FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

5 minute!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 mai 2008 00:00

Atît a durat audierea lui Gigi Becali de ieri, de la Comisia de Disciplină, în cazul “Valiza cu bani”.

FRF a luat-o înaintea DNA-ului şi i-a chemat ieri la audieri pe Gigi Becali şi pe Teia Sponte, patronul şi vicepreşedintele Stelei, ambii implicaţi în cazul “Valiza cu bani”. Alături de ei, s-au prezentat în faţa forului condus de Daniel Cernat şi clujenii Doboş, Goga şi Gi­gel Coman.

După ce a aşteptat vreme de aproape o oră în birourile LPF, Gigi Becali a stat fix 5 minute în faţa mem­brilor Ligii! “Pentru ce erau acei bani aflaţi în posesia lui Teia Sponte?”, a fost întrebat Be­cali. I­me­diat, Gigi a scos un an­te­contract de vînzare-cumpărare a unui teren din Cluj-Napoca. “Poftiţi dovada! E­rau pentru avansul unei parcele de teren”, a replicat Becali, mo­ment în care cei din comisie n-au mai avut întrebări şi l-au lăsat pe stelist să plece.

La ieşirea din sediul LPF, Becali era destins. “Le-am prezentat pro­be­le că acei bani nu erau pentru ju­că­torii Universităţii Cluj, ci pentru pă­mînturi. În concluzie, ce să rişte Steaua? Nimic”, a spus pa­tro­nul roş-albaştrilor, după care a co­men­tat şi posibilitatea ca, tot ieri, Go­ga şi Gigel Coman să le fi dezvăluit ce­lor din comisie că le-au fost pro­mişi bani dinspre Becali. “Jucătorii pot să şi mintă, pe cînd membrii co­misiei au pe masă documentele că acea sumă era pentru un teren”, a încheiat Becali.

Joi, la DNA

Becali a dezvăluit că joi se va pre­zen­ta şi la sediul DNA: “La Dis­ci­pli­nă a fost anchetă pe linie spor­­ti­vă. Joi, mă duc să rezolv şi pe linie penală. De fapt, mă voi duce să mă distrez cu procurorii de la DNA”.

Citește și:
Marius Croitoru crede că FCSB a descoperit o „nestemată”: „E foarte talentat, are un viitor frumos!”
Superliga
Marius Croitoru crede că FCSB a descoperit o „nestemată”: „E foarte talentat, are un viitor frumos!”
Partenera lui Vinicius junior vine cu detalii din viața intimă: „Când merg la ginecolog, trebuie să mă consult cu medicul lui Real Madrid. Pentru orice unguent!”
Campionate
Partenera lui Vinicius junior vine cu detalii din viața intimă: „Când merg la ginecolog, trebuie să mă consult cu medicul lui Real Madrid. Pentru orice unguent!”
Gigi Becali și-a ales favoritul din victoria obținută de FCSB cu Botoșani: „E mai bun decât Bîrligea”
Superliga
Gigi Becali și-a ales favoritul din victoria obținută de FCSB cu Botoșani: „E mai bun decât Bîrligea”
Imagini istorice la Milano! Cristi Chivu a purtat torța olimpică
Campionate
Imagini istorice la Milano! Cristi Chivu a purtat torța olimpică
PREMIERĂ Hidroelectrica nu mai este cel mai ieftin furnizor de electricitate
Profit.ro
PREMIERĂ Hidroelectrica nu mai este cel mai ieftin furnizor de electricitate
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Thierry Henry, apariție rară alături de misterioasa lui iubită!

Studiu șocant citat de Guardian: „Aceste alimente sunt atât de nocive încât ar trebui tratate mai degrabă ca țigările, nu ca hrană!”

Comentarii (15)
 •  21 Mai 2008, 12:38

"Logic" , mai posteaza de doua ori faza cu "atentie Basescu" ca sigur o sa intre aici sa posteze si el, si sigur o sa vada si post-urile tale ! :)))) ce copii naivi sunt cate unii.. iei chiar cred ca becali va fi prins vreo data... si eu daca aveam banii lui tzineam un telefon pe convorbire directa cu cel mai bun avocat din romania ... asha ca nu va mai agitati .. ca omu glumeste :)))

•  21 Mai 2008, 12:19

Pt.mine steaua inseamna si gigi becali.Pe noi ne-au executat pentru fapta unui spectator.La steaua un oficial (teia sponte)este prins in flagrant cu o fapta de 1000 de ori mai grava, dar steaua nu pateste nimic. Ma amuza cum stelistii se dezic de becali (ca el nu reprezinta spiritul stelei, etc),dar numai cand e vorba de o chestie negativa.Cand beneficiaza de pe urma lui (sacosele cu bani care si 2006 le-au adus un titlu),atunci nu mai au nimic de protestat. Mi-e greata de acest individ.

•  21 Mai 2008, 11:35

Revin urmasii lui Dobrin din nou in Forta!!! Vati ars hahalelelor, sa vezi jijica cum vulturii violeti o sati manance oitele tale pe teren. Clujul este mic copil pe langa ce o sa faca FC ARGES in campionatul asta, mai ales ca PRINTUL FOTBALULUI DOBRIN este acolo sus si are grija de echipa! Si cum acum nu se mai poate sa ne mai cumpoeri jumatate de echipa pregateste sa plangi ca un copil necajit si ofticat ce vei fi cand vei vedea ca FC ARGES va fi Campioana!! Pentru Dobrin vom castiga Campionat

Vezi toate comentariile (15)
Comentează