Comentarii (111)
lostinlove78
lostinlove78  •  09 Mai 2011, 19:47

eu cred ca rustrarea e mare si ca steaua dinamo si rapid fac criza si acuza dar ce interes ar fi sa faca astia otelu castigatoare? nu e nici STeaua nu e nici rapis si nici dinamo deci nu e din capitala ca asta era interesu pana acum....deci daca nu e o echipa din capitala de ce ar fi ajutata sub ce motive ce interes ar fi eu va inteleg ca v ati invaztat sa ia numaui bucurestiu titlurile da eu fac ceva pe bucurestiu vostru si mai lasati si provincia sa castice indiferent ca e timisoara otelu vaslui ..a trecut vremea cand titlu era numai in capitala sau poate adevarul se vede acum? sau poate capitala si echip[ele ei sau prostit? si acu apar frustrarile?

beyou
beyou  •  09 Mai 2011, 19:45
Postat de beyou pe 09 Mai 2011, 19:44

plus ca 100% Adrian Agricultorul ar investi in vara sa faca o echipa care putea face fata in Ucl ,sunt curios ce face Stan cu banii.

* care ar putea......

beyou
beyou  •  09 Mai 2011, 19:44
Postat de ravanelly pe 09 Mai 2011, 19:27

si nu numai dar vasluiul are poate cel mai frumos joc!

plus ca 100% Adrian Agricultorul ar investi in vara sa faca o echipa care putea face fata in Ucl ,sunt curios ce face Stan cu banii.

daniul
daniul  •  09 Mai 2011, 19:43

Sunte-ti penibili

alexutu1981
alexutu1981  •  09 Mai 2011, 19:42

Ii spulbera Timisoara la ei acasa cu tot cu arbitri lor de trei lulele.

marian_u
marian_u  •  09 Mai 2011, 19:41

lipseste etapa 29 cand otelul a fost dezavantajata... si in etapa 28 gazul trebuia sa joace in 10... dar astea nu se pun ca nu se mai potriveste cu titlul articolului...

dancrisan
dancrisan  •  09 Mai 2011, 19:39

aceasta lupta pentru cei minim 20 milioane de euro se duce fara nici o retinere, fara nici un scrupul. cine urla si vede dupa fiecare meci a otelului numai nereguli? exact cei interesati. televiziunile si ziarele ii sustin pentru audienta si probabil bani. se stie clar ca imaginile tv nu ofera unghiul potrivit pentru apreciera corecta a pozitiilor incorecte in joc, iar faulturile se pot interpreta. eu doar apreciez pozitia corecta si decenta a conducerii echipei din galati, si pentru mahalaua facuta de iancu si porumboiu imi doresc din toata inima ca otelul sa fie campioana.apropo, ingineriile financiare incorecte facute de iancu fac parte din stilul de viata a acestuia .porumboiu vrea bani.

utaaradan
utaaradan  •  09 Mai 2011, 19:38

foarte bine ! daca era avantajata, una din echipele din bucuresti,subiectul se scimba pe campania de primavara agricola.

flo_ax
flo_ax  •  09 Mai 2011, 19:37

Campionat decis de arbitri... Otelul exagereaza deja, ii simpatizam, dar deja nu se mai poate... 12-13 greseli decisive -pentru ei, iar vaslui-ul cu 0-7... jenant

milansteaua40
milansteaua40  •  09 Mai 2011, 19:36

si dragomir vrea 100 de milioane de euro pe porcaria asta de campionat1!!!!!

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Comentează