Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Selecționerul Columbiei a găsit cauzele eliminării: „Pentru asta plătim prețul”
0
Romario a început să înjure când a vorbit despre fotbalistul Braziliei: „Mă doare undeva că e tânăr! Să dea gol!”
4
Selecționerul Elveției: „Vreți să vă spun planul cu care am câștigat? Nu cred că vreți”
0
Alvaro Arbeloa a fost prezentat oficial de noul club
0
Lifestyle
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
31
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
7
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Unde au stat Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru la poza de grup cu liderii ...
Libertatea
Panică la marginea Capitalei: urs de 500 de kg văzut în Pădurea Snagov. ...
Adevărul
Arenă unică în România! Un bloc de locuințe este chiar în spatele Tribunei ...
GSP SPECIAL
Podul de 500.000.000 de euro de la Brăila intră în reparații din nou, până ...
Libertatea
Ce vorbe mari pentru un individ care se lauda ca simpatizeaza o echipa atat de profesionista incat de face de ras prin Liga 2...
Pai nu avea cum!!!!Iasul joaca in Liga 1 iar stelele voatre cazatoare sunt prin esalonul 3
E totusi destul de simplu: daca tu esti cioban de meserie si ai facut cateva clase carand branza pe la profesori, dar vrei sa faci afaceri in domeniul aeronautic, cu siguranta ca solutia nu e sa inchiriezi o hala pe o platforma industriala si sa incepi sa dai indicatii. Antrenoratul este desconsiderat ca meserie de oameni lipsiti de educatie, care nu au nici un background in sporturile de echipa in general si care au impresia ca daca un fost mare fotbalist care abia leaga doua vorbe poate antrena la un nivel decent, asta demonstreaza ca pot si ei. Chestia e ca fostul mare fotbalist a invatat ca lautarul, dupa ureche, o gramada de chestii pe care fostul vanzator de branza nici nu le stie ca exista...
Din pacate fecesebistii sunt imuni la ironie, nu au simtul ridicolului, nici n-au treaba cu demnitatea, onoarea etc. Toate astea sunt concepte care necesita totusi un IQ omenesc...
Tot aici esti ma viorele? Ai terminat academia stefan gheorghiu, asa e?
Huaaaa steaua ca ie dujmani nostriii aicișa la berceni noi santem fecesebisti ca avem istorie traditionala
Pe Steaua Bucuresti ( care nu e FC FCSB) poli iasi nu a umilit-o niciodata!
Cu lotul pe care-l are și cu un antrenor care știe să-i folosească, Steaua poate lua campionatul.De remarcat atitudinea unor tineri jucători în teren precum și calitățile tehnice.
Articol de umplutura, care nu spune nimic.
Io miam facut test iq la clinica lu domnu gigi si a iesit poz
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.