Alte știri din fotbal
Momentul care a stârnit hohote de râs în studio și l-a făcut pe Raul Rusescu să exclame: „Vai de capul meu!”
0
David Miculescu a răbufnit: „E o umilință! Dau și un exemplu absurd acum”
1
Ironia supremă! Faza serii pe Arena Națională, la FCSB - CFR Cluj
1
Daniel Pancu a început să țipe la flash-interviu: „Eu acum am aflat! Nu e egalitate!”
0
Știri din fotbal internațional
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
0
Juventus - Napoli 3-0 » Campioana Italiei, OUT din lupta pentru „Scudetto”?
2
Endrick a reușit primul „hattrick” în Ligue 1 și Lyon rămane în TOP 4
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Revoltă în comuna unde s-ar fi mutat suspectul de 13 ani al crimei din ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Zeci de mii de români și polonezi au plecat din Marea Britanie, împinși de ...
Libertatea
Nu-i pasa nimanui ce "explica" un individ care practic indeplineste aici rolul de cobe pentru becali. In sensul ca vomiti asemenea mizerii in slujba ciobanului incat inevitabil atragi asupra lui .pedeapsa divina. Nostim e ca becali continua sa te plateasca, n-a inteles nimic nici cand i-a vazut pe amaratii aia de la Liberec mergand in grupe si avand de luat 3 milioane de euro, bani curati de la UEFA.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
***!!!!Becali nu a facut nimic la AFC decat sa le dea bani iar aia au promis si apoi au realizat otransformare in firma pe actiuni unde Becali a primit 51% si AFC pastra 27%...Nu o mai tine pe aratura mai ales ca internetul este aproape gratis...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
“... sutele de mii de suporteri vă știu deja metehnele și nu mai bagă în seamă enormitățile debitate aici...”Nu e contradictoriu ce scrii cu ce gândești?
Stiu foarte bine ce spun. Fix becali e cel care a lasat datoriile de milioane de euro plus un pentium III si un fax pe AFC, fraudand in felul asta statul (adica pe noi toti) cu milioane de euro. Scuza stupida ca datoriile nu erau facute de el este tipica unui individ cu mentalitate infractionala. Cand a preluat AFC-ul de la Paunesti prin celebra sedinta cu pistoale ascunse la WC si clanul extins adus ilegal in sala STIA FOARTE BINE DE DATORIILE ALEA. Ce a incercat el sa faca pe urma a fost o manevra tipic infractionala, adica sa arunce peste bord pasivul (datoriile la ANAF) si sa pastreze activele valoroase. Tot asta fac si turcii aia care creeaza cate o firma, aduc nspe tone de fructe pe ea si pe urma cand sa achite taxele declara falimentul. Stai jos, nota 1.
Ai vazut omenia cu echipa din Sibiu,sa ii vezi pe FCSB cu CFR ca o sa fie inexistenti pe teren...echipa din 2014-2015 era net superioara celei de acum...dar si atunci si acum FCSB este ajutata aproape meci de meci de arbitrii...
Titlul il castiga "jaratecul " lui neubert ...!!! Daca nu il vor desconspira nu ii sta nimic in cale ...!!! I-am vazut cu sibiul , gloabele alearga ca niste armasari pur sange ...!!!
Fraiere, Rapidul a ajuns in liga a patra prin faliment, nu sportiv. La fel trebuie sa ajunga si fcsb in 2003 cand ciobanul a falimentat AFC-ul ca sa fraudeze statul. Asta asa, ca tot se lauda fostul traficant de branza ca el nu a falimentat niciodata. Stai jos, nota 1.
E totusi destul de simplu: daca tu esti cioban de meserie si ai facut cateva clase carand branza pe la profesori, dar vrei sa faci afaceri in domeniul aeronautic, cu siguranta ca solutia nu e sa inchiriezi o hala pe o platforma industriala si sa incepi sa dai indicatii. Antrenoratul este desconsiderat ca meserie de oameni lipsiti de educatie, care nu au nici un background in sporturile de echipa in general si care au impresia ca daca un fost mare fotbalist care abia leaga doua vorbe poate antrena la un nivel decent, asta demonstreaza ca pot si ei. Chestia e ca fostul mare fotbalist a invatat ca lautarul, dupa ureche, o gramada de chestii pe care fostul vanzator de branza nici nu le stie ca exista...
Din pacate fecesebistii sunt imuni la ironie, nu au simtul ridicolului, nici n-au treaba cu demnitatea, onoarea etc. Toate astea sunt concepte care necesita totusi un IQ omenesc...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.