Alte știri din fotbal
Revenire importantă la Universitatea Craiova » Se antrenează cu echipa și urmează să prindă lotul
0
Sfidător! Ce decizie a luat Mirel Rădoi în privința lui Vlad Chiricheș, după criticile lui Becali » Explicațiile antrenorului
1
Daniel Paraschiv, final de drum la Rapid?! „Atâtea goluri să dea până la final”
0
Dinamo, la înălțime! Moment special al „câinilor” la derby-ul cu Rapid, în memoria lui Mircea Lucescu
0
Știri din fotbal internațional
Legenda Javier Zanetti îl aplaudă pe Chivu: „Top class! Este fratele Triplei, mă bucur pentru ce a reușit la Inter”
0
Dieta monstruoasă a lui Erling Haaland » Consumă 6000 de calorii pe zi: „Dacă vaca a mâncat aici, eu îi mănânc inima și ficatul”
0
Rețea de prostituție, destructurată la Milano » Mai mulți jucători din Serie A au achiziționat „pachete”: sechestru de 1,2 milioane de euro!
0
Surpriză de proporții în Europa: aproape de primul titlu după 40 de ani!
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
Nava de transport iraniană capturată de SUA ar putea deveni un „premiu” de ...
Libertatea
Mai tare ca Putin. Dictatorul din Belarus, în vârstă de 71 de ani, ar avea ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Cine va guverna România: scenariile posibile după ce PSD i-a retras ...
Libertatea
V-am raspuns in mod civilizat...............astept un raspuns din partea voastra....acelasi Timisorean 100/%.
OTELUL A CUMPARAT CAMPIONATUL DE LA DRAGOMIR SI AVRAM!
Este simplu sa spui ca Iancu este ............,dar de ce nu vreti sa recunoasteti ca in BANAT va cautati un viitor?............daca aveti coloana asa cum spuneti!..............sincer nu ne lipsiti!!!!!!!!!!!!!!!!!
forza viola!!! hai baieti sa le aratam cine e adevarata campioana la blatistii astia!!! le dam 3 in deplasare si le-am inchis botu la toti!!! hai baieti ca se poate!!! forza viola!!!
Sunt Timisorean 100/%,si nu cred ca Otelul este cea mai indreptatita sa ia titlul. Au un meci cistigat la masa verde cu Pandurii.+ magariile din acest meci.Comentati voi!!!!!!!!!!!
Si nu zic doar de becali si iancu, au si Rapid si Dinamo uscaturile lor care atunci cand deschid gura aproape ca zici doar cu jumate de gura ca tii cu echipa condusa de ei. Orice echipa care va trage la titlu in sezonul viitor, va fi acuzata de absolut orice de aceste personaje
Ma bucur totusi ca sunt si suporteri cu coloana vertebrala inclusiv la rivalii stelisti si rapidisti care nu se lasta influentati de tendintele ziarelor si televiziunilor si sa spuna si sa recunoasca adevarul. Presa da apa la moara unor personaje capabile sa faca ORICE ca sa puna mana pe bani. Cine face mai mult rau fotbalului, Stan ca se comporta ca un adevarat presedinte de club si isi vede de treaba lui sau Iancu si restul care improasca cu noroi si nu le pasa ca s-au scarbit toti de fotbal in tara asta si ca nu iti vine sa mai aprinzi tv-ul? Un junior in fotbal cu ce sa mai fie motivat sa creasca, ca sa fie facut vagabond de becali, sau acuzat de Iancu de faptul ca nu joaca corect?
Forta Cooperativa !!!
ba voi sunteti chiori..care offside la paraschiv ma?ca atunci cand mingea loveste jucatorul otelului nu era nimeni in offside.sunt suporter steaua dar tin cu dreptatea.mai lasati-ma cu iancu care are numai halucinatii si cu porumboiu care e om batran si minte cu nerusinare.sa castige cel mai bun campionatul si cine merita
...vorba cantecului: "tzaranii vor sa-mbrace/ doar Gucci si Versace"..., bai baiete, se numea "Comtim" si era mai mare decat isi poate inchipui orice purtator ilegal de creier!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.