Alte știri din fotbal
Momentul care a stârnit hohote de râs în studio și l-a făcut pe Raul Rusescu să exclame: „Vai de capul meu!”
0
David Miculescu a răbufnit: „E o umilință! Dau și un exemplu absurd acum”
1
Ironia supremă! Faza serii pe Arena Națională, la FCSB - CFR Cluj
1
Daniel Pancu a început să țipe la flash-interviu: „Eu acum am aflat! Nu e egalitate!”
0
Știri din fotbal internațional
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
0
Juventus - Napoli 3-0 » Campioana Italiei, OUT din lupta pentru „Scudetto”?
2
Endrick a reușit primul „hattrick” în Ligue 1 și Lyon rămane în TOP 4
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Revoltă în comuna unde s-ar fi mutat suspectul de 13 ani al crimei din ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Zeci de mii de români și polonezi au plecat din Marea Britanie, împinși de ...
Libertatea
Poate ai dreptate, cine stie! Dar Romania nu e Catalunia, Becali nu e Bartomeu si, ca suporter, nu ai decat sa platesti biletul (eventual, daca e cu spectatori) si sa fii alaturi de echipa. Nu asa cum au facut scursurile din Peluza Sud.
Incet, dar sigur, pierdem si coeficientul UEFA, va fi din ce in ce mai greu sa ajungem si in grupele EL...
Cand o intelege sa se lase de antrenorat!? Acum 3-4 ani daca-l aducea pe D. Petrescu antrenor (in loc de Dica), defila in prima liga...
Cele 5 motive sunt Gigi - Ciobanu - Gibonu - Razboinicu Luminii - ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Toate aceste motive poarta un nume gigi becali, da... bine ca nu dam faliment ( ca altii!!!),ca nu retrogradam ( ca altii!!!) la ce ne trebuie sa cistigam campionatul, nu ne dorim asta si nici nu avem astfel de ambitii, noi ne bucuram ca il avem pe cel mai bun cel mai destept si sfant, antrenor, patron, manager, care ne mentine in campionat sa ajutam sa cistige unii campionatul daca vrea sau sa incurcam pe altii! Traiasca gigi nu vedeti ce ii la dinamu ( amu Doamne feresti sa isi revina si sa lupte pentru podium sau alte lucruri !!!) ?! pe cind noi DORMIM linistiti fara griji, fara ambitii. Inca odata traiasca gigi! mare om mare caracter si sfant pe deasupra!
Ideea e ca Gigi ne duce incet, dar sigur spre perzanie, ce-i asa greu de inteles!?
@Traian Pavelescu & @lupu68 - Mare dreptate aveti!
Nu se intelege nimic din ce vrei sa spui. In schimb eu o sa-ti comunic ceva foarte clar, sa priceapa toti gogomanii: daca eram in America, si nu in frumoasa si libera noastra tara, acesti 3 indivizi pe nume Craitoiu, Udrea si Raureanu (in contumacie) ar fi primit demult ordin de restrictie in legatura cu folosirea in articole a numelui "FCSB". Intreaba orice avocat.
Este foarte corect ce s-a scris aici, plus ca eu as fi simplificat acest articol trecand la toate punctele, Gigi, Becali, Gigi, oierul, Ciobandantul
Ce rusine de ziaristi puteti fi! Pur si simplu va faceti meseria de ocara.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.