Alte știri din fotbal
Darius Olaru a plecat să semneze cu noua echipă: „Am spus clar «da». Vreau să joc în Champions League”
0
Gabriel Tamaș a comparat Germania - Curacao 7-1 cu un meci rămas celebru pentru FCSB: „Păreau niște extratereștri!”
0
Unde va juca Georgi Milanov după despărțirea de Dinamo
0
Proaspăt operat, Ngezana explică motivul pentru care a mințit-o pe FCSB: „Mi-e foarte greu să accept”
0
Știri din fotbal internațional
Suedia a demolat-o pe Tunisia » Viitoarea adversară a României a dat 5 la primul meci din grupa de CM
0
Olanda - Japonia, THRILLER cu 4 goluri după pauză! Reușita decisivă a venit în minutul 89
4
A dat startul recitalului ofensiv al Germaniei și dezvăluie: „Abia acum încep să realizez ce s-a întâmplat”
0
Dick Advocaat a explicat de ce a plâns înainte de Germania - Curacao: „Bucuria lor este fantastică”
0
Lifestyle
A făcut pasul cel mare! Internaționalul român a publicat primele fotografii
1
S-a însurat și Ștefan Baiaram » Imagini de la cea mai importantă zi a jucătorului Craiovei
6
Antrenoare de fitness, fosta ispită de la „Insula Iubirii” va fi noua prezentatoare de la „Observator”
0
Katy Perry, în centrul atenției la SUA – Paraguay, alături de fostul prim-ministru
3
De ce nu l-a anunțat Adrian Veștea pe Ilie Bolojan că urmează să fie ...
Libertatea
„Cușca” anti-drone ridicată de Rusia peste o uzină strategică nu a făcut ...
Adevărul
Ce legături are cu sportul Adrian Veștea, noul premier desemnat: s-a pozat ...
GSP SPECIAL
Traian Băsescu îl apără pe Nicușor Dan și atacă partidele, după desemnarea ...
Libertatea
V-am raspuns in mod civilizat...............astept un raspuns din partea voastra....acelasi Timisorean 100/%.
OTELUL A CUMPARAT CAMPIONATUL DE LA DRAGOMIR SI AVRAM!
Este simplu sa spui ca Iancu este ............,dar de ce nu vreti sa recunoasteti ca in BANAT va cautati un viitor?............daca aveti coloana asa cum spuneti!..............sincer nu ne lipsiti!!!!!!!!!!!!!!!!!
forza viola!!! hai baieti sa le aratam cine e adevarata campioana la blatistii astia!!! le dam 3 in deplasare si le-am inchis botu la toti!!! hai baieti ca se poate!!! forza viola!!!
Sunt Timisorean 100/%,si nu cred ca Otelul este cea mai indreptatita sa ia titlul. Au un meci cistigat la masa verde cu Pandurii.+ magariile din acest meci.Comentati voi!!!!!!!!!!!
Si nu zic doar de becali si iancu, au si Rapid si Dinamo uscaturile lor care atunci cand deschid gura aproape ca zici doar cu jumate de gura ca tii cu echipa condusa de ei. Orice echipa care va trage la titlu in sezonul viitor, va fi acuzata de absolut orice de aceste personaje
Ma bucur totusi ca sunt si suporteri cu coloana vertebrala inclusiv la rivalii stelisti si rapidisti care nu se lasta influentati de tendintele ziarelor si televiziunilor si sa spuna si sa recunoasca adevarul. Presa da apa la moara unor personaje capabile sa faca ORICE ca sa puna mana pe bani. Cine face mai mult rau fotbalului, Stan ca se comporta ca un adevarat presedinte de club si isi vede de treaba lui sau Iancu si restul care improasca cu noroi si nu le pasa ca s-au scarbit toti de fotbal in tara asta si ca nu iti vine sa mai aprinzi tv-ul? Un junior in fotbal cu ce sa mai fie motivat sa creasca, ca sa fie facut vagabond de becali, sau acuzat de Iancu de faptul ca nu joaca corect?
Forta Cooperativa !!!
ba voi sunteti chiori..care offside la paraschiv ma?ca atunci cand mingea loveste jucatorul otelului nu era nimeni in offside.sunt suporter steaua dar tin cu dreptatea.mai lasati-ma cu iancu care are numai halucinatii si cu porumboiu care e om batran si minte cu nerusinare.sa castige cel mai bun campionatul si cine merita
...vorba cantecului: "tzaranii vor sa-mbrace/ doar Gucci si Versace"..., bai baiete, se numea "Comtim" si era mai mare decat isi poate inchipui orice purtator ilegal de creier!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.