Alte știri din fotbal
Revenire importantă la Universitatea Craiova » Se antrenează cu echipa și urmează să prindă lotul
0
Sfidător! Ce decizie a luat Mirel Rădoi în privința lui Vlad Chiricheș, după criticile lui Becali » Explicațiile antrenorului
1
Daniel Paraschiv, final de drum la Rapid?! „Atâtea goluri să dea până la final”
0
Dinamo, la înălțime! Moment special al „câinilor” la derby-ul cu Rapid, în memoria lui Mircea Lucescu
0
Știri din fotbal internațional
Legenda Javier Zanetti îl aplaudă pe Chivu: „Top class! Este fratele Triplei, mă bucur pentru ce a reușit la Inter”
0
Dieta monstruoasă a lui Erling Haaland » Consumă 6000 de calorii pe zi: „Dacă vaca a mâncat aici, eu îi mănânc inima și ficatul”
0
Rețea de prostituție, destructurată la Milano » Mai mulți jucători din Serie A au achiziționat „pachete”: sechestru de 1,2 milioane de euro!
0
Surpriză de proporții în Europa: aproape de primul titlu după 40 de ani!
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
Nava de transport iraniană capturată de SUA ar putea deveni un „premiu” de ...
Libertatea
Mai tare ca Putin. Dictatorul din Belarus, în vârstă de 71 de ani, ar avea ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Cine va guverna România: scenariile posibile după ce PSD i-a retras ...
Libertatea
Otelul e pe primul loc exclusiv prin valoarea echipei,nu arbitrii au duso acolo ,daca ramane sau nu pe acel loc depinde in mare parte de ei si de meciul lor cu Timisoara din etapa viitoare .Tot scandalul este creeat concurentele la titlu pentru a creea presiune pe arbitrii pentru meciurile ramase de jucat . A-ti vazut careva mecuil de la Branesti ? Eu l-am vazut si din ce am vazut acolo a existat o singura echipa pe teren .Golul Branestiului a venit absolut intamplator pe o faza care nu spunea nimic .Otelul a fost echipa care a condus meciul ,si-a creeat ocazii si a fost in permanenta in atac .Ce vreti mai mult de atat . Sper sa castige cel mai bun ! Succes Otelul ! Succes Timisoara !
tu esti banatean 100%.in timisoara am foat o singura data ( nu m-a impresionat cu nimic,nu as putea sa traiesc nici macar 1 luna in orasul ala).prin galati doar am trecut,tot o singura data( nici in acest caz nu am fost impresionat),amandoua la un loc fac cat 2 cartiere din bucuresti :)),totusi daca galetenii sunt tarani (asa cum zici tu) tot tarani sunteti si voi cei din timisoara pentru ca proveniti din doua orase de dimensiuni sensibil egale,daca nu cumva galatiul este chiar un pic mai mare ca si numar de locuitori.
maine3 poimaine e si dorinel mare antrenor si cand colo ....echipa ultradefensiva care nu arata nimik plina de tarani......mare antrenor dorinel asta domne
Ce-ai ma? Te-ai molipsit de grandomanie de la Iancu? Ti-am cerut eu vreodata sa-mi faci mie viitorul? De altfel sunt sigur ca prezentul meu e mult mai bun decat viitorul tau. N-am fost pana acum in Timisoara, dar nu cred ca viitorul meu este ratat din cauza asta. Mergi la doctor.
anul trecut voi ati meritat sa primiti 3 puncte la masa verde in meciul cu rapid? hai sa ne uitam mai intai in propria gradina si sa nu mai atacam pe altii doar pentru ca nu ne avantajeaza pe noi...
nu cred sa fi auzit pe cineva din Bucuresti sa vrea sa se mute in timisoara,in schimb cunosc cel putin 2 colege de serviciu care sunt din timisoara si acum locuiesc in bucuresti....va credeti mai importanti decat sunteti...
si ce daca...orice mijloc prin care garoiul e impiedicat sa castige titlul cu aek bragadiru timisoara,este binevenit :)
de ce se vrea ca otelul sa ia campionatul ?....... stie oare, cineva ?!!!.............
sunt prea rapizi breh, n-are arbitrii timp sa vaza offside-u :)
Respect toate echipele ,mai ales Steaua ,Dinamo si Rapid,dar ceilalti care vor sa para .....ceva sunt chiar jalnici!!!!!!!!!exceptie fac Urziceni si Cluj!...............pentru toti ceilalti ..........incercati sa fiti mai civilizati!!!!!!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.