Alte știri din fotbal
Sfidător! Ce decizie a luat Mirel Rădoi în privința lui Vlad Chiricheș, după criticile lui Becali
0
Farul - FCSB, Stoican debutează împotriva lui Rădoi » Echipele de start: Chiricheș și Târnovanu, din nou TITULARI!
1
Bogdan Andone, înainte de duelul din Cupa României: „U Cluj este favorită! Au un antrenor mai experimentat”
0
Cum l-a numit Luis Figo pe Gică Hagi, după ce a fost instalat selecționer: „Ca și cum ar fi pentru mine”
2
Știri din fotbal internațional
Dieta monstruoasă a lui Erling Haaland » Consumă 6000 de calorii pe zi: „Dacă vaca a mâncat aici, eu îi mănânc inima și ficatul”
0
Rețea de prostituție, destructurată la Milano » Mai mulți jucători din Serie A au achiziționat „pachete”: sechestru de 1,2 milioane de euro!
0
Surpriză de proporții în Europa: aproape de primul titlu după 40 de ani!
0
Echipa din Europa preluată de patronul român a retrogradat! Golaveraj -42
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
Temperaturile scad brusc în 24 de ore și încep ploile. Cum va fi vremea în ...
Libertatea
Misterul originii moților din Munții Apuseni. Urmași ai dacilor, romanilor ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Sorin Grindeanu se bazează pe discuții cu Nicușor Dan, după ce-i va retrage ...
Libertatea
otelul trebuie sa rejoace meciul cu pandurii.. campionatul trebuie sa se castige pe teren
Indiferent de ce rezulvat va fi la galati,voi veti pleca in saci de acolo moldoveni borâti ce sunteti ;) Chiar faggotu ala de patron al vostru pe care-l pupati in fund cu atata stoinicie a promis ca nu va da bilete celor din CVUCS,veti fi asteptati in afara stadionului sa va primit onorurile ;) Sa va vedem daca mai sunteti asa tari in p1zd4 ca si pe forumuri spalam-as la c0413 cu gurile mamicilor voastre de parveniti! FZV!
costy81gl consătene, Oţelul nu are patroni. Dacă vor veni banii de care spui nu vor intra în buzunarul vreunui garoi de porumboi, ci în vistierie clubului. De aici se pot duce în bazele sportive pentru juniuri sau în modernizarea, eventual mărirea capacităţii stadionului, şi dacă suntem vigilenţi se va da socoteală pentru fiecare firfirică. S-auzim de bine sâmbătă!
adrian_maltezu Prietene, nu sunt de acord cu tine dar îţi respect părerea. Asta îmi doresc şi eu, ca cel mai bun să câştige. Baftă!
Corect, Flava, toate echipele de sub noi sunt, de fapt, peste noi..
Da de ce o daţi anonmă? Gheorghiule, tu eşti?
Este bataie de joc ce se intampla in campionatul nostru si apoi mai avem si pretentii de rezultate in cupe europene. Otelul este o echipa muncitoare, dar nu este de primul loc, trebuie sa o recunoastem, a fost ajutata mult. Probabil sunt interese mari la mijloc, dar sunt convins ca oricare din primele 6 echipe din clasament este peste Otelul...
Stiti vorba aia: "Marfa de galati"?...In CL ce o sa mai faca?....Or sa ia 3 boabe meci de meci si ne mai facem o data tzara de k k t!
imi e scarba de ce vad la tv in fotbalul din romania.... e "jenibil" ... ce nu inteleg e cum te poti bucura de victorie cand esti constient ca nu e meritul echipei ci al arbitrilor.... mai bine ar tacea din gura suporterii Otelului si ar baga capul in pamant de cum este avantajata echipa lor. imi doresc ca cea mai buna echipa de pe teren sa castige campionatul , imi doresc ca meciul otelul - poli sa fie pe teren cu un arbitraj corect . daca arbitri o sa ii mai ajute pe otelul ... asta e.... toate greselile se platesc in viata si se platesc inzecit.... Fie ca cea mai buna echipa sa castige , si sa ne reprezinte cu brio in U.C.L. . bafta Poli
Gresit. Otelul nu este patronata de un interlop care vrea bani din liga ca sa plateasca datoria la camatari si la becali. Patronilor Otelului li se falfaie cu sau fara 20 de milioane. In plus, daca ai sa te plimbi vreodata prin Galati, ai sa vezi parcuri pentru copii sponsorizate de clubul Otelul. Copilul meu se joaca intr-un astfel de parc, si sunt sigur ca daca Otelul ar castiga campionatul, banii se vor cheltui chibzuit.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.