poate mai prost, într un moment nefast dar viata merge mai departe!
Ai vrea? Nu-i mai bine acolo?:)
Bagi filme cu salman khan toata ziua.
Acolo este un focar nedepistat încă,de aceea se îmbolnăvesc toți. DSP faceți anchetă epidemiologică.Eu cred că pacientul ZERO a fost MM!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.