Alte știri din fotbal
Sfidător! Ce decizie a luat Mirel Rădoi în privința lui Vlad Chiricheș, după criticile lui Becali
0
Farul - FCSB, Stoican debutează împotriva lui Rădoi » Echipele de start: Chiricheș și Târnovanu, din nou TITULARI!
1
Bogdan Andone, înainte de duelul din Cupa României: „U Cluj este favorită! Au un antrenor mai experimentat”
0
Cum l-a numit Luis Figo pe Gică Hagi, după ce a fost instalat selecționer: „Ca și cum ar fi pentru mine”
2
Știri din fotbal internațional
Dieta monstruoasă a lui Erling Haaland » Consumă 6000 de calorii pe zi: „Dacă vaca a mâncat aici, eu îi mănânc inima și ficatul”
0
Rețea de prostituție, destructurată la Milano » Mai mulți jucători din Serie A au achiziționat „pachete”: sechestru de 1,2 milioane de euro!
0
Surpriză de proporții în Europa: aproape de primul titlu după 40 de ani!
0
Echipa din Europa preluată de patronul român a retrogradat! Golaveraj -42
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
Temperaturile scad brusc în 24 de ore și încep ploile. Cum va fi vremea în ...
Libertatea
Misterul originii moților din Munții Apuseni. Urmași ai dacilor, romanilor ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Sorin Grindeanu se bazează pe discuții cu Nicușor Dan, după ce-i va retrage ...
Libertatea
Bragadiru m:u:i/E ....Otelul Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
:)))))))))))))))))))) tu unde ai vazut fazele astea?erai in misiune pe Pluto si asa ai numarat tu? :))))eu inteleg ca foamea da dureri de cap, dar chiar asa? :)))
si la urma hai sa strigam in cor sa se auda in toata tara ""HAI OTELUL"" OLE OLE OLE
Bravo frate! Bragadiru daca e asa de bengoasa si de smechera sa bata Galatiul in propriul fief, dar sa-i bata rau de tot si atunci cor avea cat de cat motive de bucurie, sa-i faca fericiti si pe aia din Timisoara, gazdele lor cu stadionul(gazdele Rocarului AEK Bragadiru, asa cum a fost Buzaul si este acum Chiajna pt penala asta de echipa numita Branesti).Si eu am bunici mla tara, ca aproape toti romanii, dar satele astea, Branesti si Urziceni, bine ca pleaca naibii in B, ca nu aveau ce cauta in Liga I, asa penala si submediocra cum e.Imi pare rau pt Craiova, sanse mai au de 0,1%...insa sper sa revina Craiova la anu' si sa retrogradeze si comuna asta a lu' nea jenica blatica, Bistrita
Ba la cate sa zis de Otelul ca face blaturi si cumpara arbitrii, mai au putin si va cumpara si pe voi ba timisorenilor ca asa poate scapati si voi de problema cu licentierea
Ba prietene, Otelul a castigat 18 puncte cu arbitrii. 18 !!! Nuj cum sa-ti explica, sa intealaga capul tau prost, dar fara punctele astea erati de mana cu Steaua pe la mijlocul clasamentului. Cum sa nu faci scandal cand echipa ta munceste pentru o victorie iar adversarul in lupta pentru titlu are numa prastii de jucatori si castiga doar din greseli GROSOLANE de arbitraj? Inteleg 1, 2... dar las-o moarta. E jpaca pe fata in stilul anilor '90.
CE SE OFTICA GALATENII , TUVA-N GURA DE MOLDOVENI !!! PE LANGA CA NE FURATI ASA PE FATA VA MAI SI MANDRITI :)) ORICUM TIMISOARA O SA VA BATA CU TOT CU ARBITRII SI O SA RADA LA FINALUL CAMPIONATULUI , JAVRELOR
Va mira faptul ca o echipa poate fura in halul asta? Remember CFR, Steaua, Dinamo in ultimele sezoane? A venit randul tablagiilor. La anul va fi randul altora. Fix p**a ! Vreti fotbal, uitati-va la campionatele angliei, spaniei sau germaniei. Restul e cancan. Otelu va fi o alta echipa cu golaveraj 1-20 in UCL.
Inainte de meciul Vaslui -Poli ,conducatorii ambelor echipe au iesit pe tv si au spus ca v-a fi meci pe viata si pe moarte ca vor juca doar la victorie .N-a fost asa ,a fost doar un meci in care s-a vazut mai degraba teama de infrangere decat dorinta de victorie ,si acum stau pe margine si pun presiune pe Otelul fiindca se tem de ei .Mai terminati odata cu vaicareala asta ca ne-am saturat ! Daca sunteti buni castigati-va meciurile .Se pare ca nu sunteti suficient de buni pentru asta .In acest caz nu meritati sa castigati campionatul .Daca Timisoara e buna v-a castiga la Galati .Vasluiul depinde prea mult de jocul rezultatelor si de-aia se plange .N-a fost Ofside
Otelul o sa urmeze in 2 ani traseul Unirii Urziceni .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.