Comentarii (61)
flick2020
flick2020  •  30 Octombrie 2020, 13:01

Articol de umplutura, care nu spune nimic.

the.fixer
the.fixer  •  30 Octombrie 2020, 12:54
Postat de johnwick pe 30 Octombrie 2020, 12:49

"analiză" bazată pe vârstă? halal. articol pentru trafic de la haterii prostalăi

Sa te bata Iasiul cu 5-2 asta inseamna sa fii FC FCSB

the.fixer
the.fixer  •  30 Octombrie 2020, 12:51
Postat de johnwick pe 30 Octombrie 2020, 12:49

"analiză" bazată pe vârstă? halal. articol pentru trafic de la haterii prostalăi

Noapte grea la Delirio sau ai fost in “deplasare”?

lupu68
lupu68  •  30 Octombrie 2020, 12:50
Postat de luciann pe 30 Octombrie 2020, 12:24

Degeaba platim noi bilete, daca el nu intelege ca trebuie sa lase antrenorul sa conduca echipa! Eu i-as pune o intrebare simpla, chiar toti miliardarii din vest sunt *** de angajeaza antrenori cu zeci de milioane pe an, in loc sa cconduca ei din loja!? Si aia au loturi de sute de milioane...

Raspunsul e simplu: el nu e miliardar, e doar milionar. Banij lui sunt limitati (la altii e si mai rau). Si in mod sigur ii pasa de banii lui. Plus ca nu are prea multa scoala, dost p-aia a vietii si intuitie. Daca dumneata ai avea un milion de euro, ai sta linistit si mucles, sa te uiti cum ti-i cheltuie altii?

moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  30 Octombrie 2020, 12:41
Postat de iosif68 pe 30 Octombrie 2020, 12:38

Iar te iei de „Trio Valoroșii” (conduși magistral de către isf_crț)?

luciann
luciann  •  30 Octombrie 2020, 12:16
Postat de ang3ldev1l2 pe 30 Octombrie 2020, 12:07

Este foarte corect ce s-a scris aici, plus ca eu as fi simplificat acest articol trecand la toate punctele, Gigi, Becali, Gigi, oierul, Ciobandantul

Cand o intelege sa se lase de antrenorat!? Acum 3-4 ani daca-l aducea pe D. Petrescu antrenor (in loc de Dica), defila in prima liga...

131624217670160
Geani Muraru  •  30 Octombrie 2020, 12:16

Cele 5 motive sunt Gigi - Ciobanu - Gibonu - Razboinicu Luminii - ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2433168256904859
Paulina Pavel  •  30 Octombrie 2020, 17:56

Ce va spune formularea "Față de sezonul 2014-2015, când s-a câștigat campionatul"? Se fereste sa spuna "am castigat" dar nici nu spune "a/au castigat". QED

florar
florar  •  30 Octombrie 2020, 16:13
Postat de adriann_ pe 30 Octombrie 2020, 15:45

Lasa ma ce trag aia de la Dinamo, ca macar aia n-au donat la tot felul de oameni cu probleme grave, n-au carat saci de bani la muntele Athos etc. Ciobanul chiar a facut niste lucruri bune in decursul timpului, eu ma respect mult prea mult ca sa neg asta. Sigur a o mare parte erau facute cu bani furati (vezi cazul ANRP), dar altii fura la fel de tare si n-ar dona nici macar o scobitoare. Chestia e ca pe cioban il munceste grav Necuratul, are niste rautati si trufii incredibil de prostesti, altfel n-ar tine pe langa el pe unu' ca meme, n-ar plati postaci abominabili ca randoom etc. Ori chestiile astea inclina balanta de partea negativa si atunci ba vin testele pozitive COVID la niste baieti care n-aveau absolut nimic, ba scapa Vlad mingea care iesea afara cu Rapid Viena etc etc etc etc etc. P.S. Iar daca o fi adevarat ca Viera ala de la Hermanstadt e omul lui si faultul ala bestial la Ianis Hagi a fost intentionat si premeditat deja ce-i al lui becali cred ca e pus deoparte acolo Sus...

Daca atat te duce mintea....Becali cica fra cu Vieira acum desi anul trecut spuneati ca Becali *** cu Astra,Botosani si ACADEMICA...Cu ani si mai in spate Becali *** cu Viitorul....Si mai in spate *** cu U Craiova...Desteptilor...nu putea Becali daca chiar *** sa o faca fix cand conta?Adica Becali nu sa fure cu Viitorul ci sa fi fost arbitarata corect cu Viitorul si Becali lua campionatul...La fel cu Astra...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  30 Octombrie 2020, 15:45
Postat de florar pe 30 Octombrie 2020, 15:04

Pedeapda divina?Adica sa intrii in faliment dupa ce nimeni nu vrea sa ajute cu imensa suma de 2 milioane?????

Lasa ma ce trag aia de la Dinamo, ca macar aia n-au donat la tot felul de oameni cu probleme grave, n-au carat saci de bani la muntele Athos etc. Ciobanul chiar a facut niste lucruri bune in decursul timpului, eu ma respect mult prea mult ca sa neg asta. Sigur a o mare parte erau facute cu bani furati (vezi cazul ANRP), dar altii fura la fel de tare si n-ar dona nici macar o scobitoare. Chestia e ca pe cioban il munceste grav Necuratul, are niste rautati si trufii incredibil de prostesti, altfel n-ar tine pe langa el pe unu' ca meme, n-ar plati postaci abominabili ca randoom etc. Ori chestiile astea inclina balanta de partea negativa si atunci ba vin testele pozitive COVID la niste baieti care n-aveau absolut nimic, ba scapa Vlad mingea care iesea afara cu Rapid Viena etc etc etc etc etc. P.S. Iar daca o fi adevarat ca Viera ala de la Hermanstadt e omul lui si faultul ala bestial la Ianis Hagi a fost intentionat si premeditat deja ce-i al lui becali cred ca e pus deoparte acolo Sus...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează