Alte știri din fotbal
Revenire importantă la Universitatea Craiova » Se antrenează cu echipa și urmează să prindă lotul
0
Sfidător! Ce decizie a luat Mirel Rădoi în privința lui Vlad Chiricheș, după criticile lui Becali » Explicațiile antrenorului
1
Daniel Paraschiv, final de drum la Rapid?! „Atâtea goluri să dea până la final”
0
Dinamo, la înălțime! Moment special al „câinilor” la derby-ul cu Rapid, în memoria lui Mircea Lucescu
0
Știri din fotbal internațional
Legenda Javier Zanetti îl aplaudă pe Chivu: „Top class! Este fratele Triplei, mă bucur pentru ce a reușit la Inter”
0
Dieta monstruoasă a lui Erling Haaland » Consumă 6000 de calorii pe zi: „Dacă vaca a mâncat aici, eu îi mănânc inima și ficatul”
0
Rețea de prostituție, destructurată la Milano » Mai mulți jucători din Serie A au achiziționat „pachete”: sechestru de 1,2 milioane de euro!
0
Surpriză de proporții în Europa: aproape de primul titlu după 40 de ani!
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
Nava de transport iraniană capturată de SUA ar putea deveni un „premiu” de ...
Libertatea
Mai tare ca Putin. Dictatorul din Belarus, în vârstă de 71 de ani, ar avea ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Cine va guverna România: scenariile posibile după ce PSD i-a retras ...
Libertatea
5 greseli in favoarea lor? in meciul cu gaz, penalty-ul din min 90 a fost in careu, in meciul cu cfr portarul joaca mingea, unul din cele doua goluri cu craiova este din offside, celalalt nu.in meciul de azi este o mare invalmasala in careu, nu sunt nici acum lamurit de ce e acolo.voi nu aveti simtul masurii? nu aveti ratiune, nu puteti incuraja o discutie echilibrata, fara ura si partinire?
Singura echipa care nu a fost avantajata a fost fc vaslui deci ea ar merita titlul,plus ca a trecut cu un 4-0 sec de otelu galati.
puneti si la fc bragadiru aek sa vedem cate au sunteti penibili va influenteaza doi conducatori de club care nu au nimik in comun cu fotbalul pacat k va fac altcineva articole
si k totul sa fie perfect si sa va zgariati pe gat..(iancu etc ), etapa viitoare batem pe bragadiru' cu un gol din OFFSIDEEEEE=)))))))
doar golurile cu craiova mi se par greseli flagrante de arbitraj, restul sunt speculatii jesepiste, echipa lu' Iancu mai are sanse inca, nush d c tot se zbate atat, mie mi se pare ca lu' Iancu ii e frica de hotzelu' ca diabetului de insulina, daca echipa lui e asa valoroasa si merita campionatul sa bata la galati si o sa castige campionatul chiar daca arbitrajul ii favorabil galatenilor.
mama chiar nu v a da ti seana presedintele otelului i a promis lui avram o suna de bani sa zicem 1 milion de euro sa aiba parte de arbitraje cumsecade !din bani astia avram imparte si el sa ziecem 200 300 de mii oar restul il baga in buzunar impreuna cu fii sai !sa nu mi spune ti ca augustus ca sa se puna pe bune cu sefu nu i accepta bani si nu arbitreaza in directia care trebe !!! e asa de greu ?
Toata mass media din romania sa asociat impotriva Otelului Galati infrunte cu Iancu, sunt sigur ca Iancu lea promis prime grase jurnalistilor daca vor distruge Otelu, RUSINE sa va fie toate fazele astea au fost EDITATE in studio decatre voi......
Măi, tovarăşi! Dacă după atâta timp în care a fost vai-mama-ei în privinţa arbitrajelor din competiţia internă, răstimp în care n-a cârcotit mai mult decât o impune bunul simţ, Oţelul Galaţi a ajuns acum să fie BENEFICIARA greşelilor de arbitraj din România, înseamnă că fotbalul nostru s-a spălat astfel de toate păcatele!
FORZA OTELUL !!!!
Bravo Otelu meritati campionatul.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.