Comentarii (111)
costy81gl
costy81gl  •  09 Mai 2011, 20:01

Televiziunile de sport sunt o mizerie. Umbla pe toate posturile cu liste cu greseli in favoarea Otelului din care 2 cu Steaua care oricum a fost meci pierdut, 2 greseli in meciuri castigate lejer cu 3-0 (Urziceni, U cluj), un penalty cu Medias care a fost ratat, si un penalty la Cluj care nu a fost decat pentru Iancu(nici macar jucatorul cazut nu a cerut penalty). Pana la urma, daca numeri toate greselile cu viciere de rezultat, probabil ca Otelul se incadreaza in media campionatului. Tre sa fiu totusi fair-play si sa recunosc ca Vasluiul nu a avut atata noroc. Dar asta nu inseamna sa punem in carca Otelului nu mai putin de 6 greseli neintentionate care NU au dus la vizierea rezultatului

sibelius
sibelius  •  09 Mai 2011, 19:58

Otelul ar fi o campioana la fel de meritorie ca si CFR si Unirea Urziceni.

piratul73
piratul73  •  09 Mai 2011, 19:56

prieteni...bila de seu arunca pe toate posturile tv...aprecieri ,constatari nesimtite,de ce atot cunoscatorii si cei jurnalisti sportivi de max.1,45 cm..adik cit dex-ul si istoria religiilor puse una peste alta sa ajunga si ea mititika sa se masoare cu ceva...!! sa-ne lase ...dar sa isi numere cascavalul din buzunarel dat de nenea iancu ..caruia ii moare fotbalul de fiecare data cit el nu ajunge unde vrea..si restul e can-can..suntem risul lumii..juve a cistigat titluri si pe bune si cu arbitrii ..acum ciocu” mic si joc din sunca nenea iancu....

costy81gl
costy81gl  •  09 Mai 2011, 19:56

Numai moderatori cu foamea-n gat. De o luna n-am auzit nici macar o opinie despre Otelul venita de la altcineva in afara de Iancu si Porumboiu. Pai cum naiba sa spuna astia vreodata ceva adevarat. Iancu a recunoscut ca timp de o saptamana a pus presiune pe Deaconu (cand zicea ca nu se va prezenta la meci) si era mandru ca si-a indeplinit obiectivul la Vaslui. Dupa meciurile Otelului, am ajuns sa astept o ora cu Iancu si Porumboiu, ca sa vad macar in reluare declaratiile de dupa meciul Otelului.

ianis365
ianis365  •  09 Mai 2011, 19:55

Eu inteleg campania GSP-ului impotriva echipelor mici pentru ca audienta vine de la vendete precum Iancu, becali sau porumboiu. Timisoara si cand era avantajata tipa dupa meci ca au fost furati. Nu mi se pare deloc frumos sau de bun simt ce se face. Sa nu uitam ca aceasta statistica este facuta de ziaristi care au scris reportaje de genul "Steaua n-a mai batut pe Dinamo de cand era 3 ron benzina" sau aceeasi care sustineau ca Vettel se indreapta catre a 4-a victorie in F1 cand se jucasera doar 3 curse din care una castigata de Hamilton. Lista poate continua la nesfarsit. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, GSP ca ziar mereu a fost prima optiune a mea dar clar nu mai sunt ziaristi de ca

blyzz3d
blyzz3d  •  09 Mai 2011, 19:53

dar de golul anulat complet aiurea Otelului , de ce nu vorbeste nimeni? A fost un gol perfect valabil , anulat pe motiv de fault in atac...nici vorba de asa ceva .

sarbule
sarbule  •  09 Mai 2011, 19:53

la meciu cu cfr nu a fost penalti ,portaru dupa ce a lovit mingea unde vruiati sa isi duca picioru,sa il taie sau ce. Celelalte faze sunt dubioase rau de tot

olteanul_flamand
olteanul_flamand  •  09 Mai 2011, 19:52

??????????????????

dittoo
dittoo  •  09 Mai 2011, 19:51

Ma nu stiu cat au furat astia de la Otelul , insa decat sa iasa timisoara in frunte nespalatul grohaitor campioana clar votez pt Otelul sau Vaslui.

luk_robert
luk_robert  •  09 Mai 2011, 19:49

BAAAAA da la meciul cu gazul la primul penalti ala nu trebuia sa primeasca cel putin un GALBEN si eliminat ca avea deja un cartonas PE ASTA NU O VEDETI .LA 1-1 si un jucator mai putin nici egal; nu scoteau aia Si mai sunt multe meciuri unde s-au luat decizii impotriva otelului

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 12
Comentează