Comentarii (111)
pantzi
pantzi  •  09 Mai 2011, 21:15

Otelul e pe primul loc exclusiv prin valoarea echipei,nu arbitrii au duso acolo ,daca ramane sau nu pe acel loc depinde in mare parte de ei si de meciul lor cu Timisoara din etapa viitoare .Tot scandalul este creeat concurentele la titlu pentru a creea presiune pe arbitrii pentru meciurile ramase de jucat . A-ti vazut careva mecuil de la Branesti ? Eu l-am vazut si din ce am vazut acolo a existat o singura echipa pe teren .Golul Branestiului a venit absolut intamplator pe o faza care nu spunea nimic .Otelul a fost echipa care a condus meciul ,si-a creeat ocazii si a fost in permanenta in atac .Ce vreti mai mult de atat . Sper sa castige cel mai bun ! Succes Otelul ! Succes Timisoara !

vali12
vali12  •  09 Mai 2011, 21:13
Postat de hector_dutza pe 09 Mai 2011, 21:05

maine3 poimaine e si dorinel mare antrenor si cand colo ....echipa ultradefensiva care nu arata nimik plina de tarani......mare antrenor dorinel asta domne

tu esti banatean 100%.in timisoara am foat o singura data ( nu m-a impresionat cu nimic,nu as putea sa traiesc nici macar 1 luna in orasul ala).prin galati doar am trecut,tot o singura data( nici in acest caz nu am fost impresionat),amandoua la un loc fac cat 2 cartiere din bucuresti :)),totusi daca galetenii sunt tarani (asa cum zici tu) tot tarani sunteti si voi cei din timisoara pentru ca proveniti din doua orase de dimensiuni sensibil egale,daca nu cumva galatiul este chiar un pic mai mare ca si numar de locuitori.

hector_dutza
hector_dutza  •  09 Mai 2011, 21:05

maine3 poimaine e si dorinel mare antrenor si cand colo ....echipa ultradefensiva care nu arata nimik plina de tarani......mare antrenor dorinel asta domne

costy81gl
costy81gl  •  09 Mai 2011, 21:04
Postat de gref pe 09 Mai 2011, 20:40

Este simplu sa spui ca Iancu este ............,dar de ce nu vreti sa recunoasteti ca in BANAT va cautati un viitor?............daca aveti coloana asa cum spuneti!..............sincer nu ne lipsiti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce-ai ma? Te-ai molipsit de grandomanie de la Iancu? Ti-am cerut eu vreodata sa-mi faci mie viitorul? De altfel sunt sigur ca prezentul meu e mult mai bun decat viitorul tau. N-am fost pana acum in Timisoara, dar nu cred ca viitorul meu este ratat din cauza asta. Mergi la doctor.

vali12
vali12  •  09 Mai 2011, 21:04
Postat de gref pe 09 Mai 2011, 20:34

Sunt Timisorean 100/%,si nu cred ca Otelul este cea mai indreptatita sa ia titlul. Au un meci cistigat la masa verde cu Pandurii.+ magariile din acest meci.Comentati voi!!!!!!!!!!!

anul trecut voi ati meritat sa primiti 3 puncte la masa verde in meciul cu rapid? hai sa ne uitam mai intai in propria gradina si sa nu mai atacam pe altii doar pentru ca nu ne avantajeaza pe noi...

vali12
vali12  •  09 Mai 2011, 21:01
Postat de gref pe 09 Mai 2011, 20:40

Este simplu sa spui ca Iancu este ............,dar de ce nu vreti sa recunoasteti ca in BANAT va cautati un viitor?............daca aveti coloana asa cum spuneti!..............sincer nu ne lipsiti!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu cred sa fi auzit pe cineva din Bucuresti sa vrea sa se mute in timisoara,in schimb cunosc cel putin 2 colege de serviciu care sunt din timisoara si acum locuiesc in bucuresti....va credeti mai importanti decat sunteti...

vali12
vali12  •  09 Mai 2011, 20:59

si ce daca...orice mijloc prin care garoiul e impiedicat sa castige titlul cu aek bragadiru timisoara,este binevenit :)

mircea_deca
mircea_deca  •  09 Mai 2011, 20:58

de ce se vrea ca otelul sa ia campionatul ?....... stie oare, cineva ?!!!.............

un_u
un_u  •  09 Mai 2011, 20:54

sunt prea rapizi breh, n-are arbitrii timp sa vaza offside-u :)

gref
gref  •  09 Mai 2011, 20:51

Respect toate echipele ,mai ales Steaua ,Dinamo si Rapid,dar ceilalti care vor sa para .....ceva sunt chiar jalnici!!!!!!!!!exceptie fac Urziceni si Cluj!...............pentru toti ceilalti ..........incercati sa fiti mai civilizati!!!!!!!!!!

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 12
Comentează