Alte știri din fotbal
750.000 de euro către Neluțu Varga dinspre deținătorii drepturilor TV ale Ligii 1: afacere imobiliară sau ajutor pe ascuns pentru CFR Cluj? » „N-aveam nicio problemă s-o facem direct”
0
Efect de domino la FCSB: „Ne gândim să meargă împrumut”
3
Postul unde România are cele mai mari probleme în viziunea lui Florin Prunea
2
Adi Mutu și hăul remarcat la Istanbul: „Când aud asta...”
5
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu îl vrea pe Casemiro! » Acord Bastoni - Barcelona
0
Americanii, spulberați acasă de Belgia, cu nici 3 luni înainte de Campionatul Mondial
0
Javier Zanetti, cât se poate de clar: „Mai avem 8 finale și vrem și Cupa! Viitorul lui Chivu...”
0
Detalii de la negocierile dintre Juventus și Dusan Vlahovic
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Viktor Orbán, furios pe maghiarii care l-au huiduit la Gyor, un bastion al ...
Libertatea
Cel mai periculos oraș din lume: oamenii trăiesc doar 35 de ani din cauza ...
Adevărul
Ce ar trebui să știe bărbații despre sănătatea femeilor: „Ele cred că o iau ...
GSP SPECIAL
Otrăvitoarele din Şiria. Povestea femeilor care își omorau bărbaţii cu ...
Libertatea
Articol de umplutura, care nu spune nimic.
Sa te bata Iasiul cu 5-2 asta inseamna sa fii FC FCSB
Noapte grea la Delirio sau ai fost in “deplasare”?
Raspunsul e simplu: el nu e miliardar, e doar milionar. Banij lui sunt limitati (la altii e si mai rau). Si in mod sigur ii pasa de banii lui. Plus ca nu are prea multa scoala, dost p-aia a vietii si intuitie. Daca dumneata ai avea un milion de euro, ai sta linistit si mucles, sa te uiti cum ti-i cheltuie altii?
Iar te iei de „Trio Valoroșii” (conduși magistral de către isf_crț)?
Cand o intelege sa se lase de antrenorat!? Acum 3-4 ani daca-l aducea pe D. Petrescu antrenor (in loc de Dica), defila in prima liga...
Cele 5 motive sunt Gigi - Ciobanu - Gibonu - Razboinicu Luminii - ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ce va spune formularea "Față de sezonul 2014-2015, când s-a câștigat campionatul"? Se fereste sa spuna "am castigat" dar nici nu spune "a/au castigat". QED
Daca atat te duce mintea....Becali cica fra cu Vieira acum desi anul trecut spuneati ca Becali *** cu Astra,Botosani si ACADEMICA...Cu ani si mai in spate Becali *** cu Viitorul....Si mai in spate *** cu U Craiova...Desteptilor...nu putea Becali daca chiar *** sa o faca fix cand conta?Adica Becali nu sa fure cu Viitorul ci sa fi fost arbitarata corect cu Viitorul si Becali lua campionatul...La fel cu Astra...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Lasa ma ce trag aia de la Dinamo, ca macar aia n-au donat la tot felul de oameni cu probleme grave, n-au carat saci de bani la muntele Athos etc. Ciobanul chiar a facut niste lucruri bune in decursul timpului, eu ma respect mult prea mult ca sa neg asta. Sigur a o mare parte erau facute cu bani furati (vezi cazul ANRP), dar altii fura la fel de tare si n-ar dona nici macar o scobitoare. Chestia e ca pe cioban il munceste grav Necuratul, are niste rautati si trufii incredibil de prostesti, altfel n-ar tine pe langa el pe unu' ca meme, n-ar plati postaci abominabili ca randoom etc. Ori chestiile astea inclina balanta de partea negativa si atunci ba vin testele pozitive COVID la niste baieti care n-aveau absolut nimic, ba scapa Vlad mingea care iesea afara cu Rapid Viena etc etc etc etc etc. P.S. Iar daca o fi adevarat ca Viera ala de la Hermanstadt e omul lui si faultul ala bestial la Ianis Hagi a fost intentionat si premeditat deja ce-i al lui becali cred ca e pus deoparte acolo Sus...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.