Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 mai 2008 00:00
Atît a durat audierea lui Gigi Becali de ieri, de la Comisia de Disciplină, în cazul “Valiza cu bani”.
FRF a luat-o înaintea DNA-ului şi i-a chemat ieri la audieri pe Gigi Becali şi pe Teia Sponte, patronul şi vicepreşedintele Stelei, ambii implicaţi în cazul “Valiza cu bani”. Alături de ei, s-au prezentat în faţa forului condus de Daniel Cernat şi clujenii Doboş, Goga şi Gigel Coman.
După ce a aşteptat vreme de aproape o oră în birourile LPF, Gigi Becali a stat fix 5 minute în faţa membrilor Ligii! “Pentru ce erau acei bani aflaţi în posesia lui Teia Sponte?”, a fost întrebat Becali. Imediat, Gigi a scos un antecontract de vînzare-cumpărare a unui teren din Cluj-Napoca. “Poftiţi dovada! Erau pentru avansul unei parcele de teren”, a replicat Becali, moment în care cei din comisie n-au mai avut întrebări şi l-au lăsat pe stelist să plece.
La ieşirea din sediul LPF, Becali era destins. “Le-am prezentat probele că acei bani nu erau pentru jucătorii Universităţii Cluj, ci pentru pămînturi. În concluzie, ce să rişte Steaua? Nimic”, a spus patronul roş-albaştrilor, după care a comentat şi posibilitatea ca, tot ieri, Goga şi Gigel Coman să le fi dezvăluit celor din comisie că le-au fost promişi bani dinspre Becali. “Jucătorii pot să şi mintă, pe cînd membrii comisiei au pe masă documentele că acea sumă era pentru un teren”, a încheiat Becali.
Joi, la DNA
Becali a dezvăluit că joi se va prezenta şi la sediul DNA: “La Disciplină a fost anchetă pe linie sportivă. Joi, mă duc să rezolv şi pe linie penală. De fapt, mă voi duce să mă distrez cu procurorii de la DNA”.
Thierry Henry, apariție rară alături de misterioasa lui iubită!